Torsdags top ti: Til studiestart

Torsdags top ti: Til studiestart
03.08.23
Torsdags top ti: Til studiestart

For nogen er det en ny start, for andre er det bare tilbage til bøgerne. Begge dele kan være forbundet med forventninger af den ene eller den anden slags. Måske har du brug for en ny start på et lidt andet plan. Der kan et nyt look måske hjælpe dig lidt på vej. Det startede med ”Tirsdagstip: Når du trænger til forandring i spejlet”… Så så jeg en vinduesudstilling med alt til skolestart. Det inspirerede til ”Olfaktorisk Onsdag: Zara Weekly Mood Collection”. Og sådan havnede vi så her på en fin torsdag med en ”Torsdags top ti: Til studiestart”. Det er lige om lidt, det går løs, enten med hverdagen eller et helt nyt kapitel af dit liv!

Torsdags top ti: Til studiestart

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. GOSH Primer Plus + 007 Hydramatt

Denne primer har den måske mærkeligste konsistens nogensinde… Faktisk er jeg tilbøjelig til at mene, at det netop er det, der gør hele forskellen. Det er ellers VIRKELIG mange år, siden jeg droppede at bruge primer, fordi de forringede holdbarheden af min makeup betragteligt. Min hud er jo vildt tør, og en meget silikoneholdig primer fungerer ikke for mig. Det binder slet ikke fast på min hud, det gør appliceringen af foundation temmelig vanskelig. Med GOSH Primer Plus + 007 Hydramatt er min hud både fugtet, makeuppen er lettere at lægge og holder bedre.

2. Rude Cosmetics Face & Eye palette i farven Nude Orleans

Denne her palette gør mig glad helt ind i knoglerne! Ikke nok med at den er vildt pæn, velafstemt og anvendelig, så indeholder den nærmest det hele. Den er perfekt, fordi den ikke fylder alverden, hvis den skal med på tur eller i tasken. Det betyder, at den er næsten perfekt både til opgaveskrivningsweekender, rus- og studieture… Der er trods palettens størrelse mulighed for at kreere masser af varierede looks både til hverdag og fest. Samtidig vil den smukt fremhæve de fleste øjenfarver. Er du meget lys, kan en sort eyeliner ved vippekanten forhindre, at dine øjne ser røde ud.

3. Sandstone Waterproof Metallic Eyeliner i farven 84 Spicy Cinnamon*

Der er ikke ret mange brune nuancer i min makeupsamling, eyelineren Spicy Cinnamon er dog lige blevet genkøbt. Tænk at jeg skulle bruge en brun eyeliner op, det havde jeg aldrig forudset. Sorte, lilla, grønne og blå nuancer har jeg opbrugt masser af, men det er vist den første brune nogensinde. Spicy Cinnamon er nu også en helt særlig og meget fin brun og ikke mindst metallic nuance. Den passer naturligvis fantastisk til Nude Orleans paletten ovenfor. I det hele taget er det bare en meget klædelig farve. Den er blød og let at tone ud, samtidig med at bliver siddende.

4. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion i Original

En øjenskyggeprimer er bare så god at have! Nej, slet det! Det er en fuldstændig uundværlig del af min øjenmakeup! Egentlig bruger jeg alle mulige cremeøjenskygger, der også fungerer som primer. Urban Decay Eyeshadow Primer har altid haft og har stadig en særlig plads i mit makeupelskende hjerte. Da jeg fik øjnene op for de store amerikanske YouTubere, brugte de altid UDPP, som den blev døbt dengang. Her mange år senere er den stadig blandt mine favoritter, og det tror jeg ikke ændrer sig foreløbigt. Den er så nem at bruge og forskellen på et look med og uden en primer, er så kæmpestor!

5. Smashbox Halo Healthy Glow 4-In-1 Perfecting Pen

Et produkt som dette er perfekt til tasken. Den er MEGET mere pigmenteret, end andre lignende produkter, så den kan faktisk godt dække en del. I mange år har jeg brugt concealer i stedet for foundation…  Og jeg ville uden at blinke bruge Halo Healthy Glow 4-In-1 Perfecting Pen på samme måde. Den tørrer ret meget op, og den lægger sig ikke i linjerne, hverken rundt om næsen eller under øjnene. Selvom jeg helt generelt ikke bruger concealer, bevæger denne sig så meget i en gråzone, at den er spændende. Det er klart et produkt, der er værd at prøve!

6. Sephora Collection Tint & Volume Brow Gel*

Det er til stadighed brynprodukter som dette, jeg foretrækker. Sådan har det været i MANGE år, også før jeg fik microblading af mine øjenbryn. Det skal være et produkt, der kan holde på sagerne uden at blive stift. Det skal sørge for, at mine øjenbryn ikke stritter i alle mulige retninger, uden at de ser helt satte ud. Udfordringen med permanent makeup som microblading er, at det kan blive dækket af anden makeup. Det ser rigtig ærgerligt ud, og derfor er de farvede geléer i mine øjne mest anvendelige. Så behøver jeg heller ikke farve mine øjenbryn hele tiden.

7. IDUN Minerals Gull Mascara

Det er uendelig pinligt, at jeg aldrig før har givet denne mascara en fair chance. Det fortjener den virkelig! Det er simpelthen en drøngod mascara! Det var lidt et tilfælde, at det netop var IDUN Minerals Gull Mascara, jeg fik fat i den dag. Det skulle (måske ikke så overraskende) gå lidt stærkt… Egentlig var jeg slet ikke i humør til at teste mascara, men sådan måtte det være. Det viste sig dog, at IDUN Minerals Gull Mascara bestemt ikke er til det naturlige look, som jeg forventede. Den er afgjort et festlook værdig! Den giver både fylde og længde, og den fine børste er virkelig nem at manøvrere med.

8. Clinique Even Better Makeup Foundation SPF 15

Den er let, den er pæn og så holder den godt på huden, uanset om du bruger primer eller ej. Desværre har jeg været lang tid om at overgive mig til den. Clinique lader min favorit udgå og det har jeg haft brug for en del tid til at fordøje. Heldigvis er det noget tid siden, jeg sidst havde min favorit i hænderne. Nu køber jeg den naturligvis ikke bare for at blive mindet om dens fortræffeligheder. Even Better er faktisk lige præcis endnu bedre… den ligner hud… rigtig pæn hud endda. Uanset om du bruger pensler eller fingrene, så er den nem at fordele, så den dækker der, hvor den skal.

9. EcoTools Eye Enhancing Set

Det er ren rutine, at jeg fandt dette sæt frem, EcoTools har bare nogle VIRKELIG gode pensler. De er lette at bruge, og resultatet bliver bestemt også glimrende. Der er flere af dem, der som her har en pensel i hver ende. Det er smart, når pladsen er begrænset, eller man skal have pensler med i tasken. Selvfølgelig vil jeg anbefale at have dem i en taske for sig, men sammen med din makeup går nok også fint.
Ecotools har vi nævnt flere gange på grund af deres særdeles budgetvenlige priser. Samtidig er kvaliteten aldeles fremragende. Det er naturligvis også positivt, at de både passer på dyrene og kloden.

10. Maybelline Superstay Vinyl Ink i farven 35 Cheeky*

Jo, du ser rigtigt… Det er endnu en Superstay Vinyl Ink! Og nej… det bliver nok ikke sidste gang. Uanset hvad jeg foretager mig, har jeg nærmest en af de læbestifter på. Det har sågar været nødvendigt at genkøbe et par af favoritterne! Katja erfarede for nylig, at hendes favorit Coy ærlig talt var lidt fesen i farven. Ved samme lejlighed opdagede hun så også, at den skal rystes inden brug. Derfor vil jeg lige minde om, at det er rigtig smart at huske at læse vejledningen til nye produkter. Også selvom du helst sikkert godt ved, hvordan man sædvanligvis bruger en læbestift!

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *