Tirsdagstip: Plej huden i solen

Tirsdagstip: Plej huden i solen
04.07.23
Tirsdagstip: Plej huden i solen

Mens jeg sad og skrev ”Torsdags top ti: Til håndbagagen” forleden, blev Tirsdagstip: Plej huden i solen pludselig en realitet. Som så mange gange før var mit hoved fuld af idéer til indlæg, temaer og så videre. Det kan være temmelig udfordrende med en hjerne som min, når den helst vil skrive fire-fem indlæg på én gang. Det sker, at jeg får så mange idéer oven i hinanden, at jeg må opgive at skrive. Andre gange kan jeg sidde og glo på curseren, der blinker i timevis. Ingen af de tilstande er særligt produktive, kan jeg godt afsløre. På de gode dage kan jeg skrive idéerne ned, andre gange er de ikke færdige nok til at blive formuleret. I sidste uge havde jeg for eksempel fire vildt gode idéer, men jeg nåede ikke at skrive dem ned… Nu er de pist væk, og det irriterer mig grænseløst.

Plej huden i solen

Det din hud har mest brug for på solrige dage er fugt og RIGELIG SPF! Din hud fedter garanteret mere, og så sløser du måske med fugten. Vælg en let og god hyaluronsyre helst med forskellige størrelser molekyler og smør den på lige efter badet. Plej huden i solen er skrevet i forlængelse af Tirsdagstip: Pas især på udtørring om sommeren.
Det er forhåbentlig ikke nødvendigt at nævne, at højest mulige SPF, skygge, solbriller og solhat er påkrævet! Eller du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du gør! Der er bare ingen som helst grund til at bruge korrigerende hudpleje, hvis du sjusker med din SPF. Alt dit arbejde, de mange overvejelser og de penge, du har brugt på hudpleje og eventuelle behandlinger, er spildt. Med andre ord er det meget lidt hensigtsmæssigt at droppe eller sjuske med din SPF.

Der er INGEN grund til at springe over

Her i sommermånederne er der rimelig mange af de garvede mennesker, der bruger nærmest alle tilgængelige behandlinger, der holder pause. Selvom A-vitamin, eksfolierende syrer og lignende endelig skulle øge hudens lysfølsomhed, er det en dårlig grund til at holde pause. Så længe du beskytter huden, er der vitterligt ingen grund til pauser eller særlig forsigtighed. Du skal bruge så meget SPF, at du aldrig er i tvivl, om huden er tilstrækkeligt beskyttet. Så heller ikke noget med sære hjemmegjorte blandinger
Der er mange indlæg om SPF på bloggen allerede, hvis du stadig er i tvivl, anbefaler jeg at læse der. SPF er den allervigtigste beskyttelse, der er tilgængelig mod rynker, hyperpigmentering, store porer. For ikke at nævne alt det andet mange af os kæmper med at behandle.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *