Chanel neglelakkerne A/W 2011

18.05.11
Chanel A/W 2011: Graphite, Quartz og Peridot
Chanel A/W 2011: Graphite, Quartz og Peridot
Foto: Sophy Robson

Nu hvor Chanels Mimosa er en gammel nyhed (haha!), vil vi straks vise et billede af efterårets musthave Chanel neglelakker.
Graphite fik vi glimt af under modeugen i marts, men kollektionen byder også på andre lækre lakker. Navnet på kollektionen kender vi endnu ikke, men lad os kalde den A/W 2011 indtil videre.

Sophy Robson er indehaver af en negleklinik i London og kendt for sine smukke designs til forskellige reklamer og til de store udenlandske modemagasiner.
Sophy Robson har været så sød at dele billederne af de tre lækre lakker Graphite, Quartz og Peridot med alle os andre på sin blog. Hun er en heldig kartoffel og har fået de meget smukke lakker tilsendt fra Chanel.

Graphite er smuk mørk grå med rigtig meget glimmer, ikke noget vi ikke har set før, men det er stadig en meget fin farve.

Quarts er en gråbrun nuance med shimmer, måske en Particulière med shimmer (jubii!!), den ser mere transparent ud end Particulière, men det er svært at vurdere.

Peridot ser rigtig spændende ud, det er en meget smuk grønlig farve med masser af perlemor. Det ser ud, som om den changerer let på den helt særlige Chanel-facon.

Så nu må vi bare krydse fingre for, at lige netop disse lakker kommer til Danmark. Hvis de gør, bliver det sandsynligvis i august eller september.

Er der en eller flere af farverne, du skal have fingrene i?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Lone

Måske er jeg bare for meget i forårsmode lige nu, men jeg kan bestemt ikke lide dem. Er slet ikke vild med al den shimmer.
Kan I øvrigt tilføje at jeg købte “morning rose” fra den aktuelle kollektion igår – SÅ fin :-).
Hvad angår Mimosa vil jeg lige komme med et lille hint. Depend laver en gul, der ligner den rigtig meget – til 25 kr!!

Katja

Har du prøvet Depends? Dækkeevne og duelighed ved påførelse?

Lone

Jeg var faktisk helt tilfreds. Jeg havde to lag på, men det havde været optimalt med 3. Det er rigtigt – der er altså et eller andet med gult neglelak og dækkeevne. Mht påføring synes jeg også jeg var tilfreds.
Hvis der tales value for money synes jeg virkelig jeg får alt hvad jeg kan forlange for 25,- kr.

Manja

Jeg er helt klart mest til Graphite – men den minder godt nok meget om en OPI lak, jeg har i forvejen… Well, så sparer jeg da de penge 😉

Malene

Uh Manja, hvad er det for en OPI?

Sannie

tillader mig lie at blande mig- er det evt. iron butterfly?

Manja

Hov, undskyld forsinkelsen!
Pudderdåse-Katja og Helene, kan I ikke få jer en knap så man kan se, når der kommer nye kommentarer? 🙂
Malene og Sannie, den hedder Lucerne-tainly look marvelous og jeg har den på her: http://www.manjalytz.com/2010/10/161010wedding-outfit.html 🙂

Pudderdåse Katja

Jo det ville vi gerne Manja, og vi har haft en, men den holdt pludselig op med at virke. Vi skal skifte design i løbet af et par måneder og det kommer som en del af det, men vi har ikke rigtigt de tekniske kompetencer til at gøre noget ved det før det.
Det virkede ellers rigtig fint, men pludselig strejkede den 🙁 Programmør søges!

Katja

Umiddelbart synes jeg ikke, der er noget der giver mig wow-effekt… Det ligner noget, der er set før.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *