Sneak peek: MAC Shop MAC, Cook MAC

20.02.12

Selvom vores undskyldning har været sygdom har det ikke været svært at holde os selv tilbage for at se nærmere på de seneste par MAC kollektioner (undskyld!), hvilket vi da også har måtte høre for. Og ja, vi har været syge, travlt optaget og alt muligt andet, mens mest af alt har vi heller ikke været spor interesserede, for det har været temmelig kedeligt de sidste par gange.

Det er slut nu, for med MAC Shop, Cook MAC har vi MAC tilbage, hvor de er bedst: I det legesyge og farverige hjørne. Se nærmere på promobillederne og hele kollektionen her, det er så fint.

Der er nogle virkelig fine øjenskygge quads, læbestifter og ikke mindst så kommer der et gensyn med nogle sygt fine Cremeblend blushes, som vi ikke kan se for tit.

Eyeshadow x4
Der er tre øjenskygge quads, vi har prøvet de to. Beklager de uensartede billeder, men der har siddet en dåse på Østerbro og taget den ene halvdel billeder og en anden dåse på Nørrebro og taget den anden halvdel.

Shop & Drop Eyeshadow Quad

Shop & Drop Eyeshadow Quad

Colour Added Quad and tendertone Purring

Colour Added Quad

Kvaliteten af de to quads er fin, og Helene og jeg ligger allerede i cat fight over, hvem der får lov at beholde den blå/gule, som er såååå fin.

Tendertone SPF 12
Tendertones er læbepomader med en smule farve og shimmer. De ser meget forskellige ud i krukken – Tread Gently er for eksempel beskrevet som lime grøn, men de går temmelig transparent på. Helene har Purring på, på billedet, og det er også den på billedet sammen med øjenskyggerne ovenfor.

Tread Gently Tendertone

Purring Tendertone

Jeg kan ikke sige god for solfaktoren, for jeg har fået min Tendertone i en anden æske. Men jeg er på sagen.

Cremeblend Blushes
De tre Cremeblends er virkelig værd at kigge efter. For Florida og Optimistic Orange har kostet Helene og mig meget blod, sved og tårer. De kom allerførste gang med MAC in Lilyland, som ikke kom til Danmark, og som vi fik en god ven i USA til at sende herover. Og så blev pakken stjålet ved et indbrud på mit lokale postkontor! Åh, hvor vi græd!

Så måtte vi købe dem igen til absolut ågerpris på Ebay og endelig kom de frem. Nu er Cremeblend Blushene blevet de faste cremeblushes i MACs kollektion, men Florida og Optimistic Orange er ikke og kommer nu frem igen. De er virkelig friske farve, som I kan se på billedet, men kan tones ned. Og er super, super fine. Konsistensen er som på alle cremeblends smør-lækker.

Florida and Optimistic Orange Cremeblend

Florida Cremeblend

Optimistic Orange Cremeblend

Her kan du købe det
Kollektionen kan købes hos MAC i Magasin, Salling i Aalborg, på Magasins webshop og på MACs nye danske webshop fra omkring 8. marts.

Hvad synes I?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
17 kommentarer
Julie

Åhhh…. hvor jeg altså bare glæder mig til denne kollektion. Så mange fine farver, der kan pifte et hverdagslook op 🙂
Har aldrig prøvet MAC’s Tendertones, så vil egentlig gerne høre, om de kan anbefales?
Og så lige et spørgsmål vedr. Cremeblend-blushes. Hvordan påfører I dem?

Pudderdåse Katja

Det gør jeg også! Mht. Tendertones så venter jeg på ingredienslisten først.
Cremeblends kan du faktisk duppe på med fingrene men jeg bruger MAC 130.
Kh. Katja

Pudderdåse Helene

Hej Julie
Som almindelig læbepomade er den udmærket, men det er altså ikke den vilde farve du kan forvente, jeg forestiller mig at den er rigtig lækker oven på en lipliner.
Mvh. Helene

Sandie

Jamen hvis der ikke er nogen der vil have den anden øjenskygge quad, kan I bare sende den til mig 😀 I kan også bare sende begge, så behøves I jo ikke skændes om det mere 😀

Pudderdåse Katja

😀

Emmanuella

Den orange blush ser godt nok fin ud. Men jeg har også en svaghed for blushes.

Pudderdåse Helene

Hej Emmanuella
Jeg er så glad for den, man kan næsten ikke se jeg har brugt den, fordi den er så mega pigmenteret. Man skal bruge uendelig lidt 😀
Mvh. Helene

Anne N.

Ej, man bliver jo helt i godt humør af at kigge på de smukke sommer/forårs farver. Jeg kunne godt tænke mig en af øjenskygge paletterne – haps! Den gule/blå er super smuk, men eftersom jeg ikke plejer at gå med øjenskygge (eller ved, hvordan man skal ligge den på), vil jeg nok satse på den øverste. Ved I, hvad de kommer til at koste?
Håber I begge er over sygdom m.v.!
Rigtig god aften.
De bedste hilsner
Anne

Pudderdåse Helene

Hej Anne!
Jeg skal nok lave nogle looks, så har du da lidt at gå efter…jeg vil mene at det er en ret fin og anvendelig quad. Prisen for en quad er 345kr. Og tak, jeg er blevet rask…Katja har det bedre, men er desværre ikke helt frisk endnu.
Mvh. Helene

Anne N.

Det lyder rigtig godt Helene – ellers må jeg et smut I jeres arkiver og se om jeg ikke kan finde lidt inspiration til at lægge øjenskygge. Godt at høre, at du er blevet rask – så må Katja snart følge trop.
Ha’ en rigtig god dag 🙂
– Anne

Pudderdåse Helene

Tak Anne <3

Rikkev

Nøj, det ser så fint ud….Må eje de to blush….

Pudderdåse Helene

JA!!!
<3 ingen tvivl

Nina

Ahrj, jeg må have fingrene i Optimistic Orange og Florida – sikke nogle fantastiske farver! Jeg fik helt ondt i maven over jeres forhistorie med de to produkter, jeg havde da tudet over det tab også.
Et helt andet spørgsmål, der er irrelevant for det her indlæg. Ved I hvor jeg kan få fingrene i Laura Merciers “Lingerie” palette? Jeg har trawlet nettet igennem (især efter webshops i UK) og den er ikke til at opstøve, udsolgt. De har den et enkelt sted, men med en porto på nær 300 bobs! Gisp.

Pudderdåse Helene

Tyven fra posthuset…skal være SÅ glad for ikke at møde mig i en mørk gyde…GRRRRRR!!!
Desværre ved jeg intet om Lingerie paletten 🙁
Men held og lykke ikk’ :-*
Mvh. Helene

Fotos

SIDSTE NYT! Kollektionen kommer allerede frem på MANDAG (d. 27.02.12)! Var lige nede i MAC og snakke med dem og fordi kollektionen er så stor, har de valgt at alle “counters” sætter den frem på mandag og gør et mindre pr-stunt ud af det, hvor pigerne skal have den vilde cupcake-makeup på og dulles helt op. Det skal der fandme tages billeder af! 😀
Nåh, ville bare lige give budskabet videre, så I ikke bliver slemt skuffede d. 8 (ligesom jeg blev med MAC Naturally kollektionen)! 🙂
Og bare for diskutionens skyld, skal jeg have fat i Call Me Bubbles paletten, alle 3 cremeblend blushes… og måske en læbestift. Nu brugte jeg jo ikke nogen penge på Naturally 😛

Nina

Tak for info! 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *