Make Up Store: Show Girl Fall Look 2011

17.09.11

Vi er på vej ind i sæsonen for masser af fest og ballade. Make Up Store giver dig muligheden for at invitere din indre Show Girl med, når du skal af sted.
Smokey Eyes i farverne lilla, blå og sort med perlemor, kunstige vipper, glimmer og sofistikerede lilla eller glamourøse røde læber er hvad looket byder på. Produkterne og farverne er inspireret af de rigtige Show Girls. Tænk på Las Vegas og du får med al sandsynlighed et billede på nethinden, det er garanteret ikke et diskret look, du tænker på.
Farverne kan naturligvis tones ned og bruges helt diskret, men du har også muligheden for virkelig at fyre op for intensiteten.

Kollektionen
Først får du pressebillederne af de forskellige produkter:
Show Girl Eyes
Show Girl Glitter Nails Lips
Her er det en swatch af hver enkel farve til øjnene:
MUS Eyes
Fra venstre mod højre Glitter Eyeliner: Dancing Queen og Showstopper. Microshadow: Nightclub, Varieté og Backstage. Cybershadow: Metallic Plum og Rising Sun.

Herunder er det en swatch af hvert enkelt læbeprodukt:
MUS Lips
Fra venstre mod højre er det Lipstick: Drama. Lipgloss Wand: Viola og Lily. Lippencil: In The Flashlight og Awesome Performance.

Til sidst kollektionens eneste neglelak:
MUS Doreen
Nailpolish: Doreen

Anbefalinger
Neglelakken Doreen er virkelig skøn og kan både være helt frisk og transparent. Med nogle flere lag bliver farven dyb og intens. Microshadows er virkelig lækre og pigmenterede skygger, farverne Nightclub og Varieté er allerede blevet brugt flittigt og det tør jeg godt garantere, at de også bliver resten af sæsonen. Glitter Eyelineren i farven Showstopper er ikke helt så sølvfarvet, som den måske ser ud, den er nærmere gylden mellemgrå (ja og den beskrivelse giver jo rigtig meget mening, haha!). Mit sidste must-have fra kollektionen er Lippencil i farven In the Flashlight, det er en super anvendelig bærnuance. Den er smuk alene og rigtig lækker med en gloss over.

Butikkerne
Show Girl kollektionen har desværre været lidt længe undervejs og det er stadig ikke alle produkterne, som er i alle butikkerne, men de er altså på vej. Make Up Store butikker kan blandt andet findes i Kolding og på Fisketorvet, find adresser og telefonnumre på butikkerne på Make Up Stores internationale website.

Priser
Microshadow, Cybershadow og Lippencil koster 130 kr.
Lipstick koster 159 kr.
Lipgloss Wand koster 140 kr.
Glitter Eyeliner koster 155 kr.
Nailpolish koster 125 kr.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Isabella

Er viiiild med øjenmakeuppen.

Pudderdåse Helene

Den er også bare så fin 😀

Denise

Surt at det er så dyrt 🙁 (I hvert fald hvis man ser det i forhold til min økonomi) Er ellers helt vild med øjenskyggerne og eyelinerne 🙂
Er det nogle produkter du selv køber, eller får du dem gratis fra firmaet?? 🙂
Hilsen Denise
http://www.passionsforpolish.blogspot.com

Pudderdåse Helene

Hej Denise!
Jeg får langt mindre end jeg køber. Blandt ovennævnte produkter, er der både nogle jeg har fået og nogle jeg har købt.
Med de mange mange anmeldelser vi har på bloggen, tager vi i mod alt hvad vi får, for man bliver på ingen måde rig af at blogge 😀
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *