Torsdags top ti: Til premiere på Barbie

Torsdags top ti: Til premiere på Barbie
20.07.23
Torsdags top ti: Til premiere på Barbie

Det er ret mange år siden, jeg sidst legede med eller interesserede mig for Barbie. Det er dog med stor fascination, jeg har fulgt trenden Barbiecore. Trenden dækker blandt andet over brug af farver både i garderoben og makeuppen. Selvfølgelig er det den RIGTIGE pink nuance, men det er også andre smukke klare farver. Da MAC tilbage i 2007 lancerede Barbie Loves MAC, var jeg ret begejstret. Der var det også med den klassiske pink nuance som omdrejningspunkt. Filmen havde premiere i Danmark i går, så du har muligvis allerede set den. Alligevel fik jeg lyst til at dyrke looket og har derfor dedikeret denne Torsdags top ti: Til premiere på Barbie.

Til premiere på Barbie

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Clinique High Impact Easy Liquid Liner i farven Black*

Desværre er flydende eyeliner noget, jeg har bevæget mig længere og længere væk fra. Det er irriterende, for jeg kan ikke rigtig tage mig sammen til at øve mig i at lægge den igen. Det kræver naturligvis øvelse ligesom alt muligt andet… Faktisk kunne jeg passende tage mod et af mine egne tips og øve mig, inden jeg renser huden til natten. Det er helt bevidst, at jeg har valgt netop Clinique High Impact Easy Liquid Liner. Det er i mine øjne en af de bedste på markedet. Det er den blandt andet, fordi det er en RIGTIG pensel, du påfører produktet med.

2. Lancôme L’Absolu Rouge Drama Ink i farven 368 Rose Lancôme*

Det er efterhånden længe siden, den var en af Månedens favoritter, men jeg elsker den stadig. Det er jo ikke en RIGTIG barbiepink nuance, men den er bare så vildt pæn! Det var egentlig ikke mit første valg til læberne… indtil jeg indså, at det var den mest passende. I indlæg som månedens favoritter og torsdags top ti, vil jeg helst have en stor bredde. Med mindre det er favoritter fra samme mærke, foretrækker jeg for variationens skyld, at de er forskellige. Det ville nu være dejligt, hvis Lancôme fik flere farver af L’Absolu Rouge Drama Ink.

3. NYX Professional Makeup Barbie Pressed On The Go Eye Palette i farven 02*

Desværre ved jeg ikke ret meget om paletten andet end, at den er VIRKELIG pæn. NYX bliver i stigende grad vegansk, hvilket betyder, at det bliver mere og mere spændende for mig. Det har ærligt talt været temmelig træls at skulle undgå det mest farverige mærke på markedet. Så jeg er uendelig lykkelig over, jeg kan tåle produkterne. Så jeg ENDELIG kan få prøvet øjenskyggerne uden at gå uden om halvdelen af en palette. Kollektionen kan umiddelbart kun købes online, og der bliver nok rift om den, forestiller jeg mig.

4. KVD Beauty Brow Crème Pot i farven Daffodil*

Hver gang jeg har lyst til at skrive om dette produkt, bliver jeg en smule nervøs. Det ser nemlig altid ud som om, det er ved at udgå. Denne gang tjekkede jeg KVD Beautys eget site, og der har produktet blot skiftet navn. Derfor turde jeg godt medtage den i Torsdags top ti: Til premiere på Barbie. Hvis ikke dette fantastiske multifunktionelle produkt passer ind her, så ved jeg snart ikke, hvor det passer ind. Særligt den gule er flittigt brugt, faktisk så flittigt at jeg har brugt en op! I mine øjne er den oprigtigt talt uundværlig til looks, hvor nuancer af gul indgår.

5. GOSH Boombastic Crazy Mascara i farven 002 Crazy Blue

Navnet er virkelig velvalgt! Den blå nuance er helt skør og MEGET flot. Den er absolut flottest, hvis du ikke har blå øjne, men det behøver man jo ikke tage sig af. For et endnu mere intenst look kan du med fordel tilføje den matchende Matte Eye Liner med samme navn… Blå mascara overtog nok lidt mine Barbie-dukkers plads, og så hænger begge dele uløseligt sammen med firserne for mig. En af mine yndlingskombinationer dengang, var sådan en supermetallisk tyggegummilyserød nuance øjenskygge og så blå mascara. Det var MEGET firseragtigt… for jeg var også permanentet! Blå mascara går vist aldrig rigtig af mode slet ikke her i sommermånederne.

6. Kayali Sweet Diamond Pink Pepper | 25 Eau de Parfum*

Da jeg legede med Barbie, var diverse parfumeflakoner ofte en del af interiøret i hendes hjem. Det var klassikere som Cacharel Anaïs Anaïs, Nina Ricci L’Air du Temps og Max Factor Le Jardin. Efter absurd mange overvejelser har jeg besluttet, at Barbie dufter af Kayali Sweet Diamond Pink Pepper | 25. Det er en sprudlende, krydret rosenduft. Duften rummer en meget feminin, flirtende og blomstrende sødme. Den åbner med en næsten brusende trio af rosenpeber, bergamotte og safran og et strejf af lilje. Et flor af roser tager over med en let sødme fra vaniljeorkidé. Sandeltræ, rav og moskus runder af med en diskret men dyb patchouli.

7. RMS Beauty “Re” Dimension Hydra Powder Blush i farven French Rose*

De seneste par år har jeg været nærmest besat af blushes, og de her fra RMS er simpelthen så smukke. Det er lige ved at være for meget af det gode, fordi jeg næsten ikke nænner at bruge dem. De er bestemt ikke matte, men de er heller ikke glitrende. De giver sådan et glødende skær selvfølgelig afhængigt af, hvor mørk din hud er. Så vidt jeg husker har Barbie kun ganske lidt farve i kinderne, uanset hvor meget makeup hun ellers har på. I hvert fald er hendes blush, som jeg husker det, altid temmelig diskret. Derfor faldt valget på den smukke nuance French Rose.

8. Depend Gel iQ Polish i farven Feel the Beat

Pink negle gider jeg altid! Det er virkelig svært for mig at forestille mig, at jeg bliver træt af pink. Pink passer nærmest godt til alle nuancer, så det er en let farve at få til at matche med garderoben. Der er de oplagte kombinationer, de knap så oplagte og de helt vovede… Jeg elsker dem alle! Feel the Beat er overhovedet ikke diskret på nogen måde. Det er en hot pink… nærmest ultra hot, hvis man kan skrive sådan. Depend Gel iQ behøver næppe nærmere introduktion? Hvis det alligevel er tilfældet, har jeg allerede anprist systemet i flere fredagsfavoritter.

9. Benefit Cosmetics High Beam*

Her har vi en vaskeægte klassiker… Jeg elsker High Beam, fordi den flydende highlighter både kan være fuld diskokugle, helt diskret og selvfølgelig alt derimellem. Du kan lysne og løfte helt diskret i mundvigen, under øjenbrynet, i øjenkrogen og naturligvis på kindbenene. Den er eminent som blikfang på øjenlåget, hvis du ikke skal have så meget makeup på. En flot barbiepink læbestift og lidt High Beam for at fremhæve amorbuen er virkelig fint. Lidt velplaceret High Beam så har du stort set et komplet look. Dette multianvendelige produkt er heldigvis ligeså nemt at have med at gøre, som det er at finde anvendelse til.

10. MAC Eyeshadow i farven New Crop*

Pink og grøn har i årevis været en af mine yndlingsfarvekombinationer, især når det gælder makeup. Det skal helst være de klare og levende nuancer, men lidt mere afdæmpede versioner, går naturligvis også an. En klar grøn, som denne eventuelt kombineret med eyeliner og mascara i andre grønne nuancer, er perfekt til pink læber. Det er vildt flot, og farvekontrasten fremhæver begge nuancer så nydeligt. Det er altid flot med tone i tone, men kontrasterne er meget mere Barbie. New Crop vil være fin alene, men den kunne bestemt også være en værdig tilføjelse til NYX-paletten ovenfor.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *