Pudderdåsernes Hårlak

22.08.22

Det her er en kærlighedserklæring fra os til jer. Katja bruger slet ikke hårlak og jeg gør kun yderst sjældent. Når du beder om noget, lytter vi selvfølgelig, og du bad om en HÅRLAK! Da vi ikke selv er brugere af hårlak, har vi hentet yderst kompetent hjælp udefra. Det er min mor, vi har sat på sagen. Hver eneste dag siden starten af tresserne, har hun sat og fikseret frisuren med hårlak. Det er et af de dagligdags barndomsminder, der står skarpest i min hukommelse. Først kom curlerne i, når de var ude, blev håret touperet og sat… Så gjaldt det om at løbe, så man undgik skyen af hårlak. Lugten af hårlak er bare temmelig markant og ikke altid en særlig rar oplevelse. Derfor er vores Hårlak som samtlige af vores andre produkter naturligvis parfumefri.

Hårlak
Selvfølgelig har der været mange flere indover end min mor, men HÅRLAK blev først godkendt, da min mor sagde god for den. I forbindelse med indlægget spurgte jeg hende selvfølgelig, hvordan HÅRLAK adskiller sig fra alle de andre. Det første svar overraskede mig en del, for det var netop duften, hun nævnte. ”Det er bare så rart, at man ikke kan lugte sit hår hele dagen”. De andre ting, hun nævnte, stemmer heldigvis overens med vores egen idé med HÅRLAK:

  • Den giver din frisure et langvarigt, men fleksibelt hold. Det vil sige, at håret nemt, kommer tilbage i den oprindelige frisure efter et blæsevejr. Og at du kan forme håret lige efter påføring.
  • Frisuren holder faconen i fugtigt vejr. Selv kortere hår bliver siddende.
  • Dysen og styrken på sprayen er lige tilpas, så den ikke løfter eller blæser håret ud af frisuren under påføring.
  • Den ser ikke lakket ud eller får den der stivnede fornemmelse.
  • Drøj i brug

I anledning af at vi nu selv lancerer HÅRLAK, har vi naturligvis begge to øvet os i at bruge sådan en fætter. Det viser sig faktisk at være ret praktisk, når man gerne vil have håret til at blive siddende i den frisure, man har brugt tid på at sætte. Hvem skulle have troet det…

Sådan bruger du HÅRLAK
HÅRLAK omrystes grundigt! Spray HÅRLAK i tørt hår efter styling. Eventuel formning af håret skal foregå lige efter påføring.
HÅRLAK kan med fordel bruges efter varmestyling med ALT I EN STYLINGCREME, der tilfører volumen, kontrol og definition til håret. Afslut med HÅRLAK efter varmestylingen for ekstra hold til din frisure.
HÅRLAK indeholder alkohol.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 129,95 kroner.

Du kan indtil videre købe HÅRLAK på Dåseshoppen.dk* og på Matas.dk*.

INCI
Alcohol Denat.
Dimethyl Ether
VA/Crotonates/Vinyl Neodecanoate Copolymer
Aminomethyl Propanol
PEG/PPG-18/18 Dimethicone
Aqua
Panthenol
Citric Acid.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *