Problemknuser til sprukne læber og andre tørre pletter

Masser af glitter og røde læber.

Her er divalooket peppet op med en masse glitter (som dog ikke rigtig kan ses på billederne). Helene brugte en meget finkornet transparent guldglitter, men alle typer og farver glitter kan bruges.

Når man anvender glitter er det meget vigtigt at man har en ordentlig base, som er lidt klistret/fedtet. Glitter er ikke særlig spændende at få i øjet og bruges omkring øjnene på helt eget ansvar. Brug helst noget glitter som gerne må bruges i øjenområdet. Fint ser det ud, men pas godt på! Grunden til at der ikke er trin for trin billeder af looket, er at basen ville nå at tørre helt op inden glitteret kom på.

Alle produkter er fra M.A.C. med mindre andet er anført.

Bryn: Brynene er farvet hos frisøren og kun redt igennem med en brynbørste

Trick: Det er ideelt at rense en aflagt mascarabørste til at rede brynene igennem eller fjerne eventuelle klumper fra mascaraen, ved at rede vipperne igennem.

Øjne: Først tegnes mellem vipperne på øverste vippekant med en sort eyeliner, dette gøres lettest nedefra.

Globelinjen markeres med øjenskygge i farven Omega på pensel 217. Øjenkrogen er highlightet med øjenskygge i farven Shroom.

Som nævnt ovenfor skal basen være lidt klistret/fedtet for at glitteret kan hæfte på huden. Derfor kan det være en god idé at lave et øje færdigt ad gangen.

Paint Pot i farven Bare Study lægges på hele låget under den markerede globelinjen og blendes op mod Omega, hvorefter glitteret Reflects Transparent Gold presses/duppes på, dette kan gøres både med en let fugtet pensel eller med en finger.

Trick: Det er ikke nødvendigt at være nervøs for at spilde på kinderne, glitteret kan let fjernes igen. Dette gøres med et stykke tape: Hold lidt tape mellem fingrene og pres det forsigtigt mod kinden (eller hvor glitteret er havnet), det fjerner nemt og hurtigt glimmer på afveje.

Dette trick kan med fordel bruges, når du skal have makeuppen af igen. Det kan godt være en barsk affære for de sarte øjenomgivelser at få glitteret af, hvis det bliver gnedet af med vat og makeupfjerner. Tænk på at det fungerer som en grovkornet eksfoliering på dine øjenlåg, Av!

Eyeliner: Helene har brugt en Cake Eyeliner i farven Black fra Make Up Store og pensel 23 fra Quero Pro.

Trick: Når man skal øve sig på den lille vinge, er det en god idé at tage et meget grundigt kig i spejlet og finde ud af, hvordan man bedst muligt får den optimale vinkel på vingen.

Find et punkt at pejle efter, så din streg bliver så ens som muligt fra gang til gang og fra øje til øje.

En god huskeregel til de fleste øjenformer er at tegne stregen, som en fortsættelse af den nederste våde kant. På den måde får man en form, der ser naturlig ud.

Dog er denne regel mindre god hvis formen på dine øjne er rund, her vil det blot fremhæve formen og ikke give den ønskede katteøjne effekt.

Blush: Helene har brugt To The Beach High-light Powder i farven Marine Life ganske let helt øverst på kindbenet og tonet ned mod kindæblet.

Læber: Først er læberne tegnet op og fyldt ud med Lip Pencil i farven Cherry. Herefter brugte Helene den meget glossagtige Chanel læbestift Rouge Allure Laque i farven Dragon (75). Det er en smuk og meget holdbar farve.

Køb MAC i Magasins webshop her.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Problemknuser til sprukne læber og andre tørre pletter