Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

6 kommentarer

 1. Jeg er super glad for at Gosh har lavet minilakker.. Dog forstår jeg ikke prisen…. eftersom man får mere lak ved at købe to små end 1 stor :D Håber dog at de kommer med nogen lidt mere spændende farver, der er ikke rigtig nogen som siger mig det vilde :(

  • Pudderdåse Katja

   Ja det er sjovt. Og jeg kan bedre lide disse end deres faste kollektion. Klare farver i creams er så meget mig pt. Så jeg er bare glad for prisen :-D

 2. Har Pink Red, Deep Pink Red og Purple Rain. Har endnu ikke prøvet dem, men det glæder jeg mig til efter din anmeldelse :) Har ikke set dem i Føtex, kun i Matas. Som jeg har forstået det så er der fire farver der bliver skiftet ud hver sæson, så lidt nyt kommer der ind i mellem :)

  • Pudderdåse Katja

   Tak for oplysningerne Sofie. Og det er klart nogle af mine yndlingsfarver, dem kan du glæde dig til.

 3. Efter at have læst dette indæg måtte jeg også ned i Matas og prøve en af dem. Jeg endte med at købe Purple Rain og var svært skuffet, da den efter første lag var meget gennemsigtig og “lille pige fem år”-neglelak-agtig, men efter tre lag blev den præcis som på flasken. Og hvilken holdbarhed!! Jeg har haft den på i to dage nu, og med næsten aaaalle andre neglelakke plejer mine negle at se rigtig grimme ud på anden dagen med neglelak, fordi jeg åbenbart bruger mine hænder ret meget, men her er der ingen skramme (undtagen en skramme, jeg selv har lavet, fordi jeg skulle fjerne noget, der satte sig fast på neglelakken, hvorefter jeg var for doven til at fikse det ;))
  Way to go Gosh, det er kun denne neglelak og Barry Ms jeg har været rigtig tilfreds med, jeg synes altid at neglelakke er intakte på neglene en halv dag, men det her er virkelig et godt produkt! :)

  • Pudderdåse Katja

   Fedt at høre!

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk