Fredagsfavorit: CND SolarOil

31.05.19
CND Solar Oil

CND Solar Oil

Sidst jeg fik lagt Shellac på mine negle, bad den vanvittigt dygtige Nicole mig om at tage mig lidt sammen… Sådan sagde hun det naturligvis ikke. Hun er nemlig vildt ordentlig og megasød. Nicole skubbede blidt en lille CND SolarOil over mod mig og fortalte, at lakeringen ville holde meget længere. Alt, hun forlangte af mig, var, at jeg brugte olien bare en gang om dagen. Det lovede jeg selvfølgelig at prøve. Derfor har jeg de sidste tolv dage smurt, masseret og dryppet olie på mine neglebånd flere gange dagligt.
Det skal lige siges at Shellac aldrig holder på mine negle. Min rekord er fem-seks dage. Det bliver hurtigt en dyr og ikke mindst meget tidskrævende fornøjelse. I skrivende stund har jeg haft Shellac på i tolv dage. Der er ikke en eneste skade eller steder, hvor det har løsnet sig. Det er ALDRIG sket før!

Hvorfor negleolie?
Negleolie er godt for mangt og meget, hvis dine negle spalter og revner, er det oftest, fordi de er tørre og mangler olie. Mine negle er ualmindeligt bløde, og der er mange, der har anbefalet mig olie som løsning på det problem. Hidtil har det dog ikke haft nogen effekt overhovedet ligegyldigt, hvor mange gange jeg har smurt og masseret neglene.
Negleolie er ikke kun godt for neglene. Olien sørger også for at holde neglebåndene smidige. Det er temmelig praktisk, at de er det. Fordi de ikke følger med ned i takt med, at neglen gror ud. Og derfor ikke ender som smertefulde neglerødder.

Det virker
Måske har jeg bare ikke været sej nok før, eller også virker det nye kosttilskud jeg tager fuldstændig vildt (det har jeg kun taget i fjorten dage). I hvert fald har jeg helt vildt god effekt af CND SolarOil. Den lille flaske, Nicole gav mig, ligger i lommen på min jakke. Så har jeg en flaske stående i min kasse inde i stuen, hvor jeg oftest sidder og arbejder. Og så står der en flaske på sengebordet lige ved siden af mit hoved.
Som ”Tirsdagstip: Plej dine neglebånd” bevidner, er det nødvendigt for mig at blive mindet om at bruge olien konstant. En olie her, der og alle vegne er altså vejen frem for mig. Det har indtil videre resulteret i en god vane, og en særdeles holdbar lakering.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

CND SolarOil finder du i blandt andet i Magasin og i udvalgte Matas*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Stine

Hvilket kosttilskud bruger du til neglene?

Sofie

Jeg er så misundelig på jer, der har effekt af SolarOil. Jeg købte den efter at have læst utallige, flere hundrede, fantastiske anmeldelser om den, men mine egne erfaringer er desværre helt i den anden grøft. Jeg har forsøgt med alt fra 3-4 gange om dagen i halvanden måned, til én gang om dagen i en måned, og uanset mængde gør den simpelthen mine neglebånd knastørre. Den er fantastisk lige når jeg putter den på, men så snart den ikke er ‘frisk påført’ har den totalt modsat effekt. Jeg har heller aldrig haft så mange trælse, ømme neglerødder som da jeg brugte olien, så nu står den bare på natbordet, mens jeg desperat leder efter noget andet til mine dumme, spaltende negle. Har i nogle råd?

Helene Randløv

Hej Sofie
Æv, hvor er det bare træls! I al beskedenhed, vil jeg gerne anbefale vores Alt i en Salve, neglene hjælper den nok ikke på…
Kh. Helene

Patricia

En helt almindelig jojobaolie, eventuelt blandet med vitamin E gel, er en langt billigere og (ærligt talt) bedre løsning. Så vidt jeg forstår, så trænger mandelolien ikke ind i hud+negle på samme måde som jojoba.

Susanne

Min chellac holdt 1måned uden så meget som en anmærkning og uden olie men gør det aldrig igen nu det 1/2 år siden og mine negle er frygtelige det alt for ødelæggende at få det af igen

Helene Randløv

Hej Susanne
Jeg har aldrig haft problemer med aftagning, med mindre det ikke har været rigtig Shellac. For mange år siden fik jeg noget på, der endte med at blive slebet af. Helt vildt fast sad det, det var ikke Shellac.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *