Tirsdagstip: Husk creme på halsen

10.01.12

Min ældste søn er rigtig god til at stille spørgsmålstegn ved, hvorfor man nu gør dit og dat. Forleden affødte det en samtale om, hvor på kroppen man smører creme, og hvilken creme man bruger til hvad.
Det hele startede med, at jeg jo er begyndt at bruge bodylotion. Han er hele sit liv blevet tudet ørene fulde af vigtigheden af at huske det. Talemåden, ”Du skal gøre, som jeg siger og ikke som jeg gør”, har altså levet rigtig godt her hjemme (ups!) indtil for ganske nylig.
Da han efter et bad stod og smurte creme på, spurgte han så, hvilken creme man egentlig brugte til halsen, er det bodylotion eller ansigtscreme?

Svaret var at man sådan set ikke behøver at bruge forskellige cremer til ansigtet og kroppen. Spørgsmålet fik mig dog til at reflektere lidt over mine egne vaner. Når sandheden skal frem, er jeg ikke lige god til at huske at smøre creme på halsen. Solcremen er den eneste, som nærmest religiøst bliver fordelt i både ansigten, på hals og décolletagen. Alle andre cremer når sjældent meget længere end hagen. Den næste måned vil jeg prøve at huske cremen på halsen, så det forhåbentlig går hen og bliver en vane.

Husker du at smøre creme på halsen?

Billedekilde: Dyanna Spa

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
36 kommentarer
maibritt

Gud det har jeg aldrig tænkt på! må hellere huske det i aften når jeg har renset ansigtet.

Sandra

Ej hvor sjovt! Det gør jeg faktisk aldrig. Det er lidt underligt, men det må jeg begynde på nu så! 🙂

Camilla A.

Ja, det husker jeg faktisk. Men det er nu mere et ‘uheld’ end en god vane, for jeg hader at have fedtede fingre, så når ansigtet er smurt, bliver hænderne lige tørret af på halsen:D
Dermed er tippet givet videre..!

Pudderdåse Helene

Det var da et rigtig fint tip Camilla!

Camilla A.

Joh tak.
(Så snakker vi ikke om, at jeg også er sådan én der (lidt diskret) filer negle i bussen, for nemt at få dét gjort..)

Anja Sand Bjerre

Ja, overraskende nok er det én af de ting, som jeg husker i min skønhedsrutine. 😉 Men meget godt spørgsmål din søn kom med der, om hvilken creme man bruger på halsen. Jeg bruger min ansigtscreme, da halsen jo også nemt kan komme til at “rynke lidt”. Synes det hjælper at give den lidt creme med lidt antiage.

Stephanie

Hej! Lige noget fuldstændig irrelevant i forhold til dette indlæg, men har et spørgsmål der brænder sig på. Kommer Mac Naturally kollektionen ikke til Danmark? Synes nemlig ikke jeg har set jer nævne den og synes den burde være lige om hjørnet. Er jeg helt galt på den? 🙂
Stephanie

Pudderdåse Helene

Hej Stephanie!
Jo, jeg tror bestemt den kommer til Danmark. Men det varer nok lidt…
Jeg vil gerne prøve at finde ud af det i morgen. Jeg er mest interesseret i de repromotede MSF’s, i de tre blushes og selvfølgelig den nye duofibre pensel 😀
Mvh. Helene

Stephanie

Det lyder godt! Tak 🙂
Jeg er også helt vild efter de MSF og hvad med Iris Apfel kollektionen? Der er et par læbestifter i den kollektion jeg simpelthen må eje!

Pudderdåse Helene

Det har ikke været muligt for mig at komme i kontakt med MAC i dag, jeg skal nok skrive, når jeg får besked 😀

Pudderdåse Helene

Så lykkedes det.
Naturally kommer på counteren den 8. februar. Og som jeg regnede med kommer Iris Apfel slet ikke til Danmark.
Mvh. Helene

Stephanie

Tak for det Helene! 🙂
Så er det, at jeg er glad for at skulle til Manchester den 13. februar så jeg forhåbentlig kan få fat i mine udsete ting fra begge kollektioner.
//Stephanie

carla

jeg husker det en gang i mellem. men det indgår ikke rigtig i min rutine.
jeg smører altid (dvs. efter hvert bad) kroppen ind i en fed 8 hour bodylotion fra elizabeth arden. Den er virkelig et wonder produkt til vintertør hud!! i burde anbefale den hér på bloggen, synes jeg!
I ansigtet bruger jeg en fra aésop. Min ansigtshud er meget sart og kan ikke tåle for meget kemi. så er spørgsmålet bare om halsen er en del af ansigtet, eller en del af kroppen?…

Sofie Amalie Saabye Marland

Jeg har renset halsen og brugt creme/serum på den, og creme på brystområdet, fra jeg begyndte på den slags for 4-5 år siden (jeg er knap 20). Så jeg forventer (hørte du det, Moder natur?!), at de der rynker holder sig væk længe!

Helle Koch-Houmann

Hej alle
Ved at denne tråd er nogle år gammel, men jeg læser den først nu. Og så kommer jeg til at tænke på en kvindelig nyhedsoplæser på TV2.
Hun var i 2001 medvært ved det internationale Melodi Grand Prix i parken.
Hun er smuk og ser fantastisk ud, undtagen på halsen. Om det er et eksempel på manglende creme, botox eller blot moder natur, ved jeg ikke.
På billeder er det ikke så tydeligt, så læg mærke til det næste gang hun er på skærmen.
Det er meget påfaldende synes jeg

Anne

Naturligvis bliver den smurt efter alle kunstens regler. Frygten for at arve min mormor og mors hænge-hals er overhængende og derfor tør jeg ikke lade vær. Men hvad skal jeg egentlig smøre den med? Jeg renser halsen med cleansing lotion fra Avene efterfulgt af Niacinamide 10% fra Pauls Choice samt Tolerance Emulsion og solcreme med SPF 50 begge fra Avene. Jeg har søgt på jeres blog efter den helt rigtige rutine. Desværre uden held.

Helene Randløv

Kære Anne
Jeg undskylder den lange svar tid. Vi har næsten lige udgivet et indlæg omkring rutine. Jeg synes din rutine ser fornuftig ud, er der noget du savner?
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *