Månedens favoritter: Maj 2011

04.06.11
Månedens favoritter: Maj

Månedens favoritter: Maj

Rosenduft, blå eyeliner, glossy orange læbestift, bronzer og bløde fødder, Pudderdåserne er gået i sommermode. Da jeg så Gwen Stefanis look i Cannes (du kan se det her hos Maria), styrtede jeg ud og købte en pink læbestift i en nuance, jeg har luret på i alt for lang tid. Den sorte øjenskygge har jeg været MEGET glad for rigtig længe og den blev brugt flittigt allerede inden Gwen var i Cannes. Det er super cool, når man lige pludselig ser et af ens yndlingslook på en som Gwen (hun er så sej, smuk og hey, så er hun gift med en af de gutter, jeg lyttede til i halvfemserne).
Som altid er Favoritprodukterne ikke nødvendigvis nyheder. Det kan være en genopdagelse af et gammelt produkt, produkter som er mere i sæson lige nu eller noget, som tidligere er gået min næse forbi. Nedenstående er de ti produkter, jeg oftest greb ud efter i den forgangne måned (ikke i prioriteret rækkefølge).

1. Dior Addict Lipstick i farven 545 Fire
Det er min mands skyld… Mit forhold til farven orange har i flere år været temmelig anstrengt (nærmest altid faktisk). Min mand derimod er stor fan, så da jeg endelig overgav mig og købte orange neglelak for nogle år siden, blev han selvfølgelig glad. Jeg blev dog først helt overbevist, da de første billeder af  Christian Diors catwalk SS11 kom frem hist og pist.
Siden da har jeg ledt efter en gloss eller transparent læbestift i den rette nuance. Det fandt jeg, da jeg ledte efter noget, som kunne matche Aloha. Farven er næsten neon, men da den er transparent, giver den bare det fineste orange skær på læberne. Den er flot alene, men som topcoat til mere matte læbestifter eller oven på lipliner, kommer den virkelig til sin ret.

Dior Addict Lipstick koster 225 kr. og kan købes i Matas, stormagasiner og parfumerier.

2. Prada Infusion de Rose Eau de Parfum
Nej, jeg er ikke træt af den, det tror jeg heller ikke sker lige foreløbig. Roser er en af de mest fantastiske ting ved sommeren. Jeg ELSKER duften af store smukke roser og indtil de begynder at blomstre, trøster jeg mig med, at man kan få en erstatning, der dufter så fantastisk, som denne gør. Hvis ikke du allerede har haft næsen i den, skal du skynde dig af sted. Infusion de Rose fra Prada får mine varmeste anbefalinger.

Prada Infusion de Rose koster 730 kr. for 100 ml. og kan købes i stormagasiner og parfumerier. Husk at duften kun kan købes i en begrænset periode.

3. Baby Foot
Man skal have noget tid og man skal huske at hente de ting, man skal fordrive tiden med de næste to timer for eksempel telefonen, computeren eller en god bog og husk at få toiletbesøg overstået. Det er langt fra optimalt at gå rundt med plastiksokkerne på fødderne og under de rette omstændigheder kan det ligefrem være farligt. To timer er rigtig lang tid at sidde forholdsvis stille (i hvert fald for mig) og jeg var glad for at have ovennævnte ting indenfor rækkevidde.
Da de to timer var overstået og fødderne allerede var dejlig bløde, kunne jeg næsten bilde mig selv ind at jeg havde slappet af i mens, hehe! Afskalningen startede efter tre dage og det så helt vildt ud, min hud faldt af i kæmpe flager. Det gjorde på intet tidspunkt ondt eller var ubehageligt, men kønt var det altså ikke. Læs Pudderdåsernes anmeldelse her.

Baby Foot koster cirka 179,95 kr. og kan købes i Illum, Esthetique og helsekostbutikker (du kan finde en forhandler her, der er både webshops og fysiske butikker).

4. MAC pensel 134
Hvis I lover ikke at sige det til nogen, vil jeg fortælle jer en hemmelighed…
Hidtil har jeg bare brugt en almindelig pudderpensel til at lægge bronzer med, selv om jeg udmærket ved at den rigtige pensel gør en kæmpe forskel. Derfor købte jeg selvfølgelig den rigtige pensel, da jeg skulle lave guiden til, hvordan man lægger bronzer nemlig denne store, dejlig og meget bløde 134 fra MAC. Det er dyrt at købe gode pensler, men nogle pensler er bare rigtig svære at finde i en billigere udgave. Det er ikke lykkedes mig med denne.

MAC pensel 134 koster 450 kr. og kan købes hos MAC i Magasin landet over.

5. Yves Rocher Waterproof eyepencil i farven 02 Bleu
Prøv lige at se på den farve… Jeg kastede mig næsten over den, da jeg så den. Det er vist ingen hemmelighed at jeg har en ting for blå og denne eyeliner fra Yves Rocher er en helt fantastisk klar en af slagsen. Da jeg afprøvede den på hånden, blev jeg nervøs for holdbarheden, men den holder heldigvis glimrende, når den kommer på øjnene. Farven er perfekt til at peppe et hvilket som helst look op, særligt gyldne farver passer godt til.

Yves Rocher Waterproof eyepencil koster 59 kr. og kan købes i Yves Rochers webshop her.

6. Yves Rocher Sunny Tri-powder/Compact Bronzing Powder i farven Three Earthy Shades
Ved første øjekast syner den måske nok ikke af så meget, men den gik hurtigt hen og blev min favorit. Grunden er, at de to lyse farver passer perfekt til min lyse teint.
Nu er jeg ret kræsen, når det gælder bronzere, så det er fantastisk at finde en, som ser så naturlig ud. Jeg nævnte den ganske kort i Pudderdåsernes guide til at vælge farve og konsistens til din bronzer, men den kan sagtens tåle lidt mere omtale. Bronzeren består af tre farver, hvor de to af dem er så lyse, at de vil passe til selv den lyseste teint. Blandet vil de tre farver give de fleste en smuk og naturlig glød. Den indeholder en del guldglimmer, men det bliver ikke siddende, så der er ingen fare for at ligne en diskokugle.

Yves Rocher Sunny Tri-powder koster 89 kr. og kan købes i Yves Rochers webshop.

7. L’Oréal Color Infaillible i farven 014 Eternal Black
Det er langt fra første gang L’Oréal Color Infaillible bliver nævnt her på bloggen, men det er bare nogle virkelig fantastiske øjenskygger. Især de mørke farver har jeg brugt flittigt, de kan nemt tones ud og sidder samtidig perfekt hele dagen. For tiden bruger jeg den sorte til et smokey eye og som en lækker glimmer eyeliner. Jeg synes, at et sort smokey eye ser virkelig fedt ud prøv bare at se Gwen Stefanis look fra Cannes (se link til Marias blog ovenfor).

L’Oréal Color Infaillible øjenskygge koster 79,95 kr. og kan købes i Matas, supermarkeder og stormagasiner.

8. Inglot AMC Eyeshadow i farven 66
Det skulle tage hele fire måneder før, jeg tog mig sammen og fik besøgt Inglot i Field’s. Hypen på YouTube har ikke været til at komme uden om og nysgerrigheden vandt endelig i april måned. Jeg købte lidt forskelligt, så jeg havde et grundlag at teste på, men det var svært at vælge.
En af de mere rolige farver, jeg valgte, var denne syrenfarvede øjenskygge. Den er rigtig god at blande med andre lilla farver og den kan også give mere neutrale looks et lille pift for eksempel oven på en hvid eyeliner. Øjenskyggen er virkelig pigmenteret, hvilket betyder at man skal være lidt forsigtig med penslen, da øjenskyggen kan smuldre, hvis man er for voldsom.

AMC øjenskyggerne fra Inglot koster 109 kr. for en single. De kan også købes i paletter i to forskellige former: De firkantede koster 69 kr. per styk og fås med 2, 3, 4, 5, 10, 20 eller 40 øjenskygger. De runde koster 59 kr. per styk og fås med 3, 5, 10 eller 20. Desværre kan man ikke købe en palette uden øjenskygger, det vil sige, at hvis du vil have en palette med 20 firkantede øjenskygger, skal du købe alle øjenskyggerne på en gang og paletten koster så 1380 kr. i alt. Inglot findes i Field’s, Butik 339, Plan 1, Hi’ Street, Arne Jacobsens Allé 12, 2300 København S.

9. The Body Shop Colourglide Lipcolour i farven 59
Det er denne nuance, jeg har ønsket mig så længe. Af en eller anden grund havde jeg dog fået overbevist mig selv om, at det ikke er en farve, som klæder mig. Det er selvfølgelig noget værre pjat og da jeg så farven på Gwens læber (se igen linket ovenfor), indså jeg straks, at den er et MUST-HAVE. Dagen efter blev den indkøbt og har været brugt flittigt siden. Jeg håber ikke, at I lader jer begrænse af absurde regler hverken jeres egne eller andres. Det ER bare makeup og hvis det ser forfærdeligt ud kan det let tages af igen.

The Body Shop Colourglide Lipcolour koster 95 kr. og kan købes i The Body Shops butikker.

10. CND Effects i farven Copper Pearl #551
Selv om det er flere måneder siden, at jeg endelig fik lov til at prøve CND’s fantastiske neglelakker, er jeg stadig fuldstændig forelsket i dem. Den jeg har brugt mest er Copper Pearl #551, den giver det lækreste skær til rigtig mange forskellige nuancer. Ikke overraskende er mine foretrukne farver orange, pink og rød, men den kan sikkert også bruges med held på andre farver. Jeg SKAL bare have nogle flere af de effekt lakker og selvfølgelig også af cream lakkerne. De er geniale, smukke, unikke og holdbarheden er virkelig god.

CND Colour and Effects koster 109 kr. for Colour og 119 kr. for Effects og kan købes i neglesaloner, find en forhandler her eller køb online i Insight Cosmetics Groups webshop her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
maria

Flooooot billede! Og sikke mange fine favoritting – må ud og se på de læbestifter, du nævner 🙂
Oooooooooooog, hvornår ser vi en tutorial med Gwens look?
/Maria

Pudderdåse Helene

Det må du nok spørge om, jeg er totalt nedlagt af arbejde 🙁
Forhåbentlig meget snart!
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *