Pudderdåsernes CREMEN

27.08.20
CREMEN til tør hud

CREMEN til tør hud

Overvejelserne har været mange… Og der har vitterlig været både (hjerte)blod, sved og tårer involveret i denne lancering. Der er en grund til, at den er blevet døbt CREMEN til tør hud. Det er vores bud på et endegyldigt svar og en løsning til den tørre, irriterede og sarte hud. Hensigten er, at din søgen efter den rigtige creme slutter her. Det er høje ambitioner at indfri … Derfor har følelserne især i denne uge siddet uden på tøjet. Vores forventninger til CREMEN til tør hud er tårnhøje, og derfor er vi selvfølgelig ekstra spændte på netop denne lancering. Måske burde vi efterhånden være vant til lampefeberen, men der er vi altså ikke rigtig endnu. Det er tre år siden, vi startede med at drømme om CREMEN til tør hud. Måske er et vi lidt malplaceret i denne sammenhæng, CREMEN til tør hud var og er min hedeste cremedrøm …

Når den næsten umulige drøm bliver en realitet
Det er ikke altid så nemt at beskrive, hvad det egentlig er, man gerne vil have. I dette tilfælde bad jeg om en creme, der kan fikse alt det, jeg synes, der er træls ved min hud:

  • Ubehaget, irritationen og den stramme fornemmelse, der følger i kølvandet af tør hud … som om huden er mindst en størrelse for lille.
  • Den ødelagte hudbarriere, der hungrer efter fugt … og kun sjældent er mættet.
  • Svie, kløe og det generelle ubehag der er så velkendt for en reagerende hud.

Nå ja… og så må den ikke være klam og fedtet! Sidstnævnte lillebitte detalje er selvfølgelig ret vigtigt, samtidig skal cremen lindre øjeblikkeligt. Det var bare dét … Heldigvis er vores yndlings Rikke altid kvinde for en udfordring! Hun har tryllet med ingredienserne og resultatet er CREMEN til tør hud.

CREMEN til tør hud
Det giver næsten sig selv, at CREMEN til tør hud skal fungere under makeup, samtidig med at den skal fugte så meget, at den kan stå på egne ben.

CREMEN til tør hud virker på tre måder, den:

  • Genskaber tabt fugtbalance med et kompleks af blandt andet trehalose, carbamid, hyaluronsyre og sukkerstoffer, der binder væske i huden.
  • Genopfylder lipider med en kombination af korte og lange fedtsyrer, der efterligner hudens egen fedtsammensætning. De korte fedtsyrer giver en let, luksuriøs og blød følelse på huden, da de smelter ved kropstemperatur. Det giver samtidig lindring til sensitiv hud. De lange fedtsyrer reparerer og genopretter hudbarrieren.
  • Lindrer hurtigt svie, kløe og den brændende fornemmelse, der ofte følger med tør hud med to beroligende aktiver.

CREMEN til tør hud genopretter den naturlige barriere i huden, der er den første forsvarslinje mod tørhed og for tidlig aldring.

Fra fredag klokken 10.00 finder du CREMEN til tør hud hos vores skønne forhandlere både i de fysiske butikker og online. Og selvfølgelig på Dåseshoppen.dk*. Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

INCI
Aqua.
Hydrogenated Coco-Glycerides.
Crambe Abyssinica Seed Oil.
Hydrogenated Vegetable Oil.
Ethylhexyl Stearate.
Glycerin.
Pentylene Glycol.
Cetearyl Olivate.
Canola Oil.
Dimethicone.
Sorbitan Olivate.
Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer.
Sodium Hyaluronate.
Cetyl Palmitate.
Fructose.
Urea.
Hydrolyzed Jojoba Esters.
Maltose.
Sodium Lactate.
Sodium PCA.
Trehalose.
Allantoin.
Ethylhexylglycerin.
Glucose.
Dimethiconol.
Sorbitan Palmitate.
Sodium Chloride.
Phenoxyethanol.
Benzoic Acid.
Dehydroacetic Acid.
Citric Acid.
Sodium Hydroxide.
4-t-Butylcyclohexanol.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
48 kommentarer
Trine

Hvor fantastisk! Den vil mine tørre hænder glæde sig til 🙂

Helle

Pris og er den også god til kombineret hud

Helene Randløv

Hej Helle
Prisen står i indlægget, og ja… selvfølgelig er den det 🙂
Kh. Helene

Louise

Tillykke med det nye skud på stammen, den lyder lækker!
Min dreng har atopisk hud, som ofte ender med udslæt i lyske og knæhaser, som han får kradset hul på. Vil jeres creme du til ham? Vi har prøvet både lotion og balm fra aderma, men det svier voldsomt. Det eneste han kan holde ud er halo fra Faaborg Pharma, men den er så tung og fedtede, at det virker som om huden ikke kan ånde under den..
Tak for hjælpen 🙂

Helene Randløv

Hej Louise
Det er slet ikke utænkeligt, at den kan hjælpe, men jeg har ikke selv den udfordring, så jeg kan desværre ikke svare med sikkerhed.
Kh. Helene

Camilla

hej, er der olie i cremen? 🙂

Helene Randløv

Hej Camilla
Ja, du kan læse hvilke under indlægget 🙂
Kh. Helene

Ahn

Dejligt. Sådan en creme manglede i jeres arsenal. Jeg glæder mig til at prøve den. Grundet jeg ikke fandt jeres alt i en creme var nok til vinterhud, har jeg købt Dr. Sams som er fantastisk. Den er relativt let og geleagtig på trods af, at den afgiver mere fugt end eks. Cliniques moisture surge. Jeg håber, at jeres er ligeså god.

Louise

Tillykke med den! Den lyder super lækker, så den vil jeg gramse på ved lejlighed!
Og generelt: tak for jeres dejlige produkter! De har slået eksemudbrud ned i mit ansigt, fået min tørfjæsede kæreste til at skælle mindre i ansigtet og lindret huden på min venindes ryg efter hun har fået akne som bivirkning af hormonprævention!
Jeg er meget imponeret!!!

MyGlamClub

Wauv. Tillykke med det nye produkt. Den bliver fantastisk at prøve til efteråret.

Anne

Ih jeg glæder mig bare så meget til at prøve den!!! Men giver det mening at have jeres andre produkter indenunder også, fx hyalyronsyre?

Christina

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele min erfaring. Jeg har meget sart hud med rosacea og perioral dermatitis.
Min hud har en rigtig dårlig periode, og min sædvanlige creme fra Avene holdt op med at virke.
Jeg købte denne vidundercreme, så snart den landede i Matas, og nu er min hud i balance igen. Jeg har ingen anelse hvad der gør den så effektiv, men den virker bare.
Mild rens og Cremen er alt jeg bruger, og min hud virker allerede meget stærkere igen. Den er holdt op med at blusse og brænde, og jeg skaller ikke længere omkring munden og næsen.
Tusind tak for endnu et brand godt produkt.

Helene Randløv

Kære Christina
Hvor gør det mig bare glad at læse din kommentar <3 Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive <3
Kh. Helene

Camilla

Hej,
Jeg er 27 og har en hud med plamager af pigmentforandringer der er tør men alligevel har tilstopninger i t-zonen og på kinderne som på skift udvikler sig til bumser. Jeg har tidligere prøvet alverdens cremer mod uren hud og til tør hud, men uden held – stadig bumser og en hud der strammer. De sidste par måneder har jeg brugt clarins water comfort one-step cleanser (clarins gentle foaming cleanser i badet) da dette ikke føles udtørrende som andre produkter jeg har anvendt, efterfulgt af jeres t-zone peeling sammen med niacinamid 10%. Det har været et skridt i den rigtige retning med færre urenheder og mindre tør hud, men det er stadig ikke helt god. Derudover vil jeg gerne have noget der hjælper på de begybdende rynker. Hvad ville jeres anbefaling være til hudplejerutine? Fx skal jeg bygge på med a-vitamin? Skal jeg bruge alt i en hyaluron og/eller cremen til tør hud? SOS 🙂

Helene Randløv

Kære Camilla
Først vil jeg beklage det langsommelige svar. Du kan læse om det gode ritual her: https://pudderdaaserne.dk/2020/04/07/tirsdagstip-saadan-oversaetter-du-hudplejeritualet-til-produkter/
Vores anbefaling vil altid være, at du vælger vandet fra under rens. Til en hud som din ville jeg vælge Cremen frem for Alt i en Hyaluronsyre. Fordi den giver den giver en anden fornemmelse på huden. A-Serum er slet ikke en dårlig idé!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *