Sofistikeret hverdagslook

Vilde øjne med nude læber

Vilde øjne

Rikke bad om nogle anderledes farver end hun typisk bruger. Da hun har smukke grønne øjne valgte Helene at bruge klar blå og kobberfarver. Læberne er holdt nude for at passe til de vilde øjne.

Highlighter:
MAC Soft & Gentle Mineralized Skinfinish puttes øverst på kindbenet og i tindingen som i et C rundt om øjet.

Blush:
Læg MAC Ambering Rose på kindæblerne og op langs kindbenet.

Bryn:
Rikkes bryn er tegnet op med MAC Brow Shader i Walnut

Øjne:
Læg Gosh Velvet Touch eyeliner i Pretty Petrol langs den øverste vippekant. Brug MAC Flashtrack øjenskygge ovenpå eyelineren og på hele den bevægelige del af låget. Flashtrack er en limited edition, så hvis du ikke kan få fat i den så kan for eksempel Deep Truth bruges i stedet.

Put derefter MAC Twinks i yderste øjenkrog og en tredjedel ind på globelinjen som et V. MAC Coppering skal i inderste øjenkrog og i globelinjen på de resterende to tredjedele. Læg MAC Vanilla som highlighter under brynet og i den inderste øjenkrog. Brug Coppering med tynd pensel langs den nederste vippekant.

Læg en streg MAC Blacktrack Fluidline langs øverste vippekant og slut af med sort mascara

Læber:
Helene har brugt MAC Lip erase på hele læben og MAC Bonus Beat Lipglass ovenpå. Til sidst læg en lille smule MAC Dazzlelight øjenskygge i amorbuen. Det highlighter amorbuen og fremhæver læberne.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Køb MAC i Matas’ webshop her*.

Vilde men lukkede øjneFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

1 kommentar

  • Marié

    Flot! Og interessant sammensætning af farver i øjenskyggerne!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sofistikeret hverdagslook