Fredagsfavorit: ABH Norvina Collection Palette Vol. 5

Fredagsfavorit: ABH Norvina Collection Pro Pigment Palette Vol. 5
10.12.21
Fredagsfavorit: ABH Norvina Collection Pro Pigment Palette Vol. 5

Fredagsfavorit: ABH Norvina Collection Pro Pigment Palette Vol. 5

Den nyeste af de store Norvina Paletter har fokus på lilla nuancer. Som du nok allerede har gættet, kunne jeg ikke lade være med at købe ABH Norvina Collection Palette Vol. 5. Selvfølgelig har jeg haft penslerne i den, selvom jeg først købte den i går… Og sådan er den altså landet her som favorit i dag. Der er så mange smukke paletter på markedet, men denne her kan altså noget særligt. Det er naturligvis de lilla nuancer, der fanger mit øje. Er du fast læser af bloggen eller kender mig personligt, skal du lige sætte dig ned, inden du læser videre. For sandheden er, at det, der gør den helt store forskel i denne palette, er de brune nuancer. Jo, du læste rigtigt, og jeg har tjekket, at jeg ikke er syg… Faktum er, at kun otte eller måske ni ud af de femogtyve øjenskygger er lilla.

Uden karmin
Måske har jeg bare fulgt virkelig dårligt med? Men det er ikke for alvor gået op for mig før nu, at de store af Norvina paletterne er veganske. Det går jeg temmelig meget op i, da jeg er meget allergisk overfor det røde farvestof karmin. Det er på ingen måde nyt for mig at undvære de flotte brune, røde, lilla, orange og pink nuancer. Desværre ender det altid med, at jeg alligevel ikke kan holde mig fra den der ene flotte farve, som er med i paletten… Og så ligner jeg en mellemting mellem en der har seriøs øjenbetændelse og en der har fået tæv. Kølende omslag, antihistamin og øjendråber skal der til at slå det ned, så det er virkelig bedst ikke at friste mig. Det sker, når jeg føler mig begrænset af at udelade de smukke nuancer. Det er jo dem, jeg helst ville kunne bruge.

Vol. 5
Nu vil jeg ikke skrive om alle paletterne på én gang. Det er trods alt ABH Norvina Collection Palette Vol. 5, jeg faldt for. Det skal dog nævnes, at denne palette umiddelbart er den mest anvendelige af de fem. I hvert fald hvis du er lidt farveforskrækket. Det skriver jeg netop for at opfordre til lige at se nærmere på paletten, selvom den umiddelbart virker vild. Der er masser af rolige nuancer i, der klæder langt de fleste øjenfarver. Med ABH Norvina Collection Palette Vol. 5 en meget alsidig palette, du både kan muntre dig med til hverdag og fest. Der er cremede glimmerøjenskygger, øjenskygger med både diskret og mere markant perlemor og så er der masser af matte øjenskygger.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Da der er 20% på makeup i Sephora i øjeblikket, er det virkelig værd at slå til nu. ABH Norvina Collection Palette Vol. 5 koster kun 543,20 kroner*, det er altså cirka 22 kroner per øjenskygge…

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *