Klassisk look i brun med nedtonede røde læber

Simpelt look med én enkelt øjenskygge

Dette er en ganske simpelt makeup med meget få produkter. Helene har brugt en af sine absolutte favorit øjenskygger nemlig Vex. Der er brugt en enkelt pensel til dette look, igen en af Helenes favoritter: 219.

Produkterne er M.A.C med mindre andet er nævnt.

Øjne: Først blev hele øjenlåget primet med Too Faced Shadow Insurence, hvorefter Helene tegnede en streg i vippekanten hele vejen rundt om øjet med eyelineren Black Ink fra Gosh. Denne streg blev tonet opad og udad med pensel 219 og øjenskyggen Vex. Vipperne har fået en omgang sort mascara.

Bryn: Brynet er tegnet op med Impeccable Brow Pencil Dirty Blonde og highlightet med øjenskyggen Vanilla

Blush: Fleur Power blush er lagt på kindæblerne og tonet ud langs kindbenet

Læber: På læberne er den helt fantastiske Decubal Lips & Dry Spots Balm. Den dag hvor billedet blev taget, var Helenes læber tørre og ikke særlig medgørlige. Derfor faldt valget på læbepomade fremfor en læbestift eller gloss, som kun ville have fremhævet de slidte læber.

2 kommentarer

 • RikkeV

  Smukt og enkelt….
  Helene har du ikke i lipliner på også??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Helene

  Hej Rikke!

  Næ, det havde jeg ikke, men jeg kan da godt se at det ser sådan ud :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klassisk look i brun med nedtonede røde læber