Anmeldelse: MAC Extended Play Perm Me Up Las Mascara

Pudderdåsernes CREMEN til tør hud

CREMEN til tør hud

Overvejelserne har været mange… Og der har vitterlig været både (hjerte)blod, sved og tårer involveret i denne lancering. Der er en grund til, at den er blevet døbt CREMEN til tør hud. Det er vores bud på et endegyldigt svar og en løsning til den tørre, irriterede og sarte hud. Hensigten er, at din søgen efter den rigtige creme slutter her. Det er høje ambitioner at indfri … Derfor har følelserne især i denne uge siddet uden på tøjet. Vores forventninger til CREMEN til tør hud er tårnhøje, og derfor er vi selvfølgelig ekstra spændte på netop denne lancering. Måske burde vi efterhånden være vant til lampefeberen, men der er vi altså ikke rigtig endnu. Det er tre år siden, vi startede med at drømme om CREMEN til tør hud. Måske er et vi lidt malplaceret i denne sammenhæng, CREMEN til tør hud var og er min hedeste cremedrøm …

Når den næsten umulige drøm bliver en realitet
Det er ikke altid så nemt at beskrive, hvad det egentlig er, man gerne vil have. I dette tilfælde bad jeg om en creme, der kan fikse alt det, jeg synes, der er træls ved min hud:

 • Ubehaget, irritationen og den stramme fornemmelse, der følger i kølvandet af tør hud … som om huden er mindst en størrelse for lille.
 • Den ødelagte hudbarriere, der hungrer efter fugt … og kun sjældent er mættet.
 • Svie, kløe og det generelle ubehag der er så velkendt for en reagerende hud.

Nå ja… og så må den ikke være klam og fedtet! Sidstnævnte lillebitte detalje er selvfølgelig ret vigtigt, samtidig skal cremen lindre øjeblikkeligt. Det var bare dét … Heldigvis er vores yndlings Rikke altid kvinde for en udfordring! Hun har tryllet med ingredienserne og resultatet er CREMEN til tør hud.

CREMEN til tør hud
Det giver næsten sig selv, at CREMEN til tør hud skal fungere under makeup, samtidig med at den skal fugte så meget, at den kan stå på egne ben.

CREMEN til tør hud virker på tre måder, den:

 • Genskaber tabt fugtbalance med et kompleks af blandt andet trehalose, carbamid, hyaluronsyre og sukkerstoffer, der binder væske i huden.
 • Genopfylder lipider med en kombination af korte og lange fedtsyrer, der efterligner hudens egen fedtsammensætning. De korte fedtsyrer giver en let, luksuriøs og blød følelse på huden, da de smelter ved kropstemperatur. Det giver samtidig lindring til sensitiv hud. De lange fedtsyrer reparerer og genopretter hudbarrieren.
 • Lindrer hurtigt svie, kløe og den brændende fornemmelse, der ofte følger med tør hud med to beroligende aktiver.

CREMEN til tør hud genopretter den naturlige barriere i huden, der er den første forsvarslinje mod tørhed og for tidlig aldring.

Fra fredag klokken 10.00 finder du CREMEN til tør hud hos vores skønne forhandlere både i de fysiske butikker og online. Og selvfølgelig på Dåseshoppen.dk*. Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

INCI
Aqua.
Hydrogenated Coco-Glycerides.
Crambe Abyssinica Seed Oil.
Hydrogenated Vegetable Oil.
Ethylhexyl Stearate.
Glycerin.
Pentylene Glycol.
Cetearyl Olivate.
Canola Oil.
Dimethicone.
Sorbitan Olivate.
Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer.
Sodium Hyaluronate.
Cetyl Palmitate.
Fructose.
Urea.
Hydrolyzed Jojoba Esters.
Maltose.
Sodium Lactate.
Sodium PCA.
Trehalose.
Allantoin.
Ethylhexylglycerin.
Glucose.
Dimethiconol.
Sorbitan Palmitate.
Sodium Chloride.
Phenoxyethanol.
Benzoic Acid.
Dehydroacetic Acid.
Citric Acid.
Sodium Hydroxide.
4-t-Butylcyclohexanol.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

34 kommentarer

 • Trine

  Hvor fantastisk! Den vil mine tørre hænder glæde sig til :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Pris og er den også god til kombineret hud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Helle
   Prisen står i indlægget, og ja… selvfølgelig er den det :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tillykke med det nye skud på stammen, den lyder lækker!
  Min dreng har atopisk hud, som ofte ender med udslæt i lyske og knæhaser, som han får kradset hul på. Vil jeres creme du til ham? Vi har prøvet både lotion og balm fra aderma, men det svier voldsomt. Det eneste han kan holde ud er halo fra Faaborg Pharma, men den er så tung og fedtede, at det virker som om huden ikke kan ånde under den..
  Tak for hjælpen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Louise
   Det er slet ikke utænkeligt, at den kan hjælpe, men jeg har ikke selv den udfordring, så jeg kan desværre ikke svare med sikkerhed.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  hej, er der olie i cremen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Camilla
   Ja, du kan læse hvilke under indlægget :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahn

  Dejligt. Sådan en creme manglede i jeres arsenal. Jeg glæder mig til at prøve den. Grundet jeg ikke fandt jeres alt i en creme var nok til vinterhud, har jeg købt Dr. Sams som er fantastisk. Den er relativt let og geleagtig på trods af, at den afgiver mere fugt end eks. Cliniques moisture surge. Jeg håber, at jeres er ligeså god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tillykke med den! Den lyder super lækker, så den vil jeg gramse på ved lejlighed!

  Og generelt: tak for jeres dejlige produkter! De har slået eksemudbrud ned i mit ansigt, fået min tørfjæsede kæreste til at skælle mindre i ansigtet og lindret huden på min venindes ryg efter hun har fået akne som bivirkning af hormonprævention!
  Jeg er meget imponeret!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauv. Tillykke med det nye produkt. Den bliver fantastisk at prøve til efteråret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ih jeg glæder mig bare så meget til at prøve den!!! Men giver det mening at have jeres andre produkter indenunder også, fx hyalyronsyre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg bliver simpelthen nødt til at dele min erfaring. Jeg har meget sart hud med rosacea og perioral dermatitis.
  Min hud har en rigtig dårlig periode, og min sædvanlige creme fra Avene holdt op med at virke.
  Jeg købte denne vidundercreme, så snart den landede i Matas, og nu er min hud i balance igen. Jeg har ingen anelse hvad der gør den så effektiv, men den virker bare.
  Mild rens og Cremen er alt jeg bruger, og min hud virker allerede meget stærkere igen. Den er holdt op med at blusse og brænde, og jeg skaller ikke længere omkring munden og næsen.
  Tusind tak for endnu et brand godt produkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Christina
   Hvor gør det mig bare glad at læse din kommentar <3 Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej,
  Jeg er 27 og har en hud med plamager af pigmentforandringer der er tør men alligevel har tilstopninger i t-zonen og på kinderne som på skift udvikler sig til bumser. Jeg har tidligere prøvet alverdens cremer mod uren hud og til tør hud, men uden held – stadig bumser og en hud der strammer. De sidste par måneder har jeg brugt clarins water comfort one-step cleanser (clarins gentle foaming cleanser i badet) da dette ikke føles udtørrende som andre produkter jeg har anvendt, efterfulgt af jeres t-zone peeling sammen med niacinamid 10%. Det har været et skridt i den rigtige retning med færre urenheder og mindre tør hud, men det er stadig ikke helt god. Derudover vil jeg gerne have noget der hjælper på de begybdende rynker. Hvad ville jeres anbefaling være til hudplejerutine? Fx skal jeg bygge på med a-vitamin? Skal jeg bruge alt i en hyaluron og/eller cremen til tør hud? SOS :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kan cremen bruges på eksemhud hos børn. Min datter er i behandling med en hormoncreme ( ordineret af lægen ) men vi er blevet anbefalet at kombinere den med en god fugtighedscreme også

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Louise
   Ja, det burde den bestemt kunne! Den gør det i hvert fald ikke værre.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Kære Helene

  Min mands hænder bliver helt smadrede af kuldeeksem om vinteren. Rynkede, røde, revnede og smertende. Vi forsøgte allerede tidligt i årmed Madaras håndcreme, som Anette B jo har valgt som eet af årets produkter. But no; han synes at denne creme (han har nu tømt to) er stort set uden effekt. Det forstår jeg ikke helt, men hans hænder er svære. Anyway; hvad tænker du om jeres? Til kuldeeksemramte hænder?

  KH Eva

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Eva
   Til kulderamte hænder vil jeg langt hellere anbefale vores Alt i en Fodcreme.
   Hvis det er helt grelt ville jeg bruge ren sheasmør (blandt andre Yves Rocher og The Body Shop) og handsker om natten.
   Mild sæbe, vores håndspritcreme og tykke handsker/kørehandsker til bilen.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvad er forskellen på denne og jeres Alt-i-en creme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Kathrine
   Der er meget stor forskel på de to. Sammensætningen er en anden… der er selvfølgelig sammenfald med nogle ingredienser.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjork

  Er det okay at bruge den, hvis man har tør/dehydreret hud med bumser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Bjork
   Ja, det er det, men hvordan din hud reagerer på den kan variere afhængigt af, hvad du ellers bruger.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej. Hvis man har hudsygdommen Rosacea anbefales
  Det at man undgår olieholdige cremer. Men når jeg læser indholdet i cremen falder det mig i øjnene at olie er nævnt mange gange. Er cremen meget olieholdig? Det kan måske være godt til andre typer af hud men bare ikke for en med ovennævnte problemer. Tak 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Carina
   Problemet med den anbefaling er bare at finde en creme uden fedt. En creme er jo netop defineret ved at være en emulsion af vand og fedt (eller omvendt). Cremen er let og rar at bruge og mange af vores læsere med rosacea har held med at bruge den.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Hej Carina. Jeg har mild Rosacea, og cremen har hjulpet min hud gevaldigt. Den er blevet helt jævn og fin og blusser mindre. Jeg bruger stort set hele Pudderdåsernes batteri af cremer om aftenen og om dagen er det så enten Cremen og solcreme eller anti-age og solcreme – alt efter om huden kalder på mere eller mindre fugt. Mange har sagt det før mig, men jeg vil gentage det – Pudderdåsernes produkter har givet mig den flotteste hud, jeg nogensinde har haft. Jeg håber, du giver dig i kast med Cremen til tør hud, og at den kan din hud lige så godt, som den har gjort min :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Mette
   Mange tak for din dejlige kommentar! Det er virkelig skønt at høre <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Pudderdåserne / Helene
  Jeg savner en creme til tør, meget sart hud, og er “faldet” over jeres.
  Jeg har samtidig mavesygdommen Cøliaki i svær grad, hvilket betyder, at jeg hverken må indtage gluten via mad eller via produkter til kroppen. Mit spørgsmål er derfor, om der er gluten i jeres creme til tør hud og ligeledes, om der er gluten i jeres “Alt i en salve”?
  Jeg krydser fingre for, at der ikke er ;-).
  God dag, kh Marianne:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er helt enig med Mette. På trods af rosacea og sart hud, kan jeg bruge rigtig mange af produkterne fra serien. Det er blandt andet den eneste A vitamin jeg har fundet, som min hud kan tåle. Jeg er også blevet rigtig glad for AHA Peeling. Sammen gør de en stor forskel for min hud. Cremen dæmper rødmen og fugter så fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej jeg synes den virker rigtig lækker men jeg er i tvivl om den erstatter anti age cremen eller er et ekstra lag. Altså hvad skal man bruge under denne creme? Kan ikke se det nogen steder. Mvh Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Sara
   Det afhænger af, hvorfor du bruger Anti-age Ansigtscreme? Er det for at bruge noget med peptider i, så skal du tilføje Cremen som ekstra lag. Ellers kan du fint erstatte den ene med den anden.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha ja hvorfor bruger jeg den? det ved jeg nok ikke helt, men jeg har tør hud og måske også lidt sart og jeg synes ikke helt anti age giver mig nok ift den tøre hud. Men var i tvivl om cremen mod tør hud kan stå alene. Hvad anbefaler du? Mvh Sara

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: MAC Extended Play Perm Me Up Las Mascara