Månedens favoritter: November 2022

Månedens favoritter: November 2022
09.12.22
Månedens favoritter: November 2022

Selvom november var en atypisk måned på mange forskellige måder, har det ikke præget Månedens favoritter: November 2022. November har været MEGET mere stille end sædvanligt. Der har været mange ting på spil i vores lille familie, og der har bare været mere brug for ro. Alt er godt! November er sædvanligvis fuld af fester og glade dage. Det lader dog til, at jeg endelig er blevet ret god til at få sagt nej tak. Det, kan man jo godt argumentere for, er lidt sent…
Som sædvanlig er jeg blevet forkælet, det er trods alt min fødselsdagsmåned, og det betyder stadig mere opmærksomhed. Månedens favoritter: November 2022 er trods stilheden masser af glimmer, lidt snyd og blikfang. Der er helt vildt fede produkter til en tørstende hud. Den perfekte duft til en bog- og læseentusiast… og så er der to redskaber, der bare gør livet meget lettere.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Real Techniques Brightness Concealer 242
I medgang og modgang gælder også ude bag skærmene. Nye platforme, børn, ægteskaber og alt muligt andet har jeg fulgt med i. Da de i sin tid lancerede pensler, var det helt naturligt for mig at købe dem. Og de skuffede bestemt heller ikke… tværtimod er der stadig mange af dem, jeg er virkelig glad for. Hvor meget de er inde over i forhold til produktudvikling længere, ved jeg ikke. Det er dog helt sikkert, at det er samme ånd og vildt gode priser.
Denne her pensel er den første af dens slags jeg har i hænderne. Den er på alle måder særlig i form og opbygning. Concealer er ikke ligefrem noget jeg bruger meget af, men når jeg gør, så skal det kunne tones ud til ingenting. Brightness Concealer 242 kan tone selv den sejeste concealer ud til perfektion.

2. Hourglass Lightning Edit Unlucked i farven Butterfly
Det er en tilbagevendende begivenhed, at Hourglass lancerer særlige paletter med et udvalg af deres Ambient produkter. I år er der flere helt nye farver i de tre paletter side om side med nogle af de elskede nuancer. Designet i år går mig vildt glad. Det minder mig om svundne tider… min barndom, et specielt puslespil med et Hans Scherfig maleri, jeg elskede at lægge. Stregen er overhovedet ikke den samme, men motiverne sender altså tankerne afsted. Der er ikke noget som helst dårligt at sige om Hourglass Ambient produkterne! De er så MEGAPÆNE, de ligger afsindigt pænt på huden og de er drøje i brug. Samtidig er det så sikkert som amen i kirken, at jeg får komplimenter til huden. Sådan er det faktisk generelt med Hourglass’ produkter, man bliver bare lidt pænere.

3. Nail Kind Nail Wear i farven Susan Rovers ¤
Det er hverken første eller sidste gang, jeg kommer til at anbefale Nail Kind Natural Nail Wear her på bloggen. Formlerne er virkelig skønne, priserne er gode, og selv på mine negle holder de faktisk rigtig godt. Så synes jeg selvfølgelig også, at det er megacool at gå med så budgetvenlige priser. Der er råd til, at du kan dyrke ”skittles nails”, altså en manicure hvor du har forskellige farver på neglene. Det kan være tone i tone, men navnet er selvfølgelig opstået med forskellige farver som det kendte slik med frugtsmag. Og farverne er virkelig perfekte til formålet!
Farven, der ramte mine negle i løbet af november er Susan Rover, der er en helt mørk støvet grågrøn nuance. Det er superflot med de der næsten sorte nuancer, især hvis du også eksperimenterer med lidt kunst på neglene.

4. Replica Whispers in the Library Eau de Toilette*
Mindet bag Whispers in the Library duften stammer fra biblioteket i Oxfort. Da jeg ikke selv har været der, forestiller jeg mig scenerne i A Discovery of Witches. Serien der er baseret på All Souls trilogien af Deborah Harkness, som jeg desværre ikke har læst endnu.
Det er som nævnt i ”Torsdags top ti: Efterårsdufte” historierne bag Replica, der definerer duftene for mig. Minderne bag de dufte, jeg ikke bryder mig om, ville med sikkerhed også udfordre mig i virkeligheden. Whispers in the Library er en krydret, let støvet og moderat sød duft. I indgangen til biblioteket bliver du mødt af sort peber og en frugtig patchouli. Bogreolerne er cypriol, tonkabønne og styrax, mens læsesalen, bøgerne og fordybelsen er de oliebehandlede cedertræs møbler, vanilje og en tør let røget duft af papir… i form af vetiver.

5. GOSH Boombastic Crazy Volume Mascara i Olive Green
Hvis ikke du allerede ved, at jeg er helt tosset med farvet mascara, så ved du det om lidt. Selvfølgelig er jeg lidt skuffet over, at mine yndlingsfarver ikke er repræsenteret i en vegansk version… Men når nu der er en skøn grøn og en ret så fin grå nuance, overlever jeg nok. Farvet mascara tilføjer kant til et look. Det behøver slet ikke at være en pangfarve på vipperne, for at det har en tydelig effekt. Selvom de kraftige og anderledes farver bestemt også kan noget. Antydningens kunst har næsten langt større effekt og skaber virkelig meget blikfang, fordi man blot aner nuanceforskellen.
Den grønne nuance har jeg brugt til et tone i tone smokey eye med paletten beskrevet herunder. Øjenskyggen Rebirth har netop sådan en dyb støvet mørkegrøn nuance med masser af perlemor i blå og guld.

6. Nivea Creme
Den ikoniske creme, ALLE mennesker kender, kræver nok ikke ret meget introduktion udover dens blå ydre. Det er hele otte år siden, den sidst havde en plads her blandt favoritterne. Derimod kan jeg godt røbe, at det på ingen måde er otte år siden, at jeg sidst brugte den. Mit forhold til Nivea Creme er langt, trofast og ret så lykkeligt. Det er en creme, der altid er på lager hjemme hos mig. I nogle år gik jeg og troede, at jeg kunne finde noget, der kunne erstatte den. Det er aldrig lykkedes, derfor har jeg naturligvis for længst overgivet mig til tanken om, at det skal være os. Det er ikke noget jeg er flov over, men jeg kan ikke helt lade være med at trække på smilebåndet. Både duften, konsistensen, farven og følelsen på huden får minderne til at vælde op.

7. Raaw Alchemy Calming Blue Balm
Der kunne dårligt være længere mellem to produkter, end der er mellem ovenstående favorit og Raaw Alchemy Calming Blue Balm. Alligevel er det på præcis samme måde, jeg bruger dem. Hvem der bare havde Calming Blue Balm i en kæmpe krukke… Det er et fabelagtigt produkt, som jeg holder af at gå i seng med… Det er nemlig en perfekt natcreme! Når jeg vågner om morgenen, er min hud babyblød og glad. Derfor blev den med lynets hast en favorit.
Indtil den seneste batch på 750 styks er solgt, er der endda en ekstra gevinst gemt i tre af dem. Du har altså ikke kun mulighed for at få en glad hud, du kan også finde en diamant. Hvis du synes, den er lige fedtet nok som natcreme er den mindst ligeså god til tørre pletter, læber og neglebånd.

8. Pixi Liquid Fairy Lights i farverne Lagoon og Pixigreen
At jeg er helt tosset med glimmer især på øjenlågene er nok ikke den store overraskelse. Desværre er der flere og flere af de mærker, der ellers har haft de lette løsninger, der dropper glimmeret. Pixi er jo overhovedet ikke nyt, men det er det alligevel lidt for mig. I hvert fald har jeg måtte sande, at mærket ikke har fået den fortjente opmærksomhed. Det er jeg langsomt men sikkert ved at råde bod på. For eksempel er de her Liquid Fairy Lights, der endda fås i flere farver. De to nævnt her passede bare bedst til ovennævnte øjenskygge look og er derfor blevet brugt flittigst. Som regel dupper jeg glimmer på, når det er i en gelébase som her. Du kan selvfølgelig sagtens bruge applikatoren og fordele glimmeret over hele låget i et mere jævnt lag.

9. Philips SatinShave Prestige BRL175
Desværre har jeg ikke vedligeholdt de laserbehandlinger, jeg fik for uønsket hårvækst på grund af PCO. Derfor er jeg tilbage til indgroede hår, små sår og ar. Når jeg er stresset, piller jeg, fordi jeg kan mærke men ikke se hårene. Det er frustrerende, og løsningen er at gå på afvænning og genoptage de gode vaner. Hvad er det, spørger du måske… det er barbering. Alle, der lider af uønsket hårvækst i ansigtet, ved, hvor voldsomt det ser ud i ens egne øjne. Alligevel vil jeg langt hellere have hårene, end jeg vil have de der plamager af sår, knopper og røde ar. Barbering er også den ideelle løsning, hvis du på et tidspunkt vil have laser.
SatinShave Prestige er min bedste ven! Ladyshaveren snupper hårene på hagen, mens pearl-tip trimmeren sørger for armhuler, ben eller bikinilinjen.

10. Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer 2 Palette*
Det er ikke ret let at følge med, hvis man skal købe samtlige af Jeffree Star Cosmetics lanceringer. Der er derfor flere paletter, jeg ikke har fået købt, selvom de er fine. Farverne og kvaliteten er virkelig god, og så er det jo en bonus, at jeg kan tåle dem. I de mange år jeg har brugt JSCs øjenskygger, har jeg haft én eneste øjenskygge med en lidt ærgerlig pigmentering.
Beauty Killer 2 skal løfte en tung arv efter Jeffree Star Cosmetics allerførste palette Beauty Killer. De store øjenskygger er tilbage, så man får rigtig meget produkt for pengene. Farverne er SÅ flotte, der er masser af mørke farver, effekt farver og selv transitionsfarver. Øjenskyggerne er vanvittigt smukke, og der er til mange forskellige looks i paletten, selvom den måske ser lidt vild ud.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Julie

Hej 🙂 hvordan føles barberingen med Philips safeshave vs. en almindelig skraber? Bliver barberingen lige så god?
På forhånd tak for hjælpen.
Mvh. Julie

Helene Randløv

Kære Julie
Det bliver ikke det samme, men min hud bliver mindre irriteret, så det er sådan lidt pest eller kolera.

Kh. helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *