Pssssst: MAC Semi Precious Mineralize Eyeshadows til juli 2011

Anmeldelse: Baby Foot – få ny hud på fødderne

Baby Foot

Baby Foot er et nyt (på det danske marked) og ret unikt produkt til at eksfoliere og fjerne hård hud på fødderne med. Baby Foot er et japansk produkt, og japanske skønhedsprodukter skal man bestemt ikke kimse af. Det består af to plastik’sokker’, som er fyldt med en gele, som du stikker fødderne ned i. Dem skal du så sidde med i to timer, hvorefter du skyller det af fødderne igen.

Og lad det være sagt med det samme: Hold op hvor det virker! I dag, halvanden uge efter, jeg brugte behandlingen, har jeg fuldstændig skiftet ham på fødderne og har bløde babyfødder.

De første par dage efter, du har haft sokkerne på, sker der ingenting. Men så begynder din hud at skalle af. Det skaller virkelig meget, det er ligesom at skifte ham på fødderne. For at citere min to-årige, der så mine fødder under denne proces: “Mor ulækker, mor i stykker”.

Nej jeg har ikke taget et billede undervejs. Der må være grænser for, hvad jeg vil udsætte jer for. Men hvis I forestiller jer afskalningen efter en virkelig slem solskoldningen (uden den røde, irriterede hud selvfølgelig), så har I det meget godt. De nysgerrige kan se her på denne amerikanske bloggers hjemmeside, der ikke har været for sart til at tage billeder undervejs.

Og resultatet udebliver ikke. Fødderne er fuldstændig som forvandlet bagefter. Jeg er klar til strandsæsonen nu med mine nye fødder.

Hvordan foregår det
Hvis vi kigger på ingredienslisten er der ingen tvivl om, hvad der virker. Der er mælkesyre, frugtsyre, salicylsyre samt carbamid i. Allesammen effektive syrer og ingredienser, der kan eksfoliere huden. Og det er lige det, de gør. Det er de samme syrer, du kender, fra hvis du får lavet peeling på en skønhedsklinik, og det er absolut sikre og effektive ingredienser. Men hvis du oplever irritation eller har sår på foden, skal du selvfølgelig ikke bruge det.

Hvad der derimod IKKE eksfolierer huden eller gør nogensomhelst anden forskel for huden er den bunke æteriske olier, der er tilsat. Men det er vel tilsat for at man kan skrive at produktet er tilsat naturlige ekstrakter. Men vær ikke i tvivl, det er bare parfume, det er ovennævnte kemiske syrer, der virker. Og heldigvis for det, for de virker godt. Men det havde været et endnu bedre produkt uden de 17 naturlige parfumestoffer.

Det, jeg er spændt på, er hvor længe effekten holder, det er jo en ret omstændig proces. Firmaet har fortalt mig, at det holder cirka 3 måneder, hvorefter man skal gentage det, og hvis det passer, så er jeg begejstret. Man skal selvfølgelig i perioden imellem bruge en god fodcreme som for eksempel denne. Jeg ved endnu ikke reelt, hvor længe effekten holder, men jeg skal nok lave et nyt indlæg om et par måneder.

Og så en lille advarsel: I den uge hvor afskalningen står på, har du altså som sagt ikke ret pæne fødder. Så behandlingen skal lige times, det er for eksempel en dårlig idé at bruge den lige et par dage før, du skal til sommerbryllup iført små strop sandaler. Husk også, du ikke skal bruge creme og den slags i perioden, hvor du skaller.

Her kan du købe det
Du kan købe Baby Foot hos Illum, Esthetique og helsekostbutikker og en række andre forhandlere, du kan se her. Den koster 179,95 cirka. Der er også to webshops, der forhandler produktet nemlig www.MyNow.dk og Helstekosten.dk.

Hvad siger I? Er det noget, I kunne finde på at bruge?

91 kommentarer

 • Hvor mange behandlinger er der til i en pakke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Anne!

   Der er et par plastiksokker i pakken, det vil sige til en behandling.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og én behandling er hvad der skal til?
   Så du røgen, da jeg spurtede over i Illum? ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Nemlig!! ja, er du vimmer, du er hurtig som lynet :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine

   Det lyder skønt med baby fødder. Jeg vil høre, om der er nogen af jer, der har foretaget en test inden, som der står man bør gøre??

   Vh Kristine

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej, jeg er et dårligt eksempel, det gjorde jeg ikke. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Ja, det gjorde jeg.
   Jeg reagerer med voldsomme hævelser og andre spændende reaktioner, hvis jeg ikke kan tåle noget. Derfor er jeg ret striks med noget, som skal sidde i så lang tid.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det lyder spændende. Kan det virkelig tage hård hud på hælene? Jeg skal på strandferie om 12 dage, tror du de kan nå at skalle ordentligt af inden, hvis jeg prøver det i aften?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Christina!

   Ja, det skulle du kunne nå inden ferien. Med hensyn til hælene afhænger det nok af mængden af hård hud, men behandlingen vil helt sikkert reducerer den hårde hud væsentligt.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Det ser SÅ spændende ud! Jeg faldt også over den blog i linker til for en uges tid siden og jeg blev meeeget nysgerrig, men også ret frastødt. Det ser jo mega klamt ud. Men hvis I tør gøre det, så gør jeg også! Projekt babyfødder og startet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Held og lykke med det Teresa!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Teresa

   Cyklede forbi Estetique på Nørrebrogade på vej hjem fra kæresten og så deres Baby Foot plakat i vinduet – og så blev jeg NØDT til at smutte ind og hente en pakke. Så nu sidder jeg lige så fint med plastiksokker på. Det er meeeget underligt! Men om en uge burde de så være pæne at se på. Jeg glæder mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Vil du høre det værste? Jeg fik besøg, mens jeg sad med mine. Så sad jeg der og blomstrede :-D

   Lad mig høre, hvordan det går :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Teresa

   Hehe – det håber jeg ikke sker for mig. Sidder i trusser og de der plastiksokker. Not a pretty sight!

   Hvor er to timer dog lang tid! Jeg gider ikke sidde her mere!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Lyder yndigt! Du må se hvor langt tilbage i Pudderdåsernes arkiv, man kan læse på to timer :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Det ser dælme spændende ud, men ja, hvor meget er der til i en pakke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Astrid!

   Der er til en behandling i hver pakke!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg væmmes og imponeres på en og samme tid. Men som Teresa skriver, hvis I tør, så gør jeg også. Skal vist bare lige planlægges lidt. Men man skal altså bare sætte en uges tid af til grimme fødder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Malene

   Jeg har stadig ikke haft tid. Den næste tid, står i arbejdets tegn, så jeg stikker fødderne i poserne i aften. Jeg håber på lige så godt resultat.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja cirka en uge til grimme fødder. Held og lykke :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder næsten for godt til at være sandt.
  Vil se om ikke jeg kan skaffe det hernde eller få det sendt.
  Estermarie i Torre del mar, Malaga, Spanien

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er jo et japansk og internationalt produkt, så mon ikke der er en spansk forhandler? Held og lykke :-)

   Og Spanien lyder godt nok dejligt! Bare det var mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hold da op, det er virkelig værd at prøve. Jeg har døjet med hård hud og tørre fusser i nogle år nu (ser desværre ud til at være arveligt i min familie), så sådan en omgang med “hamskifte” ind imellem ville nok ikke skade! Bare som et supplement til min gode fodcreme :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er også det, jeg selv tænker :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det lyder meget spændende. Jeg plejer hver sommer at tage til en fodterapeut for at få ordnet fødderne så de er sommer klar. Det koster 350kr, så det her er helt klart billigere og så virker det som om det holder længere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg har ikke selv været til fodterapeut for at få fodbehandling, så jeg kan ikke lige sammenligne, men jeg vil meget gerne høre din erfaring, hvis du prøver.

   Husk, jeg kan ikke sige noget om, hvor længe effekten rent faktisk holder, det er kun to uger siden, jeg prøvede, så du har kun producentens eget ord ind til videre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

   Jeg har nu prøvet dem – imorgen er det en uge siden jeg sad med fusserne i blød – og selvom noget af min hud er faldet af, så kan det for mit vedkommende slet ikke måle sig med en fodbehandling hos en fodterapeut.

   Måske mine fusser var for stor en mundfuld for poserne, men det er kun min “mindst hårde hud” der er røget” naaammenam :) men jeg vil klart foretrække at gi lidt ekstra og så have lækre fødder og negle i stedet for.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Tanja

   Tak for dine erfaringer. Nej en fodterapeutbehandling skal man bestemt ikke kimse af.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor sejt!
  Det skal helt sikkert afprøves, og hvis det virkeligt er så godt, har jeg også lige et par piger det skal teste det inden deres bryllupper til sommer…sweet <3

  <3
  Pia Sabine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er nemlig ret cool. Og ja perfekt inden brylluppet. Bare husk at være i god tid :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej piger,

  Jeg søgte lige på ebay som jeg altid gør for at se om jeg kan finde et produkt billigere, og fandt det til 120 kr. inkl. porto (free shipping) hos denne sælger http://cgi.ebay.com/Baby-Foot-Deep-Skin-Exfoliation-Peeling-Easy-Pack-NEW-/320526953889?pt=US_Skin_Care&hash=item4aa0e52da1#ht_8093wt_907 ..

  Husk dog at sige til sælgeren at han skal nedskrive værdien (= lower the value, hvis du stinker ligeså meget til engelsk som jeg) til 15 USD på pakken så den ikke bliver taget i tolden :) (Varer udenfor EU må max. koste 90 kr. inkl. porto)

  Kærlig hilsen
  Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Altid en god ide at tjekke EBay :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Nemlig! :D Der er mange penge at spare :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annepande

   Nej, det er desværre 80 kroner inkl. porto. Afhængig af hvilken person hos skat du får fat i. Nogen siger de 80 er inkl. porto, andre det er uden. Super seriøst må man sige. Altid en god ide at spørge via mail og så gemme mailen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Må man gå rundt i de to timer, man skal have fødderne i poserne, eller skal man sidde stille? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Du kan ikke gå ret godt med dem på, og det er ikke en god ide. Men et enkelt besøg på toilettet er ok.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Jeg er enig med Katja, det er ikke nogen god idé at trave rundt med dem på, de glider rundt på fødderne og der er også chance for at du selv glider.
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anastasia

  Ej, hvor er det altså bare sejt!
  Det bliver man næsten nødt til at prøve! :D
  Tak for en fantastisk blog og en masse nyttige anmeldelser!
  Knus, Anastasia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak skal du have Anastasia. Og ja, det er ret cool og ret unikt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så skalles der, skal jeg lige love for! Er MEGET spændt på resultatet, for ligenu er mine fødder et freak show i sig selv…

  Når I skriver, at man ikke må bruge creme, mens peelingen står på, hvor har I så den info fra?
  Jeg kom nemlig til at smøre fødderne ind i morges (gammel vane), da jeg skulle have sandaler på, og for lissom at tage toppen af det grimme…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Gør det ikke ondt at benytte dem? Puha, jeg kan lige forestille mig smerten :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Det er godt nok et dyrt produkt. Havregrød i en pose om fødderne skulle virke lige så godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit Alsinger

  Er meget skuffet over resultatet. Jo mine fødder skaller (også ovenpå, hvor der absolut ikke er noget hård hud), men det der skaller af er et mikroskopisk tyndt lag hud, og der er stort set ikke forsvundet noget af den hårde hud. Synes slet ikke produktet lever op til beskrivelsen, pengene mere eller mindre spildt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Birgit!
   Det er da virkelig ærgerligt!
   Har du meget hård hud? For producenten skriver at man i så fald skal gentage behandlingen. Min oplevelse med Baby Foot er rigtig god, det var et ret tykt lag hud den gjorde kål på.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgit Alsinger

   Hvis jeg skal ofre en behandling mere med meget tvivlsom effekt kan jeg lige så godt bestille tid hos en fodterapeut, det ved man virker. Jeg har ikke unormalt t meget hård hud og babyfoot har faktisk kun virket der hvor der slet ikke er noget hård hud (ovenpå fødderne, mellem tæerne og i svangen, som jo i forvejen er helt blød. Jeg vil ikke bruge det mere, gider ikke have grimme skallende fødder så længe for stort set intet resultat.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Det kan jeg sagtens forstå :(

   Det er da også rigtig surt at det ikke har virket bedre!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michela

  Eeej hvor ser det spændende ud! Har fluks bestilt en omgang, så nu skal jeg bare vente :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Hej,
  Var der nogen der prøvede Baby Foot sidste år, som kunne give en briefing nu på langtidseffekten?
  Jeg synes altid at man har hørt at hvis man fjerner meget hård hud på een gang, så kommer det ENDNU hurtigere tilbage og bliver værre end det var før…fortykker eller …. ved I hvad jeg mener?

  På forhånd tak,

  Vh.
  Trins

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Trins

   Dejligt at du fandt indlægget! Jeg oplevede ganske god effekt af poserne og undersåtterne var fine i et par måneder. Jeg oplevede ikke en overdreven mængde hård hud efterfølgende og passede bare mine fødder, som jeg plejer at gøre (med skuresvamp og hælkur fra Matas).

   Kærligst Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben J. S.

  Jeg fandt også dette indlæg og har hermed købt det i dag. Ser frem til at sætte en god film på og vente på at det har siddet i 2 timer. Har læst mig frem til at en af jer har afprøvet det på et område inden, for at være sikker på at der ikke skulle opstå allergisk reaktion. Hvordan testede du det og hvor lang tid ventede du før du kom begge fødderne i poserne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Iben
   Jeg klippede et lille bitte hul i den ene pose og smurte gelèen i albueleddet 24 timer før, jeg tog poserne på fødderne. Hullet i posen lukkede jeg med en poseklemme.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iben J. S.

   Mange tak, det gør jeg så i aften. Det betyder så ogs, at det er film aften på programmet i morgen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   God filmaften :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg prøvede baby Foot for nu 2,5 uger siden. Der røg rigtig nok et lag hud under hele fodsålen, men synes ikke mine fødder er blevet videre bløde – ikke engang der hvor der aldrig rigtig var hård hud – i svangen. Og skaller stadig på tærerne – ovenpå! Så der skal godt med fodcreme på for at de ikke skal se alt for tørre ud. Jeg vil ikke bruge det produkt igen, det er simpelthen alt for omstændigt og man skaller i rigtig lang tid, så i den periode var jeg nødsaget til at gå i sko+strømper, og når jeg så tog strømperne af om aftenen var de totalt fyldt med tørre hudflager – ikke ret lækkert…:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg købte en pakke efter at have læst jeres indlæg, men nu næsten to uger efter er der intet sket. Meget mystisk og trist! Jeg har nok været uheldig, kan ikke forestille mig at skulle have gjort det forkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Indlægget er to år gammelt, mange webshops er blevet lukket ned siden da. Er pengene blevet trukket? Ellers ville jeg købe et andet sted. Mange helsekostbutikker har dem nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Nu har jeg mine sokker på :D er så spændt. Jeg bestilte mine på ebay for 25kr med Porto. Meget billigere i Kina :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Det meste er billigere i Kina ;-)
   Håber du bliver glad for resultatet :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie in DK

  Brugte produktet for en uge siden og endnu er intet sket.
  Hm…. Det er da lidt skuffende til den pris.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Intet overhovedet? Det lyder sært. Fulgte du brugsvejledningen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie in DK

   Jeps – fulgte instruktionen til punkt og prikke. Tog endda et ti minutters fodbad inden som det var anvist, hvis man havde meget tør hud på fødderne. I dag er det præcist en uge siden, og der er intet, der skaller af nogen steder. Til gengæld ser mine fødder farlige ud, fordi jeg ingenting har gjort ved dem hele ugen i forventning om, at det ordnede sig selv. Øv da.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Jeg er også meget skuffet, er nu på 5. dagen efter behandling og intet er sket, og tror heller ikke der kommer til at ske noget. Fødderne ser helt upåvirkede ud. Det virker åbenbart ikke for alle

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej, det er desværre de færreste produkter, der virker for alle :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene

   Det lyder fuldstændig som den erfaring jeg lige har gjort. Det er en uge siden jeg brugte dem (efter 10 minutters fodbad) og det eneste, der sker er, at mine fødder føles tørre og klør ind imellem. Øv hvor surt, når produktet er så dyrt :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hvor er det ærgerligt. Det her er jo et tussegammelt indlæg. Måske de har lavet den om?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia

  Hvor længe holdt en kur ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Men jeg glæder mig til at gå amok i lækker skønhedsfrås. Især Baby Foot (læs en anmeldelse her hos Puderdåserne), som skulle give babybløde fødder efter en ret anderledes process end blot et […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke

   Jeg har endelig prøvet produktet efter at have tænkt over det i et halvt år – for det er jo mange penge. Men hvor er jeg glad for at jeg gjorde det. Nu skal man kun sidde med strømperne på i en time og først troede jeg ikke de virkede på mig for der gik næsten en uge før der begyndte at ske noget. Men SÅ skete der også noget! Så hvor jeg før havde meget hård hud på hælene og også flere revner i den hårde hud, har jeg efterfølgende kun haft bare en lille smule hård hud på hælene, som nemt kan holdes nede med fodfil og creme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kezia

  Husk ar fjerne neglelak på fødderne inden brug. Ellers “smitter det af” Havde rød neglelak på og nu er mine negle lyserøde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Damn… Det lyder da ualmindelig irriterende!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg har ufattelig meget hård hud på mine fødder. Har altid haft. Jeg har købt mig fattig i fodterapeuter, redskaber og creme. Intet har virket i ret lang tid. Min “foddame”rekommenderade jeg kom hver 3 uge. Hmm. Det er så lige 420kr per ggr.
  Jeg fandt baby foot. Og idag bruger jeg ikke andet. Hver 2-3 måned får mine fødder disse sokker på og det er det. Jeg elsker dette produkt og ja det koster. Men intet i forhold til alt andet, som wn som mig skal bruge. Så er 1 80kr billigt.
  OG det virker. Meget bedre end andet jeg prøvet.
  Baby foot kan varm anbefales

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Jeg har efter et cancerforløb fået ekstremt tørre og sprukne fødder. Så prøvede jeg dette produkt og det er fantastisk! Nu er mine fødder sig selv igen og dejligt bløde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Jane
   Hvor er det bare godt at høre <3 Tak for dine gode erfaringer :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Staf

  Er det kun hælene, Baby Foot virker på? Jeg har 3 ligtorne, der danner ekstrem hård hud pg.a. forfodsnedfald, jeg gerne ville se forsvinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Karin

   Uha, det ved jeg simpelthen ikke. Der kan jeg ikke hjælpe desværre.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg har prøvet dem og efter 2 dage begyndte de at tørre voldsomt ind og skalle men i dette forløb skal man da bade fødderne,smøre dem ind og file lidt ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Nej, det skal man netop ikke! Det er faktisk vigtigt at lade være, det står der også i brugsanvisningen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • PIa Wagenr

  hej, i ville komme med en opfølgning mht. virkningen efter 3 måneder synes jeg ikke jeg kan finde nogen steder ( er sikkert også et gammel indlæg jeg har fundet ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Pia
   Det holder fint, hvis du husker at smøre i fødderne regelmæssigt efterfølgende. Der er siden dette indlæg, som ganske rigtigt er MEGET gammelt, kommet en ny og forbedret udgave, man kun skal have på i en time. Det er rigtig rart og meget effektivt til at få sandalklare fødder.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

   Hvis det er så problemfrit, effektivt og nemt, hvorfor går folk så stadig på klinik og betaler for af få ordnet fødder?
   Der må være en årsag, et eller andet sted…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Fodterapeuter er fantastisk dygtige mennesker. Jeg gik der selv med en nedgroet tånegl efter min førstefødte. Min farmor går til fodterapet, fordi hun er en gammel dame, der ikke selv kan nå. Der findes rigtig mange fodproblemer, som er langt mere komplicerede end hård hud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blenda

  Hej ville lige hører hvor længe virker det, kommer den hårde hud igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marieol

  Røde fødder med eksem er hvad jeg har fået ud af det. De væsker helt i mens huden skræller af. Forfærdeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Marieol
   Det lyder ikke optimalt, har du taget kontakt til forhandleren?
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh det ser megaa fristende ud – elsker sådan noget hvor man kan pille huden af (det lyder vildt ulækkert i know) ligesom når man bliver solskoldet og huden begynder at skalle af xD… Men det her ser godt nok lidt mere voldsomt ud, ved faktisk ikke helt om jeg tør :D Men ved i om der er nogle af dem der er farlige at bruge? Fandt dem her: https://perfect-body.dk/products/blode-fodder-fod-maske der er lidt billigere, er der nogen herinde der har prøvet dem? Tak på forhånd. Det kunne være fedt hvis i lavede et indlæg mere hvor man kunne se nogle flere resultater :P Kh Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Laura
   Ingen af os bruger den længere, nu har vi jo vores fodcreme ;-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Juel

  Jeg har nogle hårdhuds rifter på hælene er det et problem tror du

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Pia
   Desværre forstår jeg ikke, hvad du mener. Er det hælrevner?
   I så fald vil det svie, tror jeg.

   KH. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pssssst: MAC Semi Precious Mineralize Eyeshadows til juli 2011