Pudderdåsernes CREMEN

27.08.20
CREMEN til tør hud

CREMEN til tør hud

Overvejelserne har været mange… Og der har vitterlig været både (hjerte)blod, sved og tårer involveret i denne lancering. Der er en grund til, at den er blevet døbt CREMEN til tør hud. Det er vores bud på et endegyldigt svar og en løsning til den tørre, irriterede og sarte hud. Hensigten er, at din søgen efter den rigtige creme slutter her. Det er høje ambitioner at indfri … Derfor har følelserne især i denne uge siddet uden på tøjet. Vores forventninger til CREMEN til tør hud er tårnhøje, og derfor er vi selvfølgelig ekstra spændte på netop denne lancering. Måske burde vi efterhånden være vant til lampefeberen, men der er vi altså ikke rigtig endnu. Det er tre år siden, vi startede med at drømme om CREMEN til tør hud. Måske er et vi lidt malplaceret i denne sammenhæng, CREMEN til tør hud var og er min hedeste cremedrøm …

Når den næsten umulige drøm bliver en realitet
Det er ikke altid så nemt at beskrive, hvad det egentlig er, man gerne vil have. I dette tilfælde bad jeg om en creme, der kan fikse alt det, jeg synes, der er træls ved min hud:

  • Ubehaget, irritationen og den stramme fornemmelse, der følger i kølvandet af tør hud … som om huden er mindst en størrelse for lille.
  • Den ødelagte hudbarriere, der hungrer efter fugt … og kun sjældent er mættet.
  • Svie, kløe og det generelle ubehag der er så velkendt for en reagerende hud.

Nå ja… og så må den ikke være klam og fedtet! Sidstnævnte lillebitte detalje er selvfølgelig ret vigtigt, samtidig skal cremen lindre øjeblikkeligt. Det var bare dét … Heldigvis er vores yndlings Rikke altid kvinde for en udfordring! Hun har tryllet med ingredienserne og resultatet er CREMEN til tør hud.

CREMEN til tør hud
Det giver næsten sig selv, at CREMEN til tør hud skal fungere under makeup, samtidig med at den skal fugte så meget, at den kan stå på egne ben.

CREMEN til tør hud virker på tre måder, den:

  • Genskaber tabt fugtbalance med et kompleks af blandt andet trehalose, carbamid, hyaluronsyre og sukkerstoffer, der binder væske i huden.
  • Genopfylder lipider med en kombination af korte og lange fedtsyrer, der efterligner hudens egen fedtsammensætning. De korte fedtsyrer giver en let, luksuriøs og blød følelse på huden, da de smelter ved kropstemperatur. Det giver samtidig lindring til sensitiv hud. De lange fedtsyrer reparerer og genopretter hudbarrieren.
  • Lindrer hurtigt svie, kløe og den brændende fornemmelse, der ofte følger med tør hud med to beroligende aktiver.

CREMEN til tør hud genopretter den naturlige barriere i huden, der er den første forsvarslinje mod tørhed og for tidlig aldring.

Fra fredag klokken 10.00 finder du CREMEN til tør hud hos vores skønne forhandlere både i de fysiske butikker og online. Og selvfølgelig på Dåseshoppen.dk*. Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

INCI
Aqua.
Hydrogenated Coco-Glycerides.
Crambe Abyssinica Seed Oil.
Hydrogenated Vegetable Oil.
Ethylhexyl Stearate.
Glycerin.
Pentylene Glycol.
Cetearyl Olivate.
Canola Oil.
Dimethicone.
Sorbitan Olivate.
Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer.
Sodium Hyaluronate.
Cetyl Palmitate.
Fructose.
Urea.
Hydrolyzed Jojoba Esters.
Maltose.
Sodium Lactate.
Sodium PCA.
Trehalose.
Allantoin.
Ethylhexylglycerin.
Glucose.
Dimethiconol.
Sorbitan Palmitate.
Sodium Chloride.
Phenoxyethanol.
Benzoic Acid.
Dehydroacetic Acid.
Citric Acid.
Sodium Hydroxide.
4-t-Butylcyclohexanol.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
38 kommentarer
Louise

Kan cremen bruges på eksemhud hos børn. Min datter er i behandling med en hormoncreme ( ordineret af lægen ) men vi er blevet anbefalet at kombinere den med en god fugtighedscreme også

Helene Randløv

Hej Louise
Ja, det burde den bestemt kunne! Den gør det i hvert fald ikke værre.
Kh. Helene

Eva

Kære Helene
Min mands hænder bliver helt smadrede af kuldeeksem om vinteren. Rynkede, røde, revnede og smertende. Vi forsøgte allerede tidligt i årmed Madaras håndcreme, som Anette B jo har valgt som eet af årets produkter. But no; han synes at denne creme (han har nu tømt to) er stort set uden effekt. Det forstår jeg ikke helt, men hans hænder er svære. Anyway; hvad tænker du om jeres? Til kuldeeksemramte hænder?
KH Eva

Helene Randløv

Kære Eva
Til kulderamte hænder vil jeg langt hellere anbefale vores Alt i en Fodcreme.
Hvis det er helt grelt ville jeg bruge ren sheasmør (blandt andre Yves Rocher og The Body Shop) og handsker om natten.
Mild sæbe, vores håndspritcreme og tykke handsker/kørehandsker til bilen.
Kh. Helene

Kathrine

Hvad er forskellen på denne og jeres Alt-i-en creme?

Helene Randløv

Hej Kathrine
Der er meget stor forskel på de to. Sammensætningen er en anden… der er selvfølgelig sammenfald med nogle ingredienser.
Kh. Helene

Bjork

Er det okay at bruge den, hvis man har tør/dehydreret hud med bumser?

Helene Randløv

Hej Bjork
Ja, det er det, men hvordan din hud reagerer på den kan variere afhængigt af, hvad du ellers bruger.
Kh. Helene

Carina

Hej. Hvis man har hudsygdommen Rosacea anbefales
Det at man undgår olieholdige cremer. Men når jeg læser indholdet i cremen falder det mig i øjnene at olie er nævnt mange gange. Er cremen meget olieholdig? Det kan måske være godt til andre typer af hud men bare ikke for en med ovennævnte problemer. Tak 😃

Helene Randløv

Hej Carina
Problemet med den anbefaling er bare at finde en creme uden fedt. En creme er jo netop defineret ved at være en emulsion af vand og fedt (eller omvendt). Cremen er let og rar at bruge og mange af vores læsere med rosacea har held med at bruge den.
Kh. Helene

Mette

Hej Carina. Jeg har mild Rosacea, og cremen har hjulpet min hud gevaldigt. Den er blevet helt jævn og fin og blusser mindre. Jeg bruger stort set hele Pudderdåsernes batteri af cremer om aftenen og om dagen er det så enten Cremen og solcreme eller anti-age og solcreme – alt efter om huden kalder på mere eller mindre fugt. Mange har sagt det før mig, men jeg vil gentage det – Pudderdåsernes produkter har givet mig den flotteste hud, jeg nogensinde har haft. Jeg håber, du giver dig i kast med Cremen til tør hud, og at den kan din hud lige så godt, som den har gjort min 🙂

Helene Randløv

Kære Mette
Mange tak for din dejlige kommentar! Det er virkelig skønt at høre <3
Kh. Helene

Marianne

Hej Pudderdåserne / Helene
Jeg savner en creme til tør, meget sart hud, og er “faldet” over jeres.
Jeg har samtidig mavesygdommen Cøliaki i svær grad, hvilket betyder, at jeg hverken må indtage gluten via mad eller via produkter til kroppen. Mit spørgsmål er derfor, om der er gluten i jeres creme til tør hud og ligeledes, om der er gluten i jeres “Alt i en salve”?
Jeg krydser fingre for, at der ikke er ;-).
God dag, kh Marianne:-)

Helene Randløv

Hej Marianne
Alle vores ingredienslister ligger lige her: https://pudderdaaserne.dk/2018/09/25/ingredienslister-og-uddybning-af-ingredienser-i-pudderdaasernes-hudplejeserie/ Du kender helt sikkert (bedre end jeg) de forskellige betegnelser og de ingredienser, gluten kan gemme sig under? Jeg kan som sagt ikke svare dig på stående fod, jeg afventer svar fra vores kemiker.
Kh. Helene

Christina

Jeg er helt enig med Mette. På trods af rosacea og sart hud, kan jeg bruge rigtig mange af produkterne fra serien. Det er blandt andet den eneste A vitamin jeg har fundet, som min hud kan tåle. Jeg er også blevet rigtig glad for AHA Peeling. Sammen gør de en stor forskel for min hud. Cremen dæmper rødmen og fugter så fint.

Helene Randløv

Tak Christina <3

Sara

Hej jeg synes den virker rigtig lækker men jeg er i tvivl om den erstatter anti age cremen eller er et ekstra lag. Altså hvad skal man bruge under denne creme? Kan ikke se det nogen steder. Mvh Sara

Helene Randløv

Kære Sara
Det afhænger af, hvorfor du bruger Anti-age Ansigtscreme? Er det for at bruge noget med peptider i, så skal du tilføje Cremen som ekstra lag. Ellers kan du fint erstatte den ene med den anden.
Kh. Helene

Sara

Ha ha ja hvorfor bruger jeg den? det ved jeg nok ikke helt, men jeg har tør hud og måske også lidt sart og jeg synes ikke helt anti age giver mig nok ift den tøre hud. Men var i tvivl om cremen mod tør hud kan stå alene. Hvad anbefaler du? Mvh Sara

Caroline

Hej

Jeg bruger denne creme og er meget glad for den. Jeg undrer mig over, hvorfor den ikke forhandles i Matas mere? Den er vel ikke ved at udgå? Mvh Caroline

Helene Randløv Hansson

Hej Caroline
Nej, det er den ikke, den er netop kommet i en større emballage.

Kh. Helene

Therese Boesen

Hej!
Jeg døjer lige pludselig med udbrud på min hals, og jeg er bange for, at jeg måske kan have brugt for mange produkter (hudbarrieren har det måske ikke godt?) samtidig med at jeg har været stresset over sommeren. Normalt bruger jeg skiftevis jeres a-vitamin og t-zone feeling om aftenen samtidig med niacinamide. Efterfulgt af jeres creme og en naturlig olie-blanding.
Jeg tænkte at den her creme måske kunne være god (har læst at lipiderer godt hvis det handler om hudbarrieren?) jeg har prøvet at trappe lidt ned på aktive produkter, og dermed kun brug a vitamin og t-zone en gang om ugen, men umiddelbart syntes jeg ikke det har hjulpet noget.
Har i nogle ideer? Og ville denne creme give mening?
Mvh Therese

Helene Randløv Hansson

Kære Therese
T-Zone Peeling er som regel ganske glimrende både til PD og bumser… afhængigt af hvilket udbrud du taler om. Niacinamid 10% gør det også godt i nogle tilfælde. Vores Creme… Er det Alt i en Creme? Hvilken olieblanding taler du om? Husk at tænke over, hvordan du renser. Væn dig eventuelt helt af med at bruge vand. Brug T-Zone Peeling hver dag og prøv Cremen i stedet.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *