Chanel efterår 2011: Peridot, Grafite og Quartz neglelak

24.06.11
Chanel efterår 2011 neglelakker Peridot, Graphite og Quartz

Chanel efterår 2011 neglelakker Peridot, Graphite og Quartz

Så florerer der officielle billeder på nettet af Chanels efterårslakker Peridot, Grafite og Quartz, og I skal selvfølgelig ikke snydes. Farverne er:

Chanel Graphite – Metallic Silver
Chanel Peridot – Green-Gold
Chanel Quartz – Silver Beige

Jeg er fuldstændig pjattet med dem, mest fordi de er så anderledes end noget, vi har set i Chanels store kollektioner længe. Det har i mange år været lakker med en smule shimmer og endelig går Chanel all metallic. I like! Det er dejligt at se noget helt andet, og jeg glæder mig. Især Peridot ser fantastisk ud.

Chanels neglelakker koster 175 kroner, og disse bliver næppe nogen undtagelse. De kommer sandsynligvis til Danmark omkring slutningen af august/starten af september, men det er mit personlige bud baseret på sidste år. Jeg har ingen information fra Chanel endnu.

Se også hvordan de ser ud på Sophy Robsons hænder.

Hvad synes I?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
17 kommentarer
Jeanette

Jeg husker fall 2008! Der var også metallic – og de var fantastiske 🙂 Især Kaleidoscope

Pudderdåse Katja

Jeg husker intet fra efteråret 2008 andet end at være højgravid, føde og amme 😀 Så jeg glæder mig virkelig!

Cecilie

Wow. wow. wow! WOW!
Jeg er syg med dem alle tre. Gi’ mig gi mig!

Pudderdåse Katja

Samme her. Efteråret synes pludselig langt væk!

Marianne

Dette er jo grunden til at man er forelsket i Chanels lakker!! Glæder mig absurd vildt!!!

Pudderdåse Katja

I know!

Nina

Ejjj, hvorfor kommer de først til august / september 🙁 Peridot ville være fantastisk til mit bryllupsoutfit! ÆV.

Pudderdåse Katja

Øv 🙁

Anna

Quartz skal helt sikkert hjem til mig at bo! Den er fin.

Pudderdåse Katja

Meget!

Louise

Peridot er fantastisk, når den kommer på! Jeg var selv så heldig at finde den i New York for nylig, og den er klart en af de fineste i min ellers ret store neglelaksamling 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Louise!
Jeg glæder mig sådan til at se den og er næsten sikker på at den også ender i min samling 🙂 Jeg har nogle fra Estée Lauder, som changerer på samme måde bare med flere farver. Jeg er helt vild med dem, men bruger dem desværre mest til at kigge på, for hvad søren skal jeg gøre, når de er tomme 🙁 haha!
Mvh. Helene

Louise

Den er i hvert fald ret så fantastisk!
Og hahahahah, jeg kender det selv alt for godt – man kan næsten ikke få sig til at bruge nogen så fine neglelakker 😉 men på den anden side, så får flere mennesker jo glæde af dem, hvis man tager dem på og flasher løs og viser dem frem.. Sådan bliver jeg nødt til at tænke, for ellers får jeg ikke plads til nye i samlingen jo!

Pudderdåse Helene

Du er min redningskvinde Louise!
Sådan har jeg aldrig tænkt på det 😀 Men du har så evig ret, de skal jo netop flashes, så det ikke kun er mig, som får glæde af dem.
I slår ikke hvis de ender som Fredagsfavorit vel 😀
Kh. Helene

Anne

Efterårslooket – samt 3 nye farver i det faste sortiment af lakker, en mat overlak (One-shot), nye skygger, en ny læbestift (mat, og i super fede farver!!) .. ja og en masse andre lækre nyheder fra Chanel bliver leveret til butikkerne i uge 34! 🙂
Kh

Pudderdåse Katja

Åh jeg glæder mig. Uge 34. Tak!

Nytårsaften.. suk | AstridP

[…] 207 Double Eyelashes – Chanel Quartz, Péridot og Graphite – Beaded Drop Back […]

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *