Pudderdåsernes CREMEN

27.08.20
CREMEN til tør hud

CREMEN til tør hud

Overvejelserne har været mange… Og der har vitterlig været både (hjerte)blod, sved og tårer involveret i denne lancering. Der er en grund til, at den er blevet døbt CREMEN til tør hud. Det er vores bud på et endegyldigt svar og en løsning til den tørre, irriterede og sarte hud. Hensigten er, at din søgen efter den rigtige creme slutter her. Det er høje ambitioner at indfri … Derfor har følelserne især i denne uge siddet uden på tøjet. Vores forventninger til CREMEN til tør hud er tårnhøje, og derfor er vi selvfølgelig ekstra spændte på netop denne lancering. Måske burde vi efterhånden være vant til lampefeberen, men der er vi altså ikke rigtig endnu. Det er tre år siden, vi startede med at drømme om CREMEN til tør hud. Måske er et vi lidt malplaceret i denne sammenhæng, CREMEN til tør hud var og er min hedeste cremedrøm …

Når den næsten umulige drøm bliver en realitet
Det er ikke altid så nemt at beskrive, hvad det egentlig er, man gerne vil have. I dette tilfælde bad jeg om en creme, der kan fikse alt det, jeg synes, der er træls ved min hud:

  • Ubehaget, irritationen og den stramme fornemmelse, der følger i kølvandet af tør hud … som om huden er mindst en størrelse for lille.
  • Den ødelagte hudbarriere, der hungrer efter fugt … og kun sjældent er mættet.
  • Svie, kløe og det generelle ubehag der er så velkendt for en reagerende hud.

Nå ja… og så må den ikke være klam og fedtet! Sidstnævnte lillebitte detalje er selvfølgelig ret vigtigt, samtidig skal cremen lindre øjeblikkeligt. Det var bare dét … Heldigvis er vores yndlings Rikke altid kvinde for en udfordring! Hun har tryllet med ingredienserne og resultatet er CREMEN til tør hud.

CREMEN til tør hud
Det giver næsten sig selv, at CREMEN til tør hud skal fungere under makeup, samtidig med at den skal fugte så meget, at den kan stå på egne ben.

CREMEN til tør hud virker på tre måder, den:

  • Genskaber tabt fugtbalance med et kompleks af blandt andet trehalose, carbamid, hyaluronsyre og sukkerstoffer, der binder væske i huden.
  • Genopfylder lipider med en kombination af korte og lange fedtsyrer, der efterligner hudens egen fedtsammensætning. De korte fedtsyrer giver en let, luksuriøs og blød følelse på huden, da de smelter ved kropstemperatur. Det giver samtidig lindring til sensitiv hud. De lange fedtsyrer reparerer og genopretter hudbarrieren.
  • Lindrer hurtigt svie, kløe og den brændende fornemmelse, der ofte følger med tør hud med to beroligende aktiver.

CREMEN til tør hud genopretter den naturlige barriere i huden, der er den første forsvarslinje mod tørhed og for tidlig aldring.

Fra fredag klokken 10.00 finder du CREMEN til tør hud hos vores skønne forhandlere både i de fysiske butikker og online. Og selvfølgelig på Dåseshoppen.dk*. Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

INCI
Aqua.
Hydrogenated Coco-Glycerides.
Crambe Abyssinica Seed Oil.
Hydrogenated Vegetable Oil.
Ethylhexyl Stearate.
Glycerin.
Pentylene Glycol.
Cetearyl Olivate.
Canola Oil.
Dimethicone.
Sorbitan Olivate.
Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer.
Sodium Hyaluronate.
Cetyl Palmitate.
Fructose.
Urea.
Hydrolyzed Jojoba Esters.
Maltose.
Sodium Lactate.
Sodium PCA.
Trehalose.
Allantoin.
Ethylhexylglycerin.
Glucose.
Dimethiconol.
Sorbitan Palmitate.
Sodium Chloride.
Phenoxyethanol.
Benzoic Acid.
Dehydroacetic Acid.
Citric Acid.
Sodium Hydroxide.
4-t-Butylcyclohexanol.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
48 kommentarer
Nanna Ottesen

Hej
Jeg er netop i behandling for en slem omgang udbrud med perioral dermatitis. Jeg bruger derfor metronidazol på creme form.
Jeg har bestilt jeres “cremen til tør hud” og venter på den bliver leveret. Mit spørgsmål er om I har erfaringer eller ved om man kan bruge cremen ovenpå metronidazolen når den er tørret ind? Min hud skriger nemlig efter fugt, da metronidazol udtørrer rimelig meget.

Håber I kan hjælpe 🙂
(Og tak for alle de fantastiske råd på perioral dermatitis området, har ikke kunne finde noget brugbart andre steder end her 🙂 )

Helene Randløv

Hej Nanna
Yep, brug endelig Cremen ovenpå. Og når du er blevet træt af metronisazol, så skal du kigge nærmere på vores nye produkt, der er lige på trapperne :-*

Kh. Helene

Karin

Er det nye produkt kommet? Er meget nysgerrig 😊

Helene Randløv

Hej Karin
Ja da, Azalainsyre 10% blev lanceret den 8/12
Kh. Helene

Susan Henriksen

Hej
Jeg har nu anvendt Cremen på min tørre vinterhud i en måneds tid. Den fugter godt. Jeg er generelt begejstret for jeres produkter.
Men skal den lugte så ilde? Jeg synes den lugter af opkast😬. Og det synes jeg ikke andre af jeres cremer gør.

Vh Susan

Helene Randløv

Hej Susan
Vores produkter er uparfumerede, det betyder, at de lugter af de ingredienser, der er i det pågældende produkt. Selv med snuden helt nede i Cremen, får jeg ikke engang et strejf af opkast. Prøv at trække vejret gennem munden i det øjeblik du tager Cremen på, så du ikke fristes til at inhalere, mens den lugter/(inden vandet i produktet er fordampet).
Kh. Helene

Lene

Hej hej, hedder jeres creme stadig “Cremen til tør hud”? Jeg kunne nemlig kun efinde en der hedder “Cremen” som er til tør, sensitiv og udfordret hud.

Helene Randløv

Hej Lene
Den har altid heddet Cremen. Før havde den undertitlen til tør hud, nu har den undertitlen til tør, sensitiv og udfordret hud. Det er dog præcist samme indhold. https://pudderdaaserne.dk/produkter/cremen-100-ml/
Kh. Helene

Christina

Fik cremen i en Matas Trend boks. Og bruger den først nu (har lagt i en aflukket hylde) – kan se, at en anden bruger også nævner, at den lugter meget grimt (ja nærmest af op kast) – kan cremerne være blevet for gamle – noget olie blevet harsk? Kan simpelthen ikke forstå, at Helene (personen, der svarer på kommentaren) slet ikke kan lugte noget grimt….

Helene Randløv

Hej Christina
For at svare på dit spørgsmål, fandt jeg en af de første Cremen frem, den har været brugt og har stået på en hylde, jeg ved ikke hvor længe. Og den lugter hverken grimt eller ubehageligt. Vi har forskellig opfattelse af, hvad der lugter grimt, jeg ved jo at ingredienserne lugter sådan. Og nej, selvom jeg nærmest inhalerer den, kan jeg ikke fange lugt af opkast. I øjeblikket bruger jeg selv en creme, der lugter så voldsomt af urinal, at jeg næsten får tårer i øjnene. Derfor vælger jeg selvfølgelig ikke at lugte til den, når jeg tager den på.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *