Tirsdagstip: Øv dig på looket

Hvordan man tager 35 kilo på og taber dem igen

Efter mit indlæg om mit store vægttab og Dove Self Esteem Fund har jeg fået mange spørgsmål om, hvordan jeg gjorde. Det vil jeg selvfølgelig gerne svare på, men da jeg har svoret ved min MAC-samling ikke at give slankeråd på Pudderdåserne, har jeg i stedet valgt at gæsteblogge på Lises skønne blog Det skal smage af noget.

Så nu kan I skynde jer over og læse historien om, hvordan jeg tabte mig, på Det skal smage af noget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Øv dig på looket