Fredagsfavorit: GOSH Boombastic Crazy Volume Mascara i farven Crazy Green

Fredagsfavorit: GOSH Boombastic Crazy Volume Mascara i farven Crazy Green
07.06.24
Fredagsfavorit: GOSH Boombastic Crazy Volume Mascara i farven Crazy Green

Er der en ting, jeg er helt pjattet med, så er det farvet mascara. Desværre kan jeg oftest ikke tåle de farver, som jeg holder mest af… typisk! GOSH Boombastic Crazy Volume Mascara i farven Crazy Green er dog undtagelsen, der bekræfter reglen. Det er nemlig den fineste grønne nuance. Den matcher måske nok ikke ligefrem mine øjne, men fin det er den. GOSH Boombastic Crazy Volume Mascara er en mascara, der egentlig er lidt tung for mine ret korte vipper. Den kompenserer dog ved at være SÅ nem at arbejde med, derfor får jeg noget, der ligner lange vipper.
Farvet mascara er perfekt til sommer, hvor man måske ikke gider ret meget makeup. I hvert fald kan jeg sagtens forestille mig at den bliver en fast del af min makeupgarderobe denne sommer. En flot pink eller rød læbestift og en lækker highlighter, så behøver jeg nærmest ikke andet.

GOSH Boombastic Crazy Volume Mascara i farven Crazy Green

Som jeg har nævnt adskillige gange de senere år, er jeg blevet VIRKELIG doven i forhold til makeup. Når jeg tager makeup på, får den ofte stadig hele armen, men det sker uhyggelig sjældent. Det er til dels dovenskab, men det er selvfølgelig også det faktum, at øjnene er mere sarte. Med denne smukke mascara i Crazy Green håber jeg, at hverdagsmakeup igen kommer på skemaet. Som nævnt ovenfor, kunne den sammen med en flot læbestift sagtens udgøre en del af makeupgarderoben.
Den grønne nuance Crazy Green sørger unægtelig for blikfang, og den er ikke sådan at tone ned. Derfor skal den helst matche dine øjne. Mine meget lyse grågrønne øjne skal helst have lidt hjælp af noget mørkt. Det er heldigvis nemt at tilføje lidt eyeliner, men det kan du jo selv vurdere.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

GOSH Boombastic Crazy Volume Mascara i farven Crazy Green kan købes alle steder, hvor du finder GOSH Makeup. Der er selvfølgelig også en Crazy Blue, en smuk mørkegrøn, en nedtonet lilla og en vildt flot grå foruden de mere klassiske mascarafarver. GOSH Boombastic Crazy Volume Mascara koster cirka 140 kroner for eksempel her i Matas webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *