Månedens favoritter: Januar 2024

Månedens favoritter: Januar 2024
02.02.24
Månedens favoritter: Januar 2024

At nå til enden af januar var som et langt og udmattende forhindringsløb. Der er sket så vanvittigt mange ting, jeg har set så mange dejlige mennesker. Der har været virkelig gode nyheder, og der har sandelig også været dårlige. Der er blevet plantet frø, der er grundlagt store ting og søsat projekter. Der er blevet brudt løfter og aftaler, især dem, jeg har haft med mig selv, har lidt under mit tungsind. Med andre ord er jeg lettet over, at januar endelig er overstået. I anledning af CIFF (Copenhagen International Fashion Fair), som jeg løb igennem, mødte jeg både gamle og nye venner. Det jeg både hader mest ved denne her branche, er hvor lidt vi fejrer hinanden. Det, synes jeg, er så ærgerligt, derfor tog jeg afsted i dag for at hilse på folk. Det var heldigvis en succes.

Månedens favoritter: Januar 2024

I dag er optagelsen fra VETOs fabelagtige koncert med Copenhagen Phil sidste år endelig blevet udgivet. Den har jeg derfor lyttet til, mens jeg skrev i morges. Resten af dagen har været ret vild, så da jeg landede bag computeren igen, faldt jeg straks i søvn. I stedet for at kæmpe mig igennem udskød jeg Månedens favoritter: Januar 2024 lidt, og hvilede mig. Mod forventning vågnede jeg op, så jeg kunne fortsætte og udgive inden midnat… Det er nærmest uforståeligt for mig, hvordan det lykkedes.
Månedens favoritter: Januar 2024 består af skøn hudpleje, flotte ru pasteller til neglene, hele to effektive hjælpemidler og ren nostalgi. Der er en vildt atypisk men fantastisk duft, der er god glød, flotte vipper og skøn læbepleje. Der er noget særligt over at sidde og hygge med produkterne, mens jeg skriver om dem.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. TonyMoly Red Retinol Revital Sleeping Pack

Det er forholdsvis sjældent, at jeg bliver blæst bagover af begejstring over et produkt. Sådan har jeg det med TonyMoly Red Retinol Revital Sleeping Pack. I kategorien af natcremer, der kom frem for nogle år siden, har jeg efterhånden fundet en del favoritter. Med navne som overnight, sleeping eller night mask har jeg som udgangspunkt været kritisk stillet. Det har åbenbart ikke rigtig forhindret min begejstring, og jeg har jo en stor kærlighed til masker… Når produkter imidlertid hedder noget med retinol, er jeg altid vanvittigt forsigtig. Desværre er det en arbejdsskade, for jeg er blevet forbrændt, eller hvad man skal kalde det, mere end én gang. Red Retinol Revital Sleeping Pack har en sær konsistens. Den ser nemlig helt salveagtig ud, men konsistensen er helt let og nærmest vandet. Når jeg vågner om morgenen, har jeg den blødeste hud.

2. Chloé Atelier des Fleurs Cedrus

Som jeg har nævnt flere gange, gik det EKSTREMT stærkt med at pakke, da jeg skulle til Stockholm. Det betød, at jeg kom afsted med nogle HELT andre dufte, end jeg havde forestillet mig. Det er sjældent nemt for mig at beslutte mig for dufte, hvis jeg har travlt. Det er sådan noget med at mærke efter, og sætte mig i mit fremtidige jegs sted. Det lyder nok lidt langhåret, men sådan er det altså. På grund af travlheden gik der hundrede procent tryghed i den… Valgene faldt på:

Skæbnen ville at Chloé Atelier des Fleurs var landet i Tax Free i lufthavnen. Og sådan endte Cedrus med at være duften, jeg bar de fleste dage.

3. Sephora Collection 3 i én Blyantsspidser*

Det var efter lang debat med mig selv, at jeg valgte at tage min trofaste blyantsspidser med som favorit. Det virker måske lidt fjollet, fordi emnet jo har sine begrænsninger. Eller det troede jeg i hvert fald indtil, jeg prøvede denne her, denne blyantsspidser er vitterligt helt sin egen. Den pind, man fjerner ting fra klingen med, er gemt under låget. Det betyder, at den bliver siddende. Det er faktisk vigtigere, end man lige tror. Først og fremmest slipper man for at tabe den, det betyder igen, at du slipper for beskidte fingre. Eller i værste fald at du kommer til skade ved at skære dig. Selvom ingen blyantsspidsere før har skilt sig ud, har det altid irriteret mig, at pinden falder af og bliver væk. Det virker umiddelbart som om låget bliver siddende på, det er ret væsentligt under transport.

4. Löwengrip Healthy Glow Deodorant

Lad mig sige det med det samme, så vi undgår misforståelser! Det er IKKE effekten, der har skaffet Healthy Glow Deodorant en plads blandt mine favoritter. Det er udelukkende duften, der bringer mig tilbage til en særlig duft jeg ELSKEDE som teenager. Den dufter mildt af den, så det er ren nostalgi for mig at dufte sådan. Det er næsten, som at downloade den tidligere version af et program, man har haft stor glæde af. Der er rigtig mange gode minder forbundet med duft.
Det med effekten skal altså ikke forstås, som om den er elendig. Den er sikkert glimrende til et lidt roligere liv end mit, det er helt almindelig aluminum chlorohydrate, der virker. Löwengrip er et forholdsvis nyt mærke i mit liv. Selvom jeg har været nysgerrig på flere produkter, har jeg ikke prøvet det rigtigt før nu.

5. LH Cosmetics Duo Dimension i farven Element*

Alle tre Duo Dimension er så absurd pæne og virkelig anvendelige. De er vanvittigt smukke på kinderne, men de fungerer mindst lige så godt som øjenskygge. Det er i hvert fald der, jeg bruger dem mest. Element er den mørkeste af de tre, alligevel kan selv jeg med lys hud sagtens bruge den. Der er som navnet antyder perlemor i, men det lægger sig virkelig smukt på huden. Det er i hvert fald sjældent at finde en blush med så meget perlemor, der ikke fremhæver ujævnhederne. Hvordan det virker kan jeg ikke svare på, men det ser ud som om, det er sådan en glød indefra. Sådan fungerer den også på øjnene, og dine øjne bliver VIRKELIG lagt mærke til. Det giver lidt samme resultat, som når man bruger meget mørke skygger, hvis man har lyse øjne.

6. By Terry Brightening CC Luminizer i farven 1. Universal Glow

Denne her og de to blushes i Brightening-serien… De er simpelthen en gave til min makeup. Hvis du ikke rigtig orker makeup, så er de en nødvendighed. Klik et par gange på pennen, fordel farven i ansigtet og vupti, ser du frisk ud. Der er perlemor i, så har du store porer eller lidt ujævn hud på kinderne, er de mindre egnede. I hvert fald er det noget, du skal være opmærksom på. Der er en ret så god pensel i den ene ende, som produktet kommer ud af. Det er altså vildt nemt at fordele og lægge pænt. Det er på ingen måde en diskokugle highlighter, så du ser netop bare frisk ud. Selv lægger jeg den i inderste øjenkrog, på kindbenene og en smule på amorbuen. Det tilføjer et fint lys til ansigtet.

7. Smashbox SuperFan Fanned-Out Mascara

Det er altså noget sært noget med mig og mascara. Første gang jeg havde fat i denne her mascara, blev jeg så sur på den, at jeg var ved at smide den ud. Pakningen til Stockholm gik jo lidt stærkt, derfor opdagede jeg ikke, at min mascara manglede i posen. Det er virkelig sjovt at se folks reaktioner på, når man har lagt fuld makeup uden mascara. Det er bestemt ikke et look, jeg er tilhænger af, men komplimenterne hagler altid ned over mig. Det er både når jeg har glemt mascara helt, eller jeg glemmer at tage det på, når jeg ankommer. Navnet på denne mascara er ekstremt velvalgt! Mine vipper er sandelig ikke, hvad de har været, men de ser næsten lange ud med denne mascara. Nu hvor jeg er blevet superfan høhø, overvejer jeg faktisk at købe en ny.

8. Depend Nail Polish Sandy Pastels

Når jeg ser noget, som jeg bliver besat af, så opgiver jeg ikke så let… Det skete til Daisy Beauty Expo, da jeg fik øje på Sandy Pastels. De skønne mennesker fra Depend havde dem med sammen med alle de andre kollektioner. Det bliver et virkelig smukt forår og en skøn sommer, hvis vi lakerer negle med Depend.  Desværre var det ikke meningen, at jeg skulle have Sandy Pastels med hjem… Det fik jeg, som du nok har regnet ud alligevel! Og det er simpelthen en fest på mine negle. Den halvmatte og ru overflade er jeg ikke vild med, den undgår man nemt med et lag overlak eller to. Farverne er som altid afstemt til perfektion, og overfladen giver selvfølgelig de lidt romantiske pasteller lidt kant. Desværre kunne jeg ikke finde dem som sæt, men de kan købes enkeltvis.

9. Hairbrush Cleaner

I december delte jeg ”Tirsdagstip: Rens din hårbørste”. Ganske få uger senere faldt jeg over denne her geniale hårbørsterenser i Normal. De to ender komplementerer hinanden fantastisk. De lange metaltænder griber fat i alt det klamme dybt nede mellem hårene i hårbørsten. Min yndlingshårbørste er RIGTIG svær at rense, fordi hårene i den er ekstremt tætte. Med denne hårbørsterenser tog det et øjeblik at få det hele ud. Så er det meget mere overkommeligt at rense hårbørsten i hverdagen. Faktisk købte jeg to, så de lilla pindsvin på kontoret også kan få en omgang. Det er Katjas kælenavn til mine hårbørster… og det ligner de sådan set også, så det giver god mening. En hårbørsterenser som denne er uundværlig især til de hårbørster, der ikke kan tåle at blive vasket. Den koster nærmest ingenting, så der er ingen undskyldning for klamme hårbørster.

10. Milk Makeup Odyssey Lip Oil Gloss*

Det er efterhånden ikke en ”Månedens favoritter”, hvis ikke der er mindst et læbeprodukt. Faktisk sloges MoistureGlow med Odyssey Lip Oil Gloss allerede sidste måned. Så det giver næsten sig selv, at den selvfølgelig er med nu. Det var hele to af de produkter, der lå i min håndbagage, da jeg rejste til Stockholm. Det siger en hel del om, hvor højt skattet den er. Den klare version Journey bruger jeg mest til natten, mens Soul Search, der indeholder det fineste perlemor, bliver brugt om dagen. Det bedste ved denne type læbeprodukter er netop, at de både er ekstremt plejende samtidig med, at det er makeup. Det viste sig også at være virkelig velvalgt til den bidende kulde, der var i Stockholm. Egentlig er konsistensen lidt tyndere, end jeg normalt foretrækker, men af en eller anden grund generer det mig ikke.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *