Tirsdagstip: Skyllemiddel hjælper mod tør hud og eksem

Offtopic: Varme tæpper, dyner mm. til hjemløse

Denne uge er åbenbart ugen, hvor jeg skriver indlæg, der ikke handler om skønhed. Jeg ved godt, vi ikke plejer at gøre det, men det har bare været virkeligt gode anledninger.

Især denne. Vinteren kommer, og det er koldt at være hjemløs. Dine aflagte dyner, vattæpper, soveposer, dunjakker eller lignende er i høj kurs, når man ikke har et varmt hjem at sove i.

Rosa Friis, som er min nye bedste Facebook-ven, socialrådgiver studerende, og som arbejder med misbrugere og hjemløse er i gang med at samle tæpper, dyner, soveposer, varme jakker osv. ind. Hun vil gerne hente, hvad du har, så længe det er inden for en rimelig cykel-radius af København.

Så i morgen vil jeg gøre det, jeg længe har haft planer om: Nemlig at gå mit skab med gamle ekstra-dyner igennem, hvor vi alligevel har ALT for mange og sortere ud i dem. Og jeg vil også kigge overtøjet igennem og se, hvad der kan undværes. Og så vil jeg skrive til Rosa på soveposen2011@gmail.com og aftale med hende, hvornår hun kan hente det.

Bethany gør det også. Og jeg vil gerne opfordre alle jer, der har noget, I kan undvære, som kan holde en hjemløs varm en kold vinternat, til at gøre det samme!

2 kommentarer

  • Julie

    God idé!
    Jeg synes, at dette indlæg har sin fulde berettigelse, også selvom det ikke handler om skømhed!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og alligevel handler det jo om skønhed, bare den, der kommer inde fra hjertet! ;) Supergodt initiativ!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Skyllemiddel hjælper mod tør hud og eksem