Jane Iredale Purelash Mascara: Nikkelallergikeres bedste ven

Chanel Cote d’Azur Collection: Riva og nye Rouge Coco

Chanel Riva neglelak
Igen i år har Chanel en ultra limited cruise collection. I år hedder den Cote d’Azur og indeholder fire nye Rouge Coco og ikke mindst den babylyseblå neglelak Riva, som er meget omtalt. Kollektionen er lige nu til salg på Chanel.com og i Chanels butikker, men jeg har ikke meget håb til at den kommer til Danmark. Det gør disse kollektioner sjældent. Så hvis du vil have top trendy lyseblå negle, skal du alliere dig med det store udland. De fire farver Rouge Coco er Perle, Taffeta Rose, Sari Dore og Chintz.

Hvad synes I om lyseblå negle?

Chanel Cote d'Azur

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jane Iredale Purelash Mascara: Nikkelallergikeres bedste ven