Essie Fall 2014 Dress to Kilt

25.11.14
Essie Fall 2014 Dress to Kilt

Essie Fall 2014 Dress to Kilt

I denne uge bliver Essies vinterkollektion lanceret… Den er rigtig pæn, men altså det er efterårskollektionen Dress to Kilt også, og den fik jeg endelig tid til at lege med forleden. Når jeg siger tid til at lege, betyder det naturligvis ikke, at jeg ikke har haft glæde af lakkerne før nu, faktisk er de blevet brugt en hel del både i oktober og i november. Især den smukke dyb blå Style Cartel har jeg brugt en del, det er en sindssygt lækker farve.
Egentlig havde jeg håbet, at Katja ville nå at få brugt kollektionen, det er nemlig lige hendes farver… Den der vissengrønne nuance går rent ind hver gang 😀

Essie Fall 2014 Dress to Kilt
Farverne er med undtagelse af to dybe og mørke. Og så er der selvfølgelig den vante tråd i kollektionen, som gør at de både er fine hver for sig, men også meget fint kan bruges sammen.

  • Partner In Crime: Mørk chocoladebrun nuance.
  • Style Cartel: Mørk kuglepensblå nuance.
  • Dress To Kilt: Dyb rød nuance, den dækker fint, men den har en let transparent finish.
  • The Perfect Cover Up: Mørk gråblå med et skær af turkis.
  • Fall In Line: En lys eucalyptusgrøn nuance.
  • Take It Outside: Lys kitgrå med et skær af rosa.

Ingen af Essie Fall 2014 Dress to Kilt kollektionens lakker indeholder perlemor, så hvis du har lyst til at lege med effektlakker, er de fantastiske som base.
Og så vil jeg i øvrigt gerne opfordre dig til at tage et kig på Essie.com, hvor du selvfølgelig kan finde information om de forskellige kollektioner og se det permanente sortiment (selvom det vist ikke er alle lakker, vi har i Danmark). Udover det er der masser af inspiration og vejledninger til nail art.

Bobler
Hver gang jeg ser på de seks farver samlet, tænker jeg bobler, hvorfor ved jeg ikke, men sådan er det altså. Derfor endte mit design, som en lidt bred fortolkning af bobler… Store prikker i de mørkeste af farverne, lagt lidt forskudt på neglene.

Essie Fall 2014 Dress to Kilt

Måske er det bare mig, men jeg synes, det er svært med at få større prikker til at blive rigtig runde, uden at der kommer alt for meget neglelak på. Derfor dryppede jeg neglelak i de forskellige farver ud som prikker på en frysepose, hvor de fik lov at tørre natten over. Dagen efter er de lette at få af, og så er de både gennemhærdede og mere flade, end det lykkes mig at få dem, hvis jeg maler direkte på neglene. På den måde kan de forskellige prikker let lægges oven på hinanden uden tørre tid i mellem lagene.
Dagen efter lakerede jeg neglene i den lyseste farve, og mens lakken var våd, lagde jeg de tørrede prikker oven på en for en. Husk altid at afslutte dine designs med overlak.
I det inspirationsmateriale, jeg fik tilsendt sammen med lakkerne, var en guide til endnu et lækkert look, det er også ret så fint, selvom jeg bruger The Perfect Cover Up i stedet for Partner In Crime.

Essie Fall 2014 Dress to Kilt kollektionen koster som Essies øvrige lakker 99,95 kroner. Og du finder dem i Matas og i Magasin, som også har lakkerne online i Magasin webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Stephanie (Bryllupsfeensblog.dk)

Er vild med Dress to Kilt, den vil jeg anbefale mine julebrude!

Helene Randløv

Hej Stephanie
Den er også mega pæn!
Kh. Helene

Stinne

Har flere gange prøvet at dryppe lak på fryseposer og lade det tørre, desværre kan jeg ikke lirke lakken af posen:( så kære dejlige dåser, hvad gør jeg forkert?

Helene Randløv

Hej Stinne
Du skal fjerne posen fra lakken og ikke omvendt… Lige som du fjerner porøse ting fra bagepapir… nærmest gnider bagsiden (altså posen) af. Giver det mening?
Kh. Helene

Stinne

Hej Helene
Jeg vil prøve igen efter dit gode råd, de er jo mega flotte de negle du viser frem. Tak for svar

Helene Randløv

Hej Stinne
Tak for det! Jeg håber virkelig det lykkes!
Ellers har jeg planer om at lave en video om det, men Katja har vores videokamera, og jeg er syg, så det må lige vente til jeg kan hente det.
Kh. Helene

anna

på din ringefinger er der nogle guldstreger. er det en tattoo?

Helene Randløv

Hej Anna
Ja, det er det! Der kommer mere info om dem snart 😀
Kh. Helene

Mette

Tempt tatto er bare så fede 🙂
Bruger i overlak, mine holder ikke mere end et par dage

Helene Randløv

Hej Mette
Mener du lak på tatoveringen? I så fald nej, og på mig holder de endda sygt dårligt. Min veninde kan have de samme på i to dage, når jeg har sovet med mine, så er de klistrede og klamme.
Kh. Helene

Else

Suuuupersmart tips med forudfabrikerede prikker! Det bør jo også reducere tørretiden og risikoen for striber betragteligt, yay\o/ Jeg har nogle mange gange glemt at tålmodighed er en dyd når jeg laver nailart, hosthost:p

Helene Randløv

Hej Else
Det er nemlig vildt smart! Jeg har SLET ikke tålmodighed til sådan en omgang tørring af SÅ mange lag lak. Så der flyver knap så pæne gloser rundt, når jeg glemmer at forberede mig ordentligt.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *