Månedens Favoritter: Juli 2022

Månedens Favoritter: Juli 2022
29.07.22
Månedens Favoritter: Juli 2022

Har der været mere knald på denne sommer? Før ferien havde alle travlt, i ferien har der også været travle feriemennesker, og efter ferien… Jeg håber inderligt, at du har slappet af. Min ferie er blevet brugt til intensiv træning. I mere end tredive år har jeg villet lære at meditere, så det er bestemt på tide. Nu handler det om, at roen og de gode ritualer skal have lov at slå rødder og sprede sig til resten af mit liv.
Når man kan bruge produkter til lidt af hvert, er de som regel et hit hos mig. Sådan blev det til nogle ret specielle blushes, en æske med makeupprodukter til det hele og et multiprodukt til håret. Hele fem farver flydende eyeliner, min makeupfavorit i to farver, en for mig ny nuance neglelak og lidt tilhørende kunst. En lidt atypisk sommerduft, et badekram og effektiv hårfjerning til snudeskaftet.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Natasha Denona Puff Paint Liquid Blush Serum*
Den meget lette cremekonsistens er let at fordele, og man får ikke trælse skjolder på kinderne, hvis det sidder lidt. Produkter af denne type kan være en udfordring at dosere og arbejde med. Denne her formel er rigtig fin, fordi den kan bygges op, uden at man opløser alt andet makeup på kinderne. Og så behøver du altså ikke at være hurtigere end lynet for at nå at fordele den. Det gælder selv den mørkerøde nuance Bloom, der i øvrigt er virkelig smuk på læberne. Det er tre lidt pudsige farver, Puff Paint Liquid Blush Serum findes i. Måske derfor virker det endnu mere oplagt at bruge dem til det hele. Faktisk bliver både Tan, Bloom og Darya brugt både på læber, kinder og øjne. Faktisk kan Tan også bruges som bronzer, hvis du er lys i huden.

2. Essence Nail Stickers
Mine negle har været noget så sørgelige, siden jeg stoppede med at besøge fantastiske Nicole. Salonen, jeg havde udset mig, bruger nogle andre mærker, end mine negle er vant til. Og det viste sig at være et rigtig skidt match. De var så søde, men produktet holdt mildest talt elendigt på mine negle. Sådan en omgang forstærkning, der lige skræller et par lag af neglene med af, er hård kost.  Mine negle har altid været bløde, men efter den omgang har de været helt skøre. De flækker, og kommer der hakker i neglen, bliver den hevet af, hvis jeg hænger fast. Med andre ord var det på høje tid med noget kærlighed og en pause fra Shellac og lignende produkter. Selvom jeg sagtens selv kan tegne, så er jeg blevet doven, derfor er Nail Stickers blevet min ven.

3. NudeSTIX Euphoric Nudes Festival Palette*
Der er intet mindre en fire øjenskygger, en læbestift, en lipgloss og en highlighter i dette sæt. Angel, der er den ene af to øjenskygger, der er i fast sortiment, har jeg oftest med, når jeg rejser. Det er sådan en smuk highlighter, jeg bruger både på øjnene, kinderne og på amorbuen.  Anvendeligheden er bare en af de ting, jeg elsker ved NudeSTIX! Inden jeg opdagede, at BoHo var en læbestift, havde jeg nået at bruge den på øjnene. Det gør jeg stadig, for på læberne klæder den nuance mig ikke ret godt, som øjenskygge er den derimod fin. Sættet blev især købt på grund af Nudies Glow All Over Face Highlight Color i nuancen Euphorix. Den er dog lidt for glitret til, at jeg synes, den er god som highlighter. Derfor bliver den mest brugt som effekt eller alene som øjenskygge.

4. Pop Up Beauty Wax Beans*
Hvis du har fuldt med i mange år, kan du måske huske et billede af mig med pinde i næsen… Det var sådan nogle her vi testede, selvfølgelig i den helt rigtige pudderdåse nuance. Der findes et hav af dem på markedet. Dem på billedet er købt i Normal, og så bruger jeg helt almindelige ispinde til at stikke op i næsen. Heldigvis er den ekstra behåring, der fulgte med PCO diagnosen, med årene stilnet lidt af. Derfor er det heller ikke så tit jeg vokser snudeskaftet, som jeg gjorde før i tiden. En trimmer giver mig strithår i næsen, fornemmelsen er simpelthen rædselsfuld. I øvrigt får de stride hår mig til at nyse konstant, når de har en vis længde. En portion voks som denne rækker virkelig langt, og med tiden lærer man at dosere ret præcist.

5. Made by Mitchell Graph-Ink Matte Finish Liquid Liner*
For nogle år siden lancerede Fenty flydende eyelinere i vildt flotte farver, som jeg ELSKEDE. Udfordringen var selvfølgelig som altid karmin, og så var de limited edition. Det er så nemt, hurtigt og effektfuldt at lægge eyeliner på denne måde. Det er ikke vanskeligt at få pænt, heller ikke selvom du ikke er rutineret med flydende eyeliner. Du behøver naturligvis ikke fem forskellige farver for at det bliver fint.  Det er bare mig og min hang til regnbuer, der skinner igennem. En enkelt farve eller to er også virkelig flot. I det hele taget gør sådan et eyelinerlook sig virkelig godt om sommeren. Hvis du tænker, at det er lidt ekstra med fem forskellige nuancer, kan du med fordel købe en hvid eyeliner. Den kan du nemlig bruge som base for lige så mange farver, du vil.

6. Kayali Déjà Vu White Flower 57*
Duften læner sig rigtig meget op af en gammel favorit. En jeg stadig er vild med, især fordi jeg altid bliver komplimenteret, når jeg har den på. Det er egentlig lidt sjovt, fordi det faktisk ikke er en duft, jeg identificerer mig med. Forstået på den måde, at når jeg tænker på ”min” duft, så er det slet ikke denne retning. Selvom noterne afslører en hel del gengangere, er det nok den massive frugtighed, der adskiller den væsentligt fra andre favoritter. Den er meget feminin, frugtig og med masser af hvide blomser. Åbningen byder på både pære, nektarin og gardenia. Neroli, jasmin og en intens tuberose udgør midten. Mens patchouli, sandeltræ og en sød og meget markant vaniljenote tager over. Derfor er afslutningen lidt voldsom, men det er sådan set ikke negativt ment… den er bare lidt udefinérbar og ”grumset”.

7. Glossier Body Hero Daily Oil Wash
Det er mange år nu, jeg har holdt af denne badeolie. Den dufter intenst af neroli, som jeg er blevet gladere og gladere for med årene. Først nu da jeg skal linke til produktet, læser jeg, hvad Glossier selv skriver om duften. De beskriver den som babyfrisk… og selvom babyer i min verden ikke dufter af neroli, kan jeg godt genkende beskrivelsen. Neroli er på en eller anden måde den ultimative sæbeduft, den er både ren og spæd, rund og blød. Det er den følelse produktet giver mig, derfor er badeolien især i brug, når jeg har brug for et kram.
Selvom det kan virke lidt omvendt, så er badeolie generelt oftere i brug i sommermånederne hjemme hos mig. Nu er jeg jo ikke særlig god til creme, bodylotion og den slags, derfor er badeolie perfekt.

8. Zarko Beauty By Oli Nail Polish i farverne White og Liquid Gold¤
Helt ærligt har jeg aldrig været til hvid neglelak. En dag jeg sad på kontoret og legede, lagde jeg denne neglelak på fingerneglene. Hvid er god som bund til især meget grafisk nailart. Selv når Nicole har brugt den som base, bliver jeg lidt forskrækket, for det er MEGET iøjnefaldende. Det var netop det, jeg gik efter, da jeg fandt den frem. Dog endte de fleste af neglene uden nailart, for det så bare så cool ud. Sædvanligvis er jeg længe om at vænne mig til ”anderledes” farver på neglene, men det virkede pludselig fuldstændig naturligt. De fire negle, der blev dekoreret, blev kun tilføjet store prikker med forskellige placeringer af Liquid Gold. Det var overraskende let at tegne med penslen i flasken, selvom jeg selvfølgelig havde fundet en særlig pensel frem.

9. L’Oréal Elvital Full Resist Power Hair Mask*
Forleden var Alt i en Balsamkur på badeværelset tom, det opdagede jeg dog først midt i badet. Så jeg måtte lige grave lidt i lageret, som bor derude. Der fandt jeg et produkt, som jeg var overbevist om, at vi allerede havde omtalt her på bloggen. Det er måske, fordi jeg har fortalt begejstret om det masser af gange ude i virkeligheden.
Et evigt irritationsmoment for mig er den skæve fordeling af milliliter fordelt på shampoo, balsam og hårkur. Derfor indrømmer jeg gerne, at det udelukkende var derfor, jeg købte L’Oréal Elvital Full Resist Power Hair Mask første gang. Først da jeg kom hjem, opdagede jeg, hvilken skat jeg havde købt med hjem. Den kan nemlig både bruges i længderne og i hovedbunden som balsam, som kur før eller efter hårvask, og som leave-in både i vådt og tørt hår.

10. Sandstone Intense Care Lipstick i farverne 41 First Love og 42 New Spring
Hvis det er gået din næse forbi i den tid, du har læst bloggen, er jeg temmelig glad for læbestift. Det har nærmest altid været mit foretrukne makeupprodukt. Hvis jeg kunne måtte bruge et makeupprodukt resten af mit liv, ville valget falde på læbestift. Det er sjovt at have fulgt den store udvikling af netop dette produkt i årenes løb. Taler vi om pudder, blush, øjenskygge og endda mascara, er der ikke sket nær så meget. Det er især formlerne, der er virkelig innovative. Sædvanligvis er beskrivende ord som plejende ensbetydende med en let formel, med lav farveintensitet og mindre holdbarhed. Intense Care Lipstick føles som en læbepomade på læberne, plejer som en læbepomade, men farver som en læbestift. Den er endda forholdsvis holdbar, selvom du ikke gør dig umage.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *