Fredagsfavorit: Nilens Jord Summer Sorbet

Fredagsfavorit: Nilens Jord Summer Sorbet
26.07.24
Fredagsfavorit: Nilens Jord Summer Sorbet

Neglelakkollektioner synes jeg for det meste er vildt inspirerende. Da jeg for noget tid siden modtog Nilens Jord Summer Sorbet, fik jeg sådan en trang til at lege. Det har jeg sandelig også gjort. Det er kun Peach Fuzz, jeg ikke kunne drømme om at have på alene, min hudfarve matcher simpelthen ikke. De andre er fine, om end jeg virkelig sjældent har lyserøde negle.
Sommer Sorbet kollektionen består af seks nuancer, der er nærmest perfekte til de negletrends, jeg hygger mig med i øjeblikket. Der er pastelskyerne, regnbueombré, konfettinegle, og så er jeg stadig ret vild med auranegle. Det tager naturligvis tid at lege og særligt konfettinegle, synes jeg bliver pænest, hvis man laver prikkerne dagen før. Det er ikke en sjældenhed at finde en plastikpose fyldt med farvede prikker af neglelak på kontoret. Du kan naturligvis sagtens bruge et dotting tool, så går det lynhurtigt.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Summer Sorbet

Inden jeg bliver henrettet, fordi der ikke er billeder, af de forskellige lakeringer, så er det HELT med vilje. Det kan selvfølgelig være dejligt med billeder, men her skal lakkerne have lov at tale for sig selv. Hvis du ikke bliver inspireret til leg af billedet af lakkerne, så er det måske slet ikke for dig… Der er MANGE andre steder at søge inspiration, faktisk har vi flere gamle indlæg om nail art. Du behøver ikke at være særlig fiks på fingrene for at have sjove negle, men tålmodighed er en god ting. Navnene på de seks lakker er:

Og som du kan se på billedet ovenfor, er de ret sigende for, hvilke farver det er. Samtidig matcher de simpelthen så fint, hvorfor de er helt perfekte til nail art.

Nilens Jord Nail Polish koster 99,95 kroner per lak og indeholder 11 ml. Det er en drøngod og holdbar formel. Penslen er fin og afrundet, hvilket gør det nemt at lægge lakken jævnt. Samtidig er lakkerne Allergi Certified. Til inspiration har jeg krydret med et par links til gamle indlæg igennem teksten. Ellers er der lidt her:

Dotticure
Acid Wash
Bobler

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *