Test: Max Factor Xperience foundation, mascara og lipgloss

Nude look med pink læber med Bobbi Brown

Nude look med pink læber

Det sidste fra Bobbi Brown i denne omgang og Eduardo Ferreira bliver det look, han lavede på Helene. Det er meget anderledes og helt enkelt og nude. Fokus var på at lave en pæn hud. Det gør han ved at bruge en meget let Tinted Moisturizer i hele ansigtet og derefter dække rødme og andet, der skal dækkes med en stick foundation. På den måde bliver effekten let og naturlig, men man får stadig dækket det røde, som Helene har i ansigtet.

Ansigt
I ansigtet brugte han derfor først Extra Tinted Balm i farven “extra light tint” og dernæst Foundation Stick i farven Sand, begge dele lagt med Foundation Brush og svamp. Under øjnene brugte han Corrector i farven Light Bisque og Concealer Kit i Warm Ivory med en Cream Blending Brush.

På kinderne har han lagt en let creme blush Pot Rouge i farven Pale Pink

Øjne
Nude øjne med eyeliner Bobbi Brown

Øjnene er holdt helt nedtonede. Først har Eduardo Ferreira lagt øjenskyggen Ivory på hele låget og dernæst Long-Wear Gel Eyeliner i Espresso Ink med Ultrafine Eye Liner Brush. Det vigtige med eyelineren er her, som da han lavede smokey eyes at komme godt ind mellem øjenvipperne med farven. Mascaraen er Extreme Party i sort.

Læber
Læberne er først lagt med læbestiften Cosmic Raspberry læbestift og dernæst tegnet op med Candy lipliner. Det er den rækkefølge, fordi så undgår man grimme linjer omkring læberne, når læbestiften er væk.

Bobbi Brown Cosmic Raspberry læbestift og Candy lipliner

Her kan du købe det
Du kan købe Bobbi Brown i Magasins stormagasiner eller på Magasin.dk.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test: Max Factor Xperience foundation, mascara og lipgloss