Syv ting du kan bruge AHA Peeling til

AHA Peeling
08.05.22
AHA Peeling

AHA Peeling

Reklame

Matas giver netop nu en gratis AHA Peeling, hver gang du køber to Pudderdåserne Musthave produkter. 

Vores egen AHA Peeling er en mild kemisk peeling til daglig brug, der indeholder 7 procent glykolsyre med en effektiv lav ph-værdi. Glykolsyre kender du måske også som frugtsyre eller under forkortelsen AHA, der står for alpha hydroxy acid.

Glykolsyre eksfolierer huden kemisk. I stedet for gammeldags skrubbecremer løsner en kemisk peeling som AHA Peeling døde, gamle hudceller og stimulerer dannelsen af nye hudceller, så huden ser frisk ud igen. Men kemisk eksfoliering giver ikke bare friskere hud. Det kan mere end det.

Og huks at hvis du allerede bruger vores T-Zone Peeling i ansigtet, må du IKKE bruge AHA-Peeling i ansigtet også! Så kan du i stedet bruge AHA-Peeling på kroppen, hvor den også kan mange tricks. 

Glattere hud

Peeling med glykolsyre stimulerer både indholdet af kollagen og hyaluronsyre i huden. Det giver glattere hud og mindsker fine rynker og linjer. (kilde) Hvis du kombinerer med A-vitamin sparker du yderligere gang i denne effekt.

Pænere hudtone

Peeling med glykolsyre giver en mere ensartet hudtone. Høje koncentrationer af glykolsyre bruges på klinikker til at behandle hyperpigmentering og melasma, men lavere koncentrationer til daglig brug har også en udjævnende effekt.

Bumser

Selvom vi normalt foretrækker T-Zone Peeling og salicylsyre til uren hud, så har glykolsyre også en lignende effekt. 

Røde knopper på overarme, ben og kinder

Glykolsyre er særligt effektivt til at behandle keratosis pilaris med. Det er en hudtilstand, der giver røde knopper på især overarme, men også ben og kinder. Jeg har dem selv på overarme og lår. AHA Peeling virker på dette problem, så hvis du har fået en AHA Peeling med dit fra Matas, så prøv at bruge den her.

Indgroede hår

Har du problemer med indgroede hår efter voksning af benene? I stedet for gammeldags skrubbecremer, så prøv med AHA Peeling i stedet.

Før selvbruner

Hvis du bruger selvbruner, så start med AHA Peeling og brug den gerne i tiden op til. Det giver et flottere og glattere resultat. Pas dog på med at bruge AHA Peeling efter en selvbruning, da det kan få farven til at forsvinde hurtigere.

Tør hud

Glykolsyre fjerner de øverste døde lag af tør hud og driver ny, frisk hud frem. Samtidig binder glykolsyre fugt i huden. Husk at AHA Peeling ikke er en creme, så brug altid creme ovenpå, hvis du har tør hud.

Køb to produkter netop nu i Matas og få en gratis AHA Peeling med

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Anne - Sofie A

Hej
Kan man bruge AHA og derefter C vit, er det for skrapt?

Helene Randløv Hansson

Hej Anne-Sofie
Hvis du trapper langsomt op med begge går det nok fint. Hold godt øje med reaktioner.

nanna

Så den vil være god til mine tørre og grå fødder?

Helene Randløv Hansson

Hej Nanna
Nej, der skal du da bruge vores Alt i en Fodcreme.

Maria

Hvis man vil skifte fra at bruge t-zone peeling til AHA pelling hvor lang tid skal der gå fra man stopper med det ene og begynder på det andet ?

Helene Randløv Hansson

Hej Maria
Hvis din hud er meget sart et par dage, ellers kan du godt starte op allerede om aftenen, med den nye peeling.

Kh. Helene

Anne Marie

Hej Helene
Jeg skifter hele tiden mellem jeres AHA peeling og T-zone peeling! Jeg var ikke klar over, at det kunne være et problem? Jeg kan bruge det ene produkt om morgenen og det andet om aftenen. Min hud har det fint! Skal jeg lade være med det? Jeg er 53 år og har rigtig fin “problemfri” hud, som jeg forsøger at passe bedst mulig på 😉

Helene Randløv Hansson

Hej Anne Marie
Nej, hvis du skal følge vores anbefaling er det én ad gangen. Kombinationen af dem er IKKE hensigtsmæssig overhovedet.

Kh. Helene

Maja

Jeg er begyndt at bruge AHA-peeling efterfulgt af niacinamid 10%, primært pga pigmentforandringer i ansigtet efter graviditet..
knap 2 uger inde, jeg bruger det stadig kun til nat, er jeg begyndt at få mange knopper og bumser i ansigtet.. er det en del af “processen”? Eller skal jeg stoppe med at bruge det? Er lidt træt af det, havde nemlig ikke uren hud inden…

Helene Randløv

Hej Maja
Skal jeg forstå det sådan at du er gået i gang med begge to på én gang? For ja, det kan godt give ret træls reaktioner.
https://pudderdaaserne.dk/2023/02/14/tirsdagstip-test-altid-dine-produkter-inden-brug/

Kh. Helene

Signe Isager Nielsen

Hej:-)
Har hørt godt om jeres produkter og vil gerne prøve en peeling. Fik anbefalet AHA peeling sammen med Alt i en Hyaluronsyre. Vil gerne mindske mine porrer, stramme huden lidt op og have mere glød.
Ville det være et godt match eller skal jeg hellere vælge T zone peeling? På forhånd tak:-)
Mvh Signe

Helene Randløv

Kære Signe
Ja, T-Zone Peeling er generelt bedre til porerne, særligt sammen med vores Niacinamid 10%. Hvordan renser du huden?

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *