Månedens Favoritter: April 2022

Månedens Favoritter: April 2022
08.05.22
Månedens Favoritter: April 2022

Det allerede blevet tid til Månedens Favoritter: April 2022. Det føles som et øjeblik siden, vi langsomt vendte tilbage til verden. Solen er også begyndt at skinne på mig igen, og der er masser af dejlige ting at glæde sig over. Ligesom jeg er ved at briste af taknemmelighed over mine dejlige venner og veninder. Det er fantastisk atter at opdage, hvordan nogen bare altid har ens ryg. Selv de dage man måske ikke lige er værd at samle på.
Sidste fredag fejrede vi skønhedsbranchen ved Danish Beauty Award 2022, det var en dejlig fest! Livet er godt!
Månedens Favoritter: April 2022 rummer noget til brynene, en meget anvendelig eyeliner med et cool navn. En palette med lidt solskin, en glødende blush og noget ekstra til de gule looks. Der er noget nærmest nude, en smart tørremetode til penslerne, en kniv og en berusende duft.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. 2787 Perfumes Sónar EdP *
Sónar er en duft, der har stået på min ønskeseddel ret længe. Det er en meget interessant duft, og jeg skal virkelig moderere mig, for ikke at tage for meget på… Den åbner nærmest som brus i næsen… det er bergamotte og rosen peber… en lidt bitter og frisk velskænket pilsner tager over, sammen med en sart note af tuberose og dejlig aromatisk safran. Derefter kommer en heftig metallisk note snigende, mens brændt gummi, træ og lidt vanilje runder duften af. Hvis ikke det lyder sært, så ved jeg altså ikke, hvad der gør.
Det hele giver dog pludselig mening, når man husker navnet. Det er nemlig noget med lyd… selvom det egentlig kun er den der brusende fornemmelse, der kan knyttes til vand. I overført betydning ser jeg et menneskehav, en koncert, kolde fadøl og glæde for mig.

2. Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Liner i farven Scorpio
Der er nogle produktnavne, der appellerer mere til én end andre. Måske var denne nuance aldrig blevet min, hvis ikke den havde heddet Scorpio. Den spøjse grålilla nuance er nemlig ikke særlig pæn på billeder. Derfor havde jeg egentlig afskrevet den, men så blev jeg alligevel fristet af navnet. Jeffree Star er selv født i skorpionens tegn, ligesom jeg er. Astrologisk set bliver skorpioner ofte forbundet med livets skyggesider, sådan er denne nuance også. Den er virkelig god til skygger, men giver samtidig liv til det grønne i mine øjne. Især er jeg meget stor fan af at bruge den sammen med lilla nuancer.
Formlen er cremet, og den er virkelig rar at tegne med. Den er nem at tone ud, hvorefter den sætter sig og bliver siddende. Samtidigt bliver vipperne markeret, uden det ser hårdt ud.

3. By Morten Brow Tweezer ¤
Da Pudderdåserne.dk i 2011 flyttede ind hos Bloggers Delight, fulgte der en masse spændende bekendskaber med. Nu er jeg klar over, at jeg lyder om en rigtig gammel dame… men hold da helt kæft, hvor har det bare været et kæmpe privilegium at se de unge mennesker blive voksne. Det gør mig simpelthen så stolt at have været med på deres vej, de er så megaseje! Den anden vej glæder de sig over vores succes, og hepper på os.
Ét af de unge mennesker er Morten, der var yngre end min yngste søn, da jeg mødte ham første gang. Udover altid at anbefale os til alt og alle rundt om i verden, har han nu åbnet sin egen brynsalon. I den forbindelse har han skabt et par produkter. Hvoraf denne effektive pincet er et af dem. Den misser aldrig selv de korteste hår.

4. MAC Eye Brows Big Boost Fibre Gel ¤*
For nylig gik det op for mig, at MAC har en fibergelé til øjenbrynene i min gamle farve. Altså den farve jeg ALTID har brugt til brynene. Den kom straks med hjem, men jeg havde så mange brynprodukter i brug, så jeg ikke ville åbne den. Det er ikke til at holde ud, når man har et produkt liggende, som man bare rigtig gerne vil teste. Da dagen endelig oprandt, havde jeg lige farvet bryn. Derfor var min farve pludselig for lys. Det har jeg levet med, for intet skulle længere holde mig fra at teste. Den er selvfølgelig havnet her, fordi den er fantastisk. Den adskiller sig en del fra andre fibergeléer, fordi den er sejere i konsistensen. Den minder faktisk lidt om de første fibergeléer fra start halvfemserne, hvis du kan huske dem?

5. My Lux Eyebrow Razors
Øjenbrynsknive er simpelthen geniale til at fjerne hår i ansigtet. Det er hurtigere, lettere og i mange tilfælde mere bekvemt end alle andre metoder, jeg har prøvet. Det er ligegyldigt om det er knurhårene, heksehårene eller fuldskægget, der skal væk. Når jeg bruger øjenbrynsknive skærer jeg mig næsten aldrig, jeg har formået at skære mig på en barbermaskine… Først og fremmest er det selvfølgelig ikke særlig behageligt at skære sig, men kønt er det heller ikke.
Min yngste knægt har kastet sig over disciplinen barbering med en ægte ragekniv, så det skulle jeg selvfølgelig også prøve. Det er jo et mordvåben i forhold, selvom jeg har håndelaget fra øjenbrynskniven. Det gode ved denne kniv er, at den kan ligge i tasken, uden risiko for at hætten ryger af. Hvis du hverken har knurhår eller heksehår på hagen, kan du selvfølgelig også bruge den til øjenbrynene.

6. MakeTheMake Capric Golden Bronze Palette i farven Light ¤
Min begejstring i forhold til dette mærke vil ingen ende tage. For noget tid siden delte jeg et billede af MakeTheMake på instagram, og jeg er stadig lige lykkelig. Det er ikke alle produkterne, jeg har afprøvet endnu, men jeg stadig er i fuld gang med at teste. Og indtil videre er jeg ret glad… Der er for eksempel en ret spændende stick med SPF 50, men den skal du nok høre mere om.
Uden at fornærme nogen kan man nok godt konkludere, at MakeTheMake har ladet sig inspirere af Hourglass. Og endda slubbet ret så heldigt fra det. Der er to nuancer af Bronze Palette og to nuancer af Capric Face Palette. Formlen på selve pudderet gør, at de er anvendelige til en bred vifte af hudfarver. De fokuserer nemlig mere på glød end på dækkeevne.

7. By Beauty Bay Pride Liquid Crystal Eyeshadow i farven Eclectic*
Det er kun et par måneder siden jeg skrev om de flydende øjenskygger fra By Beauty Bay. Gul makeup, synes jeg, er så megapænt, når det er taget hele vejen. Som dengang jeg var en vaskeægte Påskekælling… Det er så flot med klare farver, de skal bare være virkelig mættede, for at det er en succes. Når jeg ser et øjenmakeuplook beskrevet som et ”wash of colour”, bliver jeg så træt! Især hvis der er tale om de nuancer, som virkelig behøver hjælp. Sådan en nuance er gul. Selv den mest pigmenterede gule øjenskygge skal helst have en god, dækkende og helst lys primer, for at komme til sin ret. Der er sikkert undtagelser…
Eclectic kan du tone ud til ingenting, hos mig er den selvfølgelig oftest i brug som effekt eller eyeliner.

8. Spectrum Brush Laundrette Towel
Da en af vores søde læsere spurgte til en smartere metode til at tørre pensler, gik det op for mig, at jeg aldrig har delt dette geniale penselhåndklæde. Det er nærmest en skandale, men jeg håber, at du vil tilgive mig. Spectrum Brush Laundrette Towel opdagede jeg en dag, jeg ledte efter en øjenskyggepalette, jeg var faldet over på instagram. Den er desværre udgået. Penselhåndklædet derimod er forhåbentlig ikke noget, der nogensinde udgår. De heldige forstår at begrænse sig, så de kan nøjes med et enkelt håndklæde. Og så er der sådan nogen som mig… Penslerne bliver vasket over flere dage, for at jeg ikke mister alt huden på hænderne.
Før håndklædet blev mit, havde jeg en sindrig ordning med elastikker, klemmer, snore og hvad ved jeg. Håndklædet er knap så tidskrævende og det er jo en bonus i sig selv.

9. CND Vinylux Long Wear Polish i farven Fragrant Freesia #187*
Farven på mine negle går mig ofte på nerverne efter et par uger, så vil jeg helst bare have det af. På den anden side er det simpelthen så rart at vide, at neglene holder. Når jeg får lagt Shellac på, har jeg mildest talt ikke held med lyse, mælkede og nude nuancer. Derfor er de nuancer altid forbeholdt hjemmemanicuren. Derfor er det faktisk sjældent, jeg går efter den slags nuancer. Heldigvis har CND sådan nogle fine lakker med en lille twist.
Fragrant Freesia #187 er en ret spøjs farve. Den er sådan lidt greige med et hint af lyserød og en masse transparent lyserødt glimmer. Den er virkelig pæn og holder sig også pænt længere på mine negle… Det er måske glimmeret, der gør det, det er i hvert fald til den grove side.

10. Lorac Color Source Buildable Blush i farven Rose ¤
Det slår næsten aldrig fejl, at jeg finder blushes med perlemor og highlightere frem, når solen er en lidt hyppigere gæst. Rose er helt vildt klædelig. Også selvom den ikke helt kan bestemme sig for, om den er den ene eller den anden nuance. Det kan gå begge veje med sådan en farve. Det kan se frisk og flot ud, eller det kan se mudret og nærmest beskidt ud på kinderne. Det er selvfølgelig førstnævnte kategori den havner i. Det er en lidt støvet tekstur, og det kan jeg egentlig godt lide. Det betyder dog, at man ikke skal mose penslen rundt i produktet. Blushen indeholder som nævnt perlemor, men det er på ingen måde overdrevet. Derfor lægger farven sig bare så fint på kinderne og giver en god og flot glød til ansigtet.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *