Anmeldelse: Oh My Gosh – farveglade mini neglelak

13.06.11
Oh My Gosh neglelakker

Oh My Gosh neglelakker

Oh My Gosh Neglelak

Jeg forelsket. Fuldstændig forelsket i de nye minilakker fra Gosh. Der er 24 virkelig skønne farver af slagsen, og alle var en drøm at lægge, på nær en enkelt der var helt umulig, og to der krævede tre lag. Og den neglelak jeg lagde i fredags, kan jeg nu her mandag aften stadig ikke se så meget som et lillebitte hak i. Farverne er glade, klare og der er rigtig mange gode bud på sommerens lakker i blandt. Af en minilak at være er de store, og penslen er lige så god og bred som på de store lakker. Og prisen? 29,95 kroner stykket.

De små flasker er virkelig fine og farveglade, og man får lyst til at sige “en af hver tak” og udstille dem på rad og række. Jeg har taget billeder af dem med en på hver negl og til sidst billeder af mine tre sommerfavoritter. Jeg er sikker på, at jeg finder nogle nye favoritter til efteråret.

Oh My Gosh 001 Pink Red, 002 Classic Red, 003 Red Noir, 004 Deep Pink Red, 005 Deep Red
Fra lillefinger mod tommelfinger: 001 Pink Red, 002 Classic Red, 003 Red Noir, 004 Deep Pink Red, 005 Deep Red.

De røde og pink farver på denne hånd er alle nogle af mine favoritter. Pink Red er den fedeste pink gelé farve, som minder om Barbie og bolschestriberm og Classic Red er en perfekt rød. Begge farver kommer igen på en hel hånd længere nede.

Oh My Gosh 006 Orange Red, 007 Apple Green, 008 Bright Yellow, 009 Cobalt Blue, 010 Turquoise Blue
Fra tommelfinger mod lillefinger: 006 Orange Red, 007 Apple Green, 008 Bright Yellow, 009 Cobalt Blue, 010 Turquoise Blue.

Igen kun fine farve. Bright Yellow tager tre lag at få helt perfekt, men er faktisk god af en gul at være. Gul neglelak er altid besværlig.

Fra lillefinger mod tommelfinger: 011 Electric PinkOh My Gosh neglelak 011 Electric Pink, 012 Orange Splash, 013 Black Is Black, 014 Deep Sea Blue, 015 Bottle Green
Fra lillefinger mod tommelfinger: 011 Electric Pink, 012 Orange Splash, 013 Black Is Black, 014 Deep Sea Blue, 015 Bottle Green

Også kun uproblematiske og fine farver her. Deep Sea Blue er en meget mørk blå og Bottle Green er en smuk flaskegrøn med shimmer.

Oh My Gosh neglelak 016 Purple Rain, 017 Ashy grey, 018 Brown Grey, 019 Mouse Grey, 020 Light Nutmeg
Fra tommerfinger mod lillefinger: 016 Purple Rain, 017 Ashy grey, 018 Brown Grey, 019 Mouse Grey, 020 Light Nutmeg

Purple Rain er den lak i serien med mest shimmer og kræver tre lag for at dække, men med tre lag bliver den en flot glimmer lilla. Ashy Grey, Brown Grey og Mouse Grey er den type grålige farver, jeg er vild med og ofte går med a la Chanel Particuliere, som Brown Grey ligger tæt op af. Light Nutmeg er den eneste semitransparente lak i serien, og er en fin nude halvtransparent lak.

Oh My Gosh neglelak 021 Peachy Rose, 022 Nude Champagne, 023 Light Rose, 024 Baby Blue
Fra lillefinger mod pegefinger: 021 Peachy Rose, 022 Nude Champagne, 023 Light Rose, 024 Baby Blue

Light Rose er den eneste neglelak i hele serien af Oh My Gosh lakker, jeg har det svært med. Den er svær at få pæn, lægger sig i striber og selv med tre lag er den stadig stribet og dækker ikke ordentligt.

Men generelt en superfin kollektion, hvor jeg især er glad for farverne, som bare er glade, sommerlige og med knald på. Her er mine favoritter til sommeren:

Oh My Gosh 001 Pink Red
Oh My Gosh 001 Pink Red
Oh My Gosh 002 Classic Red
Oh My Gosh 002 Classic Red
Oh My Gosh 015 Bottle Green
Oh My Gosh 015 Bottle Green

Her kan du købe det
Du kan købe Oh My Gosh i Matas og stormagasiner til 29,95 stykket. Jeg er faktisk i tvivl, om nogle af supermarkederne har dem? Måske nogle af jer kan svare på det.

Hvad synes I om dem?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
rijaH

Jeg er super glad for at Gosh har lavet minilakker.. Dog forstår jeg ikke prisen…. eftersom man får mere lak ved at købe to små end 1 stor 😀 Håber dog at de kommer med nogen lidt mere spændende farver, der er ikke rigtig nogen som siger mig det vilde 🙁

Pudderdåse Katja

Ja det er sjovt. Og jeg kan bedre lide disse end deres faste kollektion. Klare farver i creams er så meget mig pt. Så jeg er bare glad for prisen 😀

Sofie Amalie

Har Pink Red, Deep Pink Red og Purple Rain. Har endnu ikke prøvet dem, men det glæder jeg mig til efter din anmeldelse 🙂 Har ikke set dem i Føtex, kun i Matas. Som jeg har forstået det så er der fire farver der bliver skiftet ud hver sæson, så lidt nyt kommer der ind i mellem 🙂

Pudderdåse Katja

Tak for oplysningerne Sofie. Og det er klart nogle af mine yndlingsfarver, dem kan du glæde dig til.

Maria

Efter at have læst dette indæg måtte jeg også ned i Matas og prøve en af dem. Jeg endte med at købe Purple Rain og var svært skuffet, da den efter første lag var meget gennemsigtig og “lille pige fem år”-neglelak-agtig, men efter tre lag blev den præcis som på flasken. Og hvilken holdbarhed!! Jeg har haft den på i to dage nu, og med næsten aaaalle andre neglelakke plejer mine negle at se rigtig grimme ud på anden dagen med neglelak, fordi jeg åbenbart bruger mine hænder ret meget, men her er der ingen skramme (undtagen en skramme, jeg selv har lavet, fordi jeg skulle fjerne noget, der satte sig fast på neglelakken, hvorefter jeg var for doven til at fikse det ;))
Way to go Gosh, det er kun denne neglelak og Barry Ms jeg har været rigtig tilfreds med, jeg synes altid at neglelakke er intakte på neglene en halv dag, men det her er virkelig et godt produkt! 🙂

Pudderdåse Katja

Fedt at høre!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *