Og vinderen af elf konkurrencen er...

Chanel efterår 2011: Peridot, Grafite og Quartz neglelak

Chanel efterår 2011 neglelakker Peridot, Graphite og Quartz

Så florerer der officielle billeder på nettet af Chanels efterårslakker Peridot, Grafite og Quartz, og I skal selvfølgelig ikke snydes. Farverne er:

Chanel Graphite – Metallic Silver
Chanel Peridot – Green-Gold
Chanel Quartz – Silver Beige

Jeg er fuldstændig pjattet med dem, mest fordi de er så anderledes end noget, vi har set i Chanels store kollektioner længe. Det har i mange år været lakker med en smule shimmer og endelig går Chanel all metallic. I like! Det er dejligt at se noget helt andet, og jeg glæder mig. Især Peridot ser fantastisk ud.

Chanels neglelakker koster 175 kroner, og disse bliver næppe nogen undtagelse. De kommer sandsynligvis til Danmark omkring slutningen af august/starten af september, men det er mit personlige bud baseret på sidste år. Jeg har ingen information fra Chanel endnu.

Se også hvordan de ser ud på Sophy Robsons hænder.

Hvad synes I?

17 kommentarer

 • Jeanette

  Jeg husker fall 2008! Der var også metallic – og de var fantastiske :-) Især Kaleidoscope

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg husker intet fra efteråret 2008 andet end at være højgravid, føde og amme :-D Så jeg glæder mig virkelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow. wow. wow! WOW!
  Jeg er syg med dem alle tre. Gi’ mig gi mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Samme her. Efteråret synes pludselig langt væk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Dette er jo grunden til at man er forelsket i Chanels lakker!! Glæder mig absurd vildt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Ejjj, hvorfor kommer de først til august / september :-( Peridot ville være fantastisk til mit bryllupsoutfit! ÆV.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Quartz skal helt sikkert hjem til mig at bo! Den er fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Peridot er fantastisk, når den kommer på! Jeg var selv så heldig at finde den i New York for nylig, og den er klart en af de fineste i min ellers ret store neglelaksamling :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Louise!
   Jeg glæder mig sådan til at se den og er næsten sikker på at den også ender i min samling :) Jeg har nogle fra Estée Lauder, som changerer på samme måde bare med flere farver. Jeg er helt vild med dem, men bruger dem desværre mest til at kigge på, for hvad søren skal jeg gøre, når de er tomme :( haha!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Den er i hvert fald ret så fantastisk!
   Og hahahahah, jeg kender det selv alt for godt – man kan næsten ikke få sig til at bruge nogen så fine neglelakker ;) men på den anden side, så får flere mennesker jo glæde af dem, hvis man tager dem på og flasher løs og viser dem frem.. Sådan bliver jeg nødt til at tænke, for ellers får jeg ikke plads til nye i samlingen jo!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Du er min redningskvinde Louise!

   Sådan har jeg aldrig tænkt på det :D Men du har så evig ret, de skal jo netop flashes, så det ikke kun er mig, som får glæde af dem.

   I slår ikke hvis de ender som Fredagsfavorit vel :D

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Efterårslooket – samt 3 nye farver i det faste sortiment af lakker, en mat overlak (One-shot), nye skygger, en ny læbestift (mat, og i super fede farver!!) .. ja og en masse andre lækre nyheder fra Chanel bliver leveret til butikkerne i uge 34! :)

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] 207 Double Eyelashes – Chanel Quartz, Péridot og Graphite – Beaded Drop Back […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og vinderen af elf konkurrencen er...