Sparegrisen: Clarins Natural Lip Perfector

Fra dag til aften på et øjeblik

Louise søgte inspiration til et let og hurtigt look til en bryllupsreception. Hun ville også gerne kunne transformere dette look til et passende festlook på ganske kort tid. Inspirationen til farvevalget er Louises grågrønne øjne. Helene har brugt Louises egen makeup og pensler, sådan at hun ikke skulle ud og investere i en masse nyt. Louise har mange spændende paletter fra M.A.C, som gør det nemt at tage produkterne med uden at skulle fylde hele tasken med makeup. Alle produkter er fra M.A.C med mindre andet er nævnt.

Til receptionen om dagen
Hud:
Inden Louise fik foundation på, blev rødme, små urenheder og skygger under øjnene dækket med Studio Finish SPF 35 Concealer NW20. Louise bruger Prep+Prime face protect SPF 50, for at beskytte huden mod solens skadelige stråler. Helene blandede den med Louises foundation Face &Body i farven N2. Dette var for at farven og konsistensen passede lidt bedre til den lette dækning, vi gik efter. Louise undrede sig over, at Helene slet ikke brugte pudder, men huden var så fin og ensartet i overfladen, at det var overflødigt.

Kinder: Bronzing Powder i farven Bronze blev med lette strøg fordelt ved hårgrænsen i panden, ned langs kinden og på kæbelinjen i begge sider. Derefter kom Mineralize Blush i farven Fad-dabulous øverst på kindæblet.

Øjne: Først blev hele øjenlåget dækket af den cremede øjenskygge Paint pot i farven Painterly. Derefter valgte Helene en lys lyserød øjenskygge (Young Thing fra paletten Devoted Poppy Classic Eyes), som hun lagde på hele øjenlåget.
Den yderste øjenkrog blev markeret med en mørk bordeaux øjenskygge (Real Drama fra paletten Intriquing Scarlet Warm Eyes), denne farve er også trukket let op i globelinjen.
Øjenkrogen er highlightet med en lys beige øjenskygge med lidt guld perlemor (Sweet Eyes fra paletten Devoted Poppy Classic Eyes).
Mascaraen er Plushlash i farven Plushblack

Bryn: Louises bryn er tegnet op med Omega øjenskygge.

Læber: Til læberne brugte Helene Luscious Liquid Lipstick i farven Cherry Tart fra E.L.F

Til festen om aftenen
Ethvert hverdagslook kan på et øjeblik transformeres til et festlook. Dette gøres lettest ved at gøre farverne mere intense og eventuelt markere vippekanten med en eyeliner. Til Louises festlook valgte Helene at tilføje en ekstra farve til låget.

Øjne: Helene valgte at bruge Black Russian pearlglide eyeliner til at markere vippekanten. Kanten blev kun markeret to tredjedele ind fra yderste øjenkrog både på øverste og nederste vippekant. Dette er for at understrege den ønskede form på det færdige look. Denne streg bliver tonet ud med den mørke bordeaux øjenskygge (Real Drama fra paletten Intriquing Scarlet Warm Eyes). Markeringen i yderste øjenkrog tegnes igen op med samme farve og trækkes længere op i globelinjen.
Midten af øjenlåget er trukket let frem ved at bruge en meget skinnende øjenskygge nemlig Amber Lights. På den inderste tredjedel af øjenlåget brugte Helene igen den lyse lyserøde øjenskygge (Young Thing fra paletten Devoted Poppy Classic Eyes). De tre farver er grundigt blendet sammen for at skabe en glidende overgang mellem farverne. Øjenkrogen er igen highlightet med en lys beige øjenskygge med lidt guld perlemor (Sweet Eyes fra paletten Devoted Poppy Classic Eyes). Denne gang er farven også trukket let ned under øje, så placeringen af øjenskyggen har form som et C.
Til slut har vipperne fået en omgang mere med Mascaraen Plushlash i farven Plushblack. Husk især oversiden af vipperne da øjenskyggen vil falde ned /støve på vipperne.

Læber: De fleste bryllupper indeholder en del spisning og endnu flere skåle. Derfor er læberne holdt helt neutrale med en plejende gloss fra Clarins Instant Light Natural Lip Perfector i farven 03.

Køb MAC i Magasins webshop her.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sparegrisen: Clarins Natural Lip Perfector