Månedens favoritter Juli 2013

05.08.13
Månedens favoritter: Juli 2013

Månedens favoritter: Juli 2013

Hold da helt sommerferie, hvor har det været varmt. Ja, det er det sådan set endnu. Drengene og jeg er nogle rigtige vandhunde og trods en hyggelig omgang lungebetændelse, har de fået slæbt mig ud af sengen og ned på stranden for at bade hver dag. Efter morgendukkerten tager vi hjem, bader, hygger og planlægger resten af dagen, sådan har alle vores morgener set ud, uanset om jeg har arbejdet eller ej.
Makeuppen har været farverig og håret… ja jeg øver mig stadig og det går fremad.
Mine favoritter er som altid en blanding af de nylanceringer, gamle kendinge, nyopdagelser og hverdagsprodukter, som har stået på hylden, blevet hevet med rundt eller ligget i tasken i denne måned.

1. Wet n Wild Fergie Photo Up Eyeshadow Palette i farven EA032 Maldives Sky
De øjenskygger jeg oftest griber efter i sommermånederne er klare blå, grønne og lilla nuancer. Det ser så fint ud til brun hud, altså det får jeg jo ikke rigtig, men det fremhæver ligesom bronzeren lidt bedre, høhøh! I hvert fald er paletten fra Wet n Wild så fin, skyggerne er meget pigmenterede, og de er gode at tone ud. Når jeg ikke gider lægge den helt store makeup, bruger jeg tit skyggerne som eyeliner. Især er jeg vild med den ombreeffekt, man kan lave med de fire af farverne, og den sidste skygge, som jo er grå er absolut yndlings til at markere globelinje eller vippekant.
Wet n Wild Fergie Photo Up Eyeshadow Palette koster 75 kroner, og du finder dem i udvalgte Føtex og Bilka, på nettet finder du hele Fergie kollektionen hos Nelly.

2. Essie Naughty Nautical Collection
Når jeg har svært ved at bestemme mig for en enkelt farve på neglene, så ryger der flere på af gangen. Farverne fra Essies sommerkollektion Naughty Nauticals er perfekt afstemt, så de sagtens kan bruges sammen. Jeg har brugt dem alle sammen utallige gange, siden jeg fik dem, men det er oftest i kombination på den ene eller den anden måde. Simpel nailart med prikker, striber eller kulørte tipper er også oplagt. Fra oven og ned er farverne Full Steam Ahead (lys lilla med sølv perlemor), Rock The Boat (lys blå med sølv perlemor), The More The Merrier (limegrøn), Naughty Nautical (turkis med sølv perlemor), The Girls Are Out (rødlilla nuance med pink og rødt perlemor) og Sunday Funday (koral med guld og pink perlemor).
Essie neglelak koster 99,95 kroner og du finder dem i Matas, parfumerier, stormagasiner, hos frisører og i klinikker. I Magasins webshop kan du finde hele Naughty Nauticals kollektionen og den foregående Neon kollektion, som også er ret lækker.

3. Philip Kingsley Swimcap
Er du sunshine, hvor bliver håret tørt af saltvand og sol en masse. Ældstens lokker blev sværere og sværere at rede ud trods heftig brug af olie. Så kom jeg i tanke om, at jeg havde Swimcap liggende og halleluja for et fantastisk produkt. Swimcap er udviklet til U.S.A’s første olympiske synkronsvømmehold, som jo plasker rundt i klorvand i timevis. Gid jeg havde haft den, da det var mig, som svømmede konkurrencesvømning.
Håret skal være vådt, inden du masserer cremen ind i længderne, derefter kan du boltre dig, lige så tosset du vil i bølgen blå eller i poolen, hvis det er sådan en, du bader i. Håret bliver silkeblødt og nemt at have med at gøre.
Når nu ældstens hår blev så lækkert, var jeg jo nødt til også selv at prøve. Min bekymring var, at mit fine hår ville blive tungt og træls, men det blev det heldigvis ikke. Selvom Swimcap er ret dyr, er jeg slet ikke i tvivl om, at den skal købes igen.
Swimcap koster 150 kroner, og den kan købes i StyleBox, i Magasin og på webapoteket.dk. På feelunique.com koster den cirka 77 kroner.

4. Badeanstalten Håb Saltscrub og Fusionsolie
Det er mange år siden, jeg købte min første saltscrub og jeg har været afhængig siden. Selvom jeg har blandet utallige scrubs selv, så er der altid nogen, jeg vender tilbage til. Håb, som landede i postkassen sidste efterår sammen med Fusionsolien, står fast på hylden. Blandingen af salt og olie sørger for at huden bliver skrubbet effektivt, samtidig med at huden føles velfugtet og behagelig.
Den krydrede limeduft er kraftig i begge to, men den fortager sig forholdsvis hurtigt og ender som en let frugtig duft på huden. Fusionsolien er et hit hos en som mig, der helst er fri for bodylotion. Det gode ved den er, at en lillebitte mængde olie lader sig fordele over det meste af kroppen på meget kort tid, uden at jeg skal både tørre og smøre i timevis. Den fordeles på fugtig hud, og vupti har du en mælket lotion, som trænger hurtigt ind.
Badeanstaltens produkter kan for eksempel købes i Magasin og i Salling, øvrige forhandlere finder du på Badeanstalten.dk. Du kan også finde produkterne i Fjordbutikkens webshop, hvor Fusionsolien koster 159 kroner og Håb Saltscrub koster 160 kroner.

5. Yves Rocher Protectyl Végétal Maxi Spray SPF 30
Det tog noget tid for mig at overgive mig til emballagen, for jeg synes, at den så træls ud. Vi er blevet venner, for den gammeldags pumpe kan nemlig låses og det er en dejlig garanti, når den roder rundt på bunden af tasken.
Den har også bevist sit værd på de utallige morgenture til stranden, for cykelturen hjem kan godt være en udfordring for nakke og ryg, når man cykler mod vest. Den mælkede konsistens er let at smøre ud, og den kan selvfølgelig både bruges i ansigtet og på kroppen. Duften er mild og rar, så den sagtens kan bruges af ham den langhårede uden alt for store protester.
Protectyl Végétal Maxi Spray SPF 30 kan købes i Yves Rochers danske webshop, hvor den koster 159 kroner.

6. Aveda Petal Essence Face Accents i farven 180 Hibiscus
Min store kærlighed til Avedas makeup kan jeg underholde med længe, og den nyeste af mine forelskelser er en af de trefarvede blushes. Den ser voldsom ud, lige når man kigger på den, men når man blander de tre farver, bliver det den fineste rosatonede koral. Der er let perlemor i den, men bare nok til at give kinderne et lækkert glow. Koral er virkelig klædeligt til de fleste, selvom det selvfølgelig også afhænger af undertonen. Med disse tre farver er det muligt at snyde lidt, både med intensitet og farve. Blushen kan altså både være let næsten støvet i farven eller helt klar og kraftig. Hvis du vil arbejde med highlighter kan du med fordel arbejde med en skrå pensel, som kan samle lidt af alle tre farver på én gang, når du lægger blushen vender du penslen, så den lyse farve vender op mod øjet og den mørke ned mod kæben.
Aveda Petal Essence Face Accents koster 360 kroner og du finder dem hos Beauty Avenue og Salon Palma/Aveda. Begge sender også med posten. Nærmeste forhandler oplyses på nummer 26 38 03 80.

7. Maybelline Colorsensational Vivids
Nu er det nok mere undtagelsen end reglen, at både Katja og jeg har forsigtige læbestifter på. Vi er begge to vilde med kraftige farver på læberne og vi ventede længe på at Colorsensational Vivids ramte vores lille land.
De seks farver, vi fik på det danske marked, er fænomenale at blande. Forleden sad jeg og legede med alle seks farver, og min mand kom ind for at give mig en besked, han kiggede lidt og kommenterede mine meget farverige læber positivt. Det sker kun yders sjældent, især fordi han slet ikke gider røde og pink aftryk på læber og kinder, når jeg kysser på ham. Det nærmeste, jeg kan komme på en beskrivelse af looket den dag, er ”Ombre Lips”. De seks farver var tonet godt ind i hinanden både fra mundvigene ind mod midten af læben og fra amorbuen til det nederste af underlæben. Selvom det ikke lige er sådan, jeg bruger læbestifterne til hverdag, så er det helt almindeligt, at jeg bruger et par stykker af gangen. På billedet er det fra venstre mod højre farverne 900 Pink Pop, 902 Fuchsia Flash, 904 Vivid Rose, 906 Hot Plum, 910 Shocking Coral og 912 Electric Orange.
Maybelline Colorsensational Vivids koster 89,95 og du finder dem i Matas, i større supermarkeder og i stormagasiner. På nettet er de blandt andet i Matas’ webshop og på Nelly.

8. OBH Magic Style Brush
Wuuuhuuuuu! Alle fremtidige hårkriser er afværget! Eller det har de i hvert fald været i et stykke tid nu. Et stort tak skal lyde til Björn Axén for at udvikle denne magiske Style Brush. Rundbørster er jeg aldrig helt blevet dus med, men min frisør fortalte også for nylig, at jeg har brugt en forkert type og måske er dét forklaringen på, hvorfor jeg er så vild med OBH’s vesion. Fakta er, at det endelig er blevet muligt for mig at få den ønskede fylde i den hårtot, som ellers altid hænger glat og umulig ned på baghovedet. Nu erkender jeg gerne, at jeg er lidt udfordret, en arbejdsskade i min højre arm, gør det nemlig til en plage at stå med armene over hovedet i lang tid, men nu kan jeg nøjes med at gøre det med venstre og så er problemet faktisk løst.
OBH Magic Style Brush fås i tre forskellige størrelser og den kan for eksempel købes på Wupti.com, hvor den koster 399 kroner.

9. Tocca Violette Eau De Parfum
Flakonen er så fin… ja, nærmest nuttet. Og duften indeni er det samme, den dufter af citronkarameller, violer og moskus. Topnoten med bergamotte, koriander og ingefær er frisk og krydret, sødmen bliver hentet fra hjertet af violer, solbær og bulgarske roser og bunden giver dybde med cedertræ, styrax og moskus, som runder duften fint og behageligt af.
Det er sådan en duft, som lynhurtigt blev min, forstået på den måde, at man bare dufter dejligt, uden helt at kunne sætte en finger på, hvad det lige er man dufter af. Duften minder mig om lyse nætter, hvide kjoler og blomster i håret, den er ung men alligevel så pudret, at den også passer til mig.
Tocca Violette finder du i Sephora og i Magasin, hvor den koster 585 kroner for 50 ml.

10. Køkkensvamp
Som jeg fortalte i mit tirsdagstip for nylig, opdagede jeg en dag, at mine fødder lignede noget, der var løgn. Creme er jeg desværre elendig til at bruge og derfor ender mine fødder selvfølgelig med at blive tørre som en ørken. Derfor fandt jeg straks en køkkensvamp frem, for sådan en kan jeg nemlig godt finde ud af at bruge. Når det kniber med tiden, bruger jeg ovennævnte saltscrub til fødderne, så bliver de nemlig både smurt og skrubbet på samme tid, smart!
Køkkensvampen her er fra Rice, og du kan både købe dem med form som hjerter og blomster, formen på svampen gør selvfølgelig ingen forskel for resultatet, men de må jo godt være pæne, når nu de ligger der i brusekabinen.
Køkkensvampe koster mellem 10 og 15 kroner for ti styks og kan købes i supermarkeder. De fine svampe fra Rice koster cirka 20 for tre. Find nærmeste forhandler på Rice’s eget site eller køb blomstersvampene hos Isabella Smith.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
fattig-bloggeren

Jeg er bare så glad for min Essie neglelakker 🙂
Hilsen fattig-bloggeren

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *