Og vinderen af TRESemmé konkurrencen er...

Fredagsfavorit: Nail Polish # 73 fra FACE Stockholm

Face of Stockholm: Nail Polish

Foto: Face of Stockholm #73 er den mørke pinkish farve i venstre side

I tirsdags lovede jeg, at I ville møde to nye indlægstyper i denne uge. Den ene er vores tirsdagstip og den anden kommer her…
Sig pænt goddag til Pudderdåsernes fredagsfavorit. 
Grunden til de nye typer indlæg er at Katja og jeg savnede faste indlæg på bloggen. Vi håber, at I bliver lige så glade for dem, som vi allerede er.

Nail Polish # 73 fra FACE Stockholm
Hvornår #73 er fra, ved jeg ikke, men da jeg så den første gang for et par år siden, vidste jeg, at den skulle være min.
Det var farven i flasken jeg faldt for, men da den kom på, så den helt anderledes ud. Først blev jeg ret skuffet, men nu er jeg endnu mere vild med den farve, den har, når den er tørret op. Faktisk har jeg brugt den så meget, at det snart er tid til en ny flaske. Den bliver en dyb pink farve, som stadig er lidt neonagtig og det er lige det, som gør den så speciel. Jeg tog den på i mandags (hvorfor jeg vil skåne jer for billeder af mine negle, som de ser ud nu) og hver eneste dag siden, har folk kommenteret farven og spurt, hvor den kommer fra.

Face Stockholm neglelak #73

Face Stockholm neglelak #73

Neglelakken koster 125 kr. og kan sammen med Face Stockholms mange andre lækre produkter købes hos FACE Stockholm/Cha Cha Cha, St. Regnegade 28, 1110 København K. Telefon: 33 13 09 98 og hos udvalgte Cha Cha Cha saloner landet over.

2 kommentarer

 • Hm mangler der et billede? Vil da mægtigt gerne se den 73 :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Du kan se den yderst til venstre på billedet.

   Nej vi har ikke haft mulighed for at tage et billede endnu. Men hvis I gerne vil have det, skal vi nok gøre det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og vinderen af TRESemmé konkurrencen er...