Tirsdagstip: Spær aktiverne inde

Nivea Creme
20.12.22
Nivea Creme

Lige så lidt jeg holder af fede cremer… lige så meget elsker jeg dem til natten. Crème de La Mer, Decléor Night Balm, Raaw Alchyemy Calming Blue Balm eller Nivea Creme er fantastiske til formålet. Hvis du ikke kan tåle parfume er der masser af gode uparfumerede fedtcremer eller min evige favorit sheasmør. Det jeg i virkeligheden taler om, er det, der gik viralt på TikTok som slugging. Der bruger de fleste vist vaseline og det er sikkert også glimrende til formålet. Det spiller ikke den helt store rolle for mig, hvad produktet hedder, bare det er VIRKELIG fedtet. Titlen ”Tirsdagstip: Spær aktiverne inde” afslører nok, at jeg bruger mine sera under fedtcremerne. Når jeg vågner om morgenen er min hud så sindssygt blød og rar at være i!

Ødelagt hudbarriere
I årevis har jeg underholdt med min ødelagte hudbarriere her på bloggen. Det er en naturlig følge af, at huden er fejlbehandlet. I årevis gik jeg efter alt, der kunne skrubbe, skumme og affedte huden. Med andre ord alt det forkerte. Det er forholdsvis træls nu, kan jeg godt hilse og sige. Af samme årsag har jeg gjort det til min mission at oplyse om mild rens og hudpleje. Hvis man kunne vaske huden fri for bumser, var der jo ingen i hele verden, der havde bumser, vel!
Under normale omstændigheder er min hud bare tør. Når det er koldt, kæmper jeg virkelig for at fugte nok. Min hud skriger på fugt og fedt. I går fik jeg en skøn ansigtsbehandling og efter den ene fugtbevarende maske, massage og creme efter den anden, var min hud okay.

Start tidligt
Hvis du er nået til det punkt, hvor din hud er umættelig, når det kommer til fugt. Så er Tirsdagstip: Spær aktiverne inde til dig. Under den fede creme lægger jeg min peeling og de sera, jeg nu bruger… I øjeblikket er det T-Zone Peeling og A-Serum 5%, men brug de aktiver, der passer til dig. Det kan selvfølgelig også være hyaluronsyre. Umiddelbart er det eneste, der ikke lige egner sig til indespærring, EGF, der virkelig er sart i forhold til fedt.
Jo tidligere på aftenen du starter, jo mere creme kan du nå at få på. Tag cremen med ind i sofaen eller hvor du nu sidder og smør på igen og igen. Sådan kan du igennem en aften eller måske et par stykker, hvis det er rigtig slemt, få bugt med tør hud.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *