Offtopic: Varme tæpper, dyner mm. til hjemløse

03.11.11

Denne uge er åbenbart ugen, hvor jeg skriver indlæg, der ikke handler om skønhed. Jeg ved godt, vi ikke plejer at gøre det, men det har bare været virkeligt gode anledninger.

Især denne. Vinteren kommer, og det er koldt at være hjemløs. Dine aflagte dyner, vattæpper, soveposer, dunjakker eller lignende er i høj kurs, når man ikke har et varmt hjem at sove i.

Rosa Friis, som er min nye bedste Facebook-ven, socialrådgiver studerende, og som arbejder med misbrugere og hjemløse er i gang med at samle tæpper, dyner, soveposer, varme jakker osv. ind. Hun vil gerne hente, hvad du har, så længe det er inden for en rimelig cykel-radius af København.

Så i morgen vil jeg gøre det, jeg længe har haft planer om: Nemlig at gå mit skab med gamle ekstra-dyner igennem, hvor vi alligevel har ALT for mange og sortere ud i dem. Og jeg vil også kigge overtøjet igennem og se, hvad der kan undværes. Og så vil jeg skrive til Rosa på soveposen2011@gmail.com og aftale med hende, hvornår hun kan hente det.

Bethany gør det også. Og jeg vil gerne opfordre alle jer, der har noget, I kan undvære, som kan holde en hjemløs varm en kold vinternat, til at gøre det samme!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Julie

God idé!
Jeg synes, at dette indlæg har sin fulde berettigelse, også selvom det ikke handler om skømhed!!!

Conni Nørskov

Og alligevel handler det jo om skønhed, bare den, der kommer inde fra hjertet! 😉 Supergodt initiativ!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *