Tirsdagstip: Test altid dine produkter inden brug!

The Body Shop Hjertesæbe
14.02.23
The Body Shop Hjertesæbe

Billedet af den forlængst udgåede hjertesæbe fra The Body Shop har aldeles ingenting med indlægget eller emnet at gøre… men det er jo Valentins dag <3

Uanset hvor robust hud du har, kan du opleve reaktioner fra tid til anden. Tirsdagstip: Test altid dine produkter inden brug! er et indlæg med et budskab, der skal gentages med mellemrum. Selvfølgelig håber jeg at spare vores egne kunder men naturligvis også alle andre for dårlige oplevelser. Derfor må jeg hellere nævne, at dette ikke udelukkende handler om vores egne produkter. Desværre er det en generel tendens, at man slet ikke tester produkter af inden brug. Og det er bare en RIGTIG DÅRLIG vane!
I øjeblikket får vi ekstremt mange beskeder om reaktioner på alle mulige produkter. Når nu vejret er, som det er for tiden, er der sandsynlighed for, at din hud er mere sart. I hvert fald langt mere sard end den plejer at være. Når huden så reagerer, er det oplagt, at det senest tilføjede produkt, får skylden. Det er ærgerligt om end ganske forståeligt.

Test altid dine produkter inden brug!

Du bør aldrig nogensinde smøre noget i ansigtet, som du ikke har testet inden brug. Det betyder, at nye produkter skal smøres på anklen, i albueleddet eller hvor du synes, inden det kommer i ansigtet. Det gælder alt fra mascara, serum og hårkur, med andre ord alt der kommer i nærheden af huden.
Simulér brugen af produktet, når du tester det. En mascara eller et serum skal altså sidde hele dagen. På samme måde skal en shampoo eller andet, der skal skylles af, sidde nogle minutter og derefter skylles af. Hvis du vil være grundig, tester du mere end én gang per produkt.
Udover en grundig test af produktet, følger du selvfølgelig altid vejledningen for, hvordan man trapper langsomt op! Det er især vigtigt, når man har med højere koncentrationer af specifikke ingredienser at gøre.

Rens blidt!

Der er fortvivlende mange, der tror, at det er mildt at plaske vand i hovedet om morgenen. ”Det har jeg da altid gjort”, er generelt et rigtig skidt argument for ikke at ændre adfærd. Og så er det vi kommer ind på de der dårlige vaner igen…
Der er altid nogen, der synes, vi er dybt godnat, når vi skriver, at man skal undgå vand. Så derfor vil jeg selvfølgelig gerne forklare, hvorfor vi anbefaler noget andet. Først og fremmest er vandet stadig meget hårdt de fleste steder i Danmark. Dernæst er vands pH-værdi jo neutral altså cirka 7. Det er temmelig meget højere end din huds naturligt sure pH-værdi. Det i sig selv forskubber altså hudens balance, tilmed har mange renseprodukter desværre en meget høj pH-værdi. Det er værd at spørge ind til inden køb, hvis det ikke står på emballagen.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *