Fredagsfavorit: Dotting tools

27.07.12
Dotting Tools

Dotting Tools

Egentlig ville jeg have skrevet om noget helt andet i dag, men i går kom postbuddet med nogle dimser, som jeg har købt af en af vores søde læsere og medbloggere nemlig Doktor S Fierceness. Marianne og jeg deler en stor passion for neglelak og nyder at hyggesnakke sammen med andre lidelsesfæller på Negle Lir, som er et dansk negleforum på FaceBook.
Nå men det kriblede selvfølgelig i fingrene for at få mine nyindkøbte dimser i brug, dotting tools er som navnet antyder gode til at lave prikker, men de er også velegnede til meget andet nail art.
Hos en af de rigtig seje neglebloggere Copy That, Copy Cat så jeg for noget tid siden et flot design, som jeg fik lyst til at prøve. Jeg har absolut ingen erfaring med dotting tools og er sædvanligvis så fortravlet, at nail art bliver sprunget over, men i går besluttede jeg mig alligevel for at prøve.

Photobucket

Det var slet ikke svært og jeg legede naturligvis lidt inden, jeg gik i gang med designet, for mine nye tools skulle selvfølgelig testes til striber, prikker, mønstre og alt andet, som jeg lige kunne komme i tanke om.
Selve designet var heller ikke svært, den eneste udfordring var, at de to neglelakker, jeg havde valgt, tørrede meget hurtigt. Den reducerede tørretid er jo noget man ellers er glad for, men man skal være meget hurtigt, hvis det skal lykkes at lave mønster med de to farver.

Du kan finde mange forskellige dotting tools, i diverse webshops og på eBay. Så en egentlig pris vil jeg undlade at skrive her. Neglelakkerne jeg har brugt er en gammel holosag fra Nubar, som hedder Gem og By K. No. 14 Purple Poppy.

Er nail art noget du gør det i?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
Marianne L

‘Amen hvor er de fine! 🙂 Dejlig du er glad for dem!
Kh Marianne

Pudderdåse Helene

Tak Marianne <3
Jamen øvelse gør mester...håber jeg! Der er bestemt rum for forbedring, men jeg må nok også erkende at jeg er blevet lidt bidt af det...så kan jeg jo altid bebrejde dig...tsk tsk :-*
Kh. Helene

Sofie

Hvor er det fint – og det er det i den grad. Til jul sidste, rendte jeg rundt med Tuborg Juleblå negle med sne… og så en fin snemand på den ene negl – lavet med sådan en dotting pen 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Sofie
Det lyder nuttet, har du ikke et billede?
Kh. Helene

Lisa

Meget smuk farve kombination du har valgt:)
Dog leder jeg selv efter: stamp ón symboler sæt… Har du/i nogen anelse, hvor de kan købes?

Charlotte

Du kan købe dem på eBay – søg på “stamping”
Eller på http://www.konaddenmark.dk 🙂

Pudderdåse Helene

Tak for hjælpen Charlotte <3
Og Lisa, jeg har set de der plader i mange webshops efterhånden, søg efter stamping eller Konad, så kommer der et hav af muligheder 🙂
Kh. Helene

Lena :-)

Her får et år siden fik jeg også øjnene åbnet for nail art, da det virkede sjovt og anderledes!
Jeg fik bestilt sådan et Dotting tool set fra ebay til 11kr tror jeg! Og jeg har brugt dem trofast siden!
Jeg har også et sæt fra Konad (det der stempel noget) som jeg havde købt på Nelly.com 😉 Det er også super flot og nemt!
Det er jo også lidt fedt når alle der ser ens negle bliver helt: “Gud, hvordan har du dog lavet det!”
Det er jo i virkeligheden ikke så svært at lave, det kræver bare lidt tålmodighed 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Lena
Du har helt ret….men tålmodighed er heller ikke en af mine spidskompetencer 😀
Sådan nogle plader har jeg overvejet mange gange….det ser super cool ud.
Kh. Helene

Charlotte

Hej Helene,
Velkommen til nail art og lakkernes forunderlige verden ;D
Når man først er kommet i gang, kan man jo slet ikke lade være! Jeg er begyndt at finde på undskyldninger for at lave nail art – fx lavede jeg Sex & the City-negle en dag, jeg var alene hjemme og holdte SATC-maraton med mig selv 😉
Og Tour de France-negle i sidste uge, hvor afslutningen jo var.
(Du kan se dem på min blog: http://www.passion4polish.com)
Det er SÅ fedt at få alle de kommentarer fra folk. Der er jo som bittesmå kunstværker 🙂
Hilsen Charlotte

Pudderdåse Helene

Hej Charlotte
Tak for link, de er meget fine OG for velkomst til dette univers….Det er rart at have nogle erfarne negleduller i ryggen, når man pludselig skal have svar på det hele <3
Kh. Helene

Ditte

Sådan et tool skal jeg da have fat i. Jeg ved lige præcis hvis prikkede sko jeg vil have matchende negle til <3

Pudderdåse Helene

Hæhæh Ditte :-*
Jeg har tænkt på de sko, hver eneste gang jeg har hørt ordet “dotting tool”…Do it! jeg vil glæde mig til at se resultatet
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *