Månedens Favoritter: Maj 2022

Månedens Favoritter: Maj 2022
03.06.22
Månedens Favoritter: Maj 2022

Det er faktisk lykkedes mig at holde liv i Månedens Favoritter i otte måneder i træk. Det skete sidst i 2018, så jeg er stolt. Pandemi og nedlukning er dog kun noget af forklaringen på de manglende favoritter… Sidste forår fik jeg nemlig slettet et dokument med fire måneders færdige favoritter. Det var en vaskeægte fejl fyrre… men jeg blev så gal på mig selv, at favoritterne kom i skammekrogen. Heldigvis minder søde læsere mig altid om, at det er et indlæg, de gerne vil læse. Tak for det <3
Månedens Favoritter: Maj 2022 består af overraskende volumen til læberne, pleje og smukke lakker til neglene og en sand vinder. Så er der luksus øjenskygge, et supermarkedsfund, en overset pensel, flot farve til kinderne og en eksklusiv ansigtspalette. Sidst men ikke mindst er der en duft, der tager dig i hånden på vej ud af mørket.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Sandstone Waterproof Metallic Eyeliner
Måske kan du huske, at jeg tidligere har været meget begejstret for Sandstone? Det er jeg selvfølgelig stadig… Dog var det først efter Waterproof Metallic Eyeliner vandt Årets Makeupprodukt Populær ved Danish Beauty Award 2022, at jeg fik testet dem. Waterproof Metallic Eyeliner fortjener den pris, det er der slet ingen tvivl om. Det er virkelig en god eyeliner og farverne er også meget fine. Hvem havde troet, at jeg ville få brugt en brun eyeliner? Ikke mig i hvert fald… alligevel er det netop en af dem jeg har haft fat i. Farverne her er 81 Ice Blue, 82 Red Rebel, 84 Spicy Cinnamon og 85 Black Out, alle fire er så fine! De er virkelig behagelige at lægge og lette at tone ud. Faktisk holder de uden fiksering med øjenskygge også langs vippekanten, så heldig plejer jeg ikke at være.

2. Sisley Longwear Liquid Eyeshadow i farverne 2 Copper og 4 Coral
For mig står Sisley for luksus. Selvfølgelig er kvaliteten i top, og med meget få undtagelser er de produkter, jeg har prøvet, virkelig gode. Selvom jeg føler mig ekstremt ekstravagant, køber jeg stadig mine favoritter, når jeg fortjener forkælelse. De nye flydende øjenskygger er ingen undtagelse. Farverne er selvfølgelig lidt mere rolige, end jeg foretrækker, men de kan alligevel sagtens stå alene. Om ikke andet kan man så nemt som ingenting tilføje lidt farve eller kant. For eksempel er farven Coral blevet brugt som base for et ret så sommerligt look med pink øjenskygge. Copper spår jeg en travl sommer i min makeuptaske… den er nemlig så flot sammen med koboltblå eller turkis. Der er ingen tvivl om, at jeg skal købe nogle flere farver. Farven 1 Champagne skal helt sikkert bo hos mig.

3. M.Cosmetics | Professional 112| Eye Contouring*
Navnet siger det hele. Det er simpelthen en kontureringspensel til øjnene. Og den er så pivgod!
Når rens og vask af mine pensler bliver forsømt, er det til dels fordi, jeg har så uforskammet mange pensler. Når jeg oven i købet har været mere doven end sædvanligt, er det aldeles uoverskueligt. Derfor ledte jeg efter rene pensler og stødte på denne oversete perle fra Matas. Pensler behøver ikke at være dyre for at være gode, her får du endda to pensler i én til en MEGET rimelig pris.
Den smalle ende kan du både bruge til detaljer, udtoning af eyeliner, placering af øjenskygge og meget mere. Den lidt mere buskede ende kan bruges til nærmest alt andet… endda udtoning i en snæver vending. Den er perfekt til feriemakeuppen, fordi den kan gøre det ud for mange af de sædvanlige pensler.

4. Derek Lam 10 Crosby A Hold On Me Eau de Parfum
Da den ikke fik muligheden blandt sidste års forårsfavoritter, skal den naturligvis med her. Det virker måske lidt overdrevet at blive så glad for et gensyn, men det er jeg altså! Det er den der underspillede elegance duften besidder. Den er som et skud sollys lige ind i hjertekulen… Det har ikke været mit livs letteste vinter og forår. Så det er lige præcis lys, lethed og varme (i overført betydning), jeg trænger til. Ubekymrede dage og nætter… Den er heldigvis nærmest umulig at overdosere, og jeg kan glæde mig over den længe på huden. Læs om den, historien ovenfor og intet mindre end tolv andre dejlige dufte i Torsdags Top Ti: Forårsdufte 2022.
Prøv at forestille dig, hvordan gul dufter. For mig er denne enkle komposition af tigerlilje og allehånde indbegrebet af gul.

5. CND SolarOil Nail & Cuticle Care*
Det er langt fra første gang, jeg skriver om SolarOil. Trods den kraftige duft af mandel, knuselsker jeg simpelthen den olie. Efter et uheld med en åben flaske i min taske, kom jeg dog ud af vanen med at bruge den. Neglerødderne har lige så stille meldt deres ankomst i takt med at plejen af hænder og neglebånd er blevet tilsidesat. Så det var på tide at stramme op. Derfor har jeg købt pennen med den samme skønne olie i. Det er i virkeligheden et helt absurd spild af emballage. Og jeg ville sådan ønske, at jeg kunne fylde den op med olien fra min flaske. En gentagelse af uheldet med olien i tasken skal jeg helst ikke nyde noget af. Så denne løsning er et okay kompromis, flaskerne står jo stadig alle mulige steder der hjemme.

6. Hourglass Phantom Volumizing Glossy Balm i farven 145 Entice
Heldigvis kiggede jeg ikke på navnet, før jeg prøvede denne skønne balm fra Hourglass. Så havde jeg nok ikke smurt den helt så ubekymret på. Sædvanligvis undgår jeg alt, der hedder volumizing til læberne, det er slet ikke for mig. Det starter som regel meget godt, og når den fulde effekt rammer, er mine læber helt bedøvede. Eller de brænder og gør SÅ ondt, ingen af delene bryder jeg mig om. Som du nok kan gætte, er det ikke den effekt jeg får med Phantom Volumizing Glossy Balm. Der bare er rigtig rar og virkelig pæn på læberne. Den føles vitterligt som en rigtig god læbepomade.
Læbestiften skruer kun op, du skal altså ikke skrue mere op, end du kan bruge… Ellers kan det godt blive en fedtet affære. Det er dog et ret beskedent minus.

7. Depend 7Day Hybrid Polish i farverne 70085 Love og 70089 Believe¤
Ikke nok med at farverne i kollektionen Soulmates fra Depend er megapæne og indbyder til leg, fest og ballade. Så indeholder kollektionen også en af de der pink nuancer, der bare er så vanvittigt smuk. Believe er en varm pink nuance med masser af fint pink, sølv og rødt glimmer. Love er en dyb orange nuance med fint sølv, pink og orange glimmer. De er naturligvis meget fine hver for sig og kan sagtens stå alene. Kombinationen af de to er bare lidt mere festlig… og rigtig meget mig. Det er sådan nogle farver, jeg aldrig bliver træt af. Soulmates kollektionen består af otte lakker og fire nuancer: lysegrøn, turkis, pink og orange. For hver nuance er der en lak med og en uden glimmer og de passer selvfølgelig sammen i par.

8. Yope Lilac and Vanilla Natural Shower Gel
I januar var jeg jo i Stockholm og besøge nogle af vores dejlige kollegaer. Daisy Beauty holdt deres årlige skønhedsmesse, og der stødte jeg blandt andet på det polske mærke Yope. Egentlig havde jeg glemt alt om mærket, da jeg gik ud fra at det henvendte sig til børn. Etiketterne er nemlig prydet af forskellige dyr, tegnet med sådan en lidt barnlig streg. Rengøringsmidlerne i samme mærke har dog med få variationer samme motiver… Så en dag da jeg stod og stenede nede i Irma, fangede mit øje denne skønne shower gel på hylden.
Syrenerne springer jo ud i maj, og jeg tog forskud på glæderne med denne skønne duftvariant. Lykken indfinder sig i takt med at duften af syren spreder sig i brusebadet. Nu kan jeg forlænge sommeren både i den ene og i den anden retning.

9. Ecooking Blush 01 Creamy Stick*
Det er vist ikke nogen stor hemmelighed, at jeg elsker sticks… Det er ligegyldigt, om det er blush, bronzer, highlighter, øjenskygge eller hvad fantasien nu rækker til. Egentlig er det lidt af et had-kærligheds-forhold, jeg har til Ecooking Blush 01 Creamy Stick. Emballagen er ganske rædselsfuld. Selve produktet sidder ligesom ikke fast nede i holderen og skøjter derfor rundt. Derfor skal jeg være ret så stædig for at få noget på kinderne. Indtil videre har jeg forsøgt mig med lidt forskellige metoder. Det mest effektive metode indtil videre er at køre produktet på håndryggen og derefter på kinderne med en lidt tæt pensel. Sådan er det også meget lettere at tone ud, direkte på kinderne blev det ærligt talt ret skjoldet. Når Creamy Stick alligevel er landet her, er det udelukkende fordi, farven er så fin.

10. Zarko Beauty by Oli Highlight & Contour Palette ¤
Allerede sidste år fortalte den fantastiske mand bag ZarkoPerfume glædestrålende om datteren Olivias projekt. Nu er mærket en realitet, og det har været en fornøjelse at teste det. Der er tre lip gloss, otte neglelakker, en mascara og denne Highlight & Contour Palette i serien. Når jeg har haft fingrene i det hele, kommer der sikkert mere om mærket. Allerede nu kan jeg godt røbe, at glosserne også er et hit. Paletten minder ved første øjekast om et mærke, jeg har skrevet om adskillige gange, nemlig Becca. Måske mindes du netop paletterne, som jeg endte med at købe lager af. Heldigvis er kvaliteten virkelig god og farverne er også fine, så mine forventninger blev indfriet til fulde. Hermed vil jeg trygt overlade hullet efter Becca til Olivia og Zarko Beauty… Det er allerede en kæmpe succes!

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Simone

Der er forkert link på parfumen, bare så I ved det 🙂

Helene Randløv Hansson

Yep, det er rettet 🙂

Anne - Sofie A

Den solar oil har så skøn en duft, jeg blir’ helt ‘høj’ af den …..
Og ja sisley’s øjenskygger er skønne, selv jeg kan lægge dem flotte.

Helene Randløv Hansson

Hej Anne-Sofie
Sådan har jeg det ikke med duften, men den er så god, at jeg bruger den alligevel.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *