Sneak peek: MAC Mineralize Blush Miss Behave fra Quite Cute

Creative Nail Design: Colour & Effects

Lag på lag har altid været mit motto? I hvert fald når det gælder neglelak. CND er kendt og elsket for sine mange neglelakker og plejeprodukter til hænderne (og fødderne). Hidtil troede jeg kun at produkterne kunne købes i neglesaloner og derfor har jeg aldrig prøvet lakkerne. Heldigvis har jeg lige opdaget at man kan købe lakkerne hos Insight Cosmetics Group, så nu er det slut med kun at drømme.

Det var faktisk Kisses & Bises fra Essies nye kollektion, som mindede mig om det helt fantastiske koncept Colour & Effects fra CND.  Sortimentet består af 50 farvede cream lakker, altså lakker uden glimmer, perlemor og så videre og 15 effekt lakker med forskellig glimmer intensitet.
Konceptet er efter min mening helt genialt, både fordi jeg virkelig elsker cream lakker og fordi man næsten kan skabe sin egen helt unikke neglelak. Samtidig tilføjer CND en (for mig) vigtig dimension i negleplejen nemlig legen. Det skal være let, det skal være sjovt og resultatet skal være pænt.

Neglelakkerne
Pudderdåserne har prøvet 6 af lakkerne fra CND. Fire colour lakker og to effekt lakker, farverne kan ses på billedet herunder.

CND Colour & Effects

Til venstre oppefra og ned er det effekt lakkerne: Copper Pearl #551 og Sapphire Sparkle #561. Til højre er det cream lakkerne: Bloodline #529, Green Scene #546, Anchor Blue #544 og Oilslick #541

De faste læsere af bloggen vil vide, at jeg er lidt kedelig, når det gælder farver til neglene og at farverne grøn, blå og sort ikke ofte har første prioritet, når jeg vælger neglelak.
Det, satser jeg dog stærkt på, forandrer sig i løbet af dette forår. Prøv lige at se den grønne (Green Scene #546), den farve er helt fantastisk, WAUW! Den blå (Anchor Blue #544) er så klar og fin og den røde (Bloodline #529) er dyb og mørk, lige som jeg kan lide den. Den som ser sort ud på billedet er egentlig en meget dyb og mørk petroliumfarvet lak, den er meget smuk og nuancen giver et flot spil på neglene.
Desværre glemte jeg at tage billeder af cream lakkerne alene, men farverne er fuldstændig som i flasken og de dækker rigtig fint med kun et enkelt lag.

Først et billede af de to effekt lakker alene

CND Effects: Copper Pearl #551 og Sapphire Sparkle #561

Fra venstre mod højre: Copper Pearl #551 og Sapphire Sparkle #561

Herunder kan du se kombinationerne af de fire cream lakker og de to effekt lakker. Lakeringen gik lidt hurtigt, så det ligger ikke perfekt. Du kan forhåbentlig godt få et indtryk af effekten på de forskellige farver alligevel. Fra venstre mod højre er lillefinger og ringefinger lakeret med Bloodline #529, langefinger og pegefinger er lakeret med Oilslick #541. Venstre hånds pegefinger og langefinger er lakeret med Green Scene #546, ringefinger og lillefinger er lakeret med Anchor Blue #544

CND Colour Effects på neglene

På lillefingre og langefingre er det Effects Copper Pearl #551 og på ringefingre og pegefingre er det Effects Sapphire Sparkle #561

Forventninger
Alt ved disse lakker er, som jeg håbede, konsistensen er god, farverne er smukke, effekten er både sjov og fin, de holder godt og penslen er nem at arbejde med. Jeg har allerede lavet en prioriterings liste med lakker, som jeg bare må eje og leget med kombinationer af Colour og Effects på CND’s internationale site.

CND Colour & Effects koster 109 kr. for Colour og 119 kr. for Effects og kan købes hos Insight Cosmetics Group her.

1 kommentar

  • Katja

    Det er altså en fantastisk nyhed!

    Og dejligt at se nogle ordentlige størrelser flasker, istedet for de små Dior kunne præstere :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peek: MAC Mineralize Blush Miss Behave fra Quite Cute