Chanel Cote d’Azur Collection: Riva og nye Rouge Coco

18.11.10
Chanel Riva neglelak

Chanel Riva neglelak
Igen i år har Chanel en ultra limited cruise collection. I år hedder den Cote d’Azur og indeholder fire nye Rouge Coco og ikke mindst den babylyseblå neglelak Riva, som er meget omtalt. Kollektionen er lige nu til salg på Chanel.com og i Chanels butikker, men jeg har ikke meget håb til at den kommer til Danmark. Det gør disse kollektioner sjældent. Så hvis du vil have top trendy lyseblå negle, skal du alliere dig med det store udland. De fire farver Rouge Coco er Perle, Taffeta Rose, Sari Dore og Chintz.

Hvad synes I om lyseblå negle?

Chanel Cote d'Azur

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Jette Sørup Korsgaard

Wow hvor en flot farve neglelak… må håbe nogen, at dem vi kan købe i DK efterligner farven 😉

Anna

Jeg er mere til farverne Steel og Black Pearl, men flere af mine veninder har udtrykt at ”den måtte de bare have”
Jeg har købt mine i Magasin Du Nord, men er der et billiger sted?

Pudderdåse Katja

Hvis du ser her http://www.pudderdaaserne.dk/2010/09/12/de-bedste-webshops-med-makeup-sk%C3%B8nhed-og-hudpleje/ så er der et link til Garden Pharmacy i england, hvor du kan købe det til engelske priser. Men besparelsen er ikke voldsom.
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *