Tirsdagstip: Tre ting du også kan bruge din hyaluronsyreserum til

Pudderdåserne Alt i en hyaluronsyre
02.11.21
Pudderdåserne Alt i en hyaluronsyre

Pudderdåserne Alt i en hyaluronsyre
Du kender måske hyaluronsyre fra din ansigtspleje. Denne lille superstjerne til ansigtet kan binde fugt i huden, og giver hud, der ser fyldigere, mere spændstig og yngre ud.

Hyaluronsyre findes naturligt næsten overalt i vores krop, og derfor har det lille molekyle mange egenskaber. Det findes i vores hud, i vores led, bindevæv, og det spiller en vigtig rolle i sår- og hudheling.

1 Brug hyaluronsyreserum mod krus/frizz og tørt hår

Hyaluronsyre kan binde væske i håret og reducere tegn på tørt hår. Begge pudderdåserne har været flittige brugere af Alt i en Hyaluronsyre i håret, og for nylig gik en TikTok video viralt, da Katilynroundtree testede The Ordinarys hyaluronsyre i sit hår.

Begge mærker fungerer. Hyaluronsyre binder fugt i håret over en længere periode, mens de plejende ingredienser i serum giver en øjeblikkelig plejende effekt.

2 Brug hyaluronsyre på læberne

Du behøver ikke bruge en særskilt lip-plumber med Hyaluronsyre for at opnå en effekt. Bare husk at bruge din hyaluronsyreserum på læberne også, når du alligevel er i gang. Hyaluronsyre binder fugt og giver lidt ekstra fylde til læberne. Nej, det er selvfølgelig slet ikke det samme, som at sprøjte hyaluronsyre ind med en nål, som man gør med fillers, men den meget meget tynde hud på læberne giver de bedste forudsætninger for at hyaluronsyre (og andre ingredienser) tilføjet udefra kan trænge ind.

3 Brug hyaluronsyre mod tørhed

Hyaluronsyre ses i mange produkter til intim brug og med god grund. Har du nogle som helst problemer relateret til tørhed i intimområdet, så er hyaluronsyre din ven. Det findes naturligvis i særlige intimprodukter – men alt i en hyaluronsyre virker også. Og hvis du har en anden mild, uparfumeret hyaluronsyreserum så kan jeg heller ikke se, hvorfor den ikke skulle virke også. Men gå forsigtigt frem, ikke?

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks*)

Pudderdåserne Alt i en Hyaluronsyre koster 199,95 her.*

The Ordinary Hyaluronic Acid koster cirka 64 kroner her.*

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Line

Hvordan er det bedst at bruge hyaluronsyre som serum – med eller uden ansigtsmist? Når jeg bruger det uden mist synes jeg at huden bliver helt stram efter serum, hvor den med mist virker mere fugtig. Men måske det bare er mig – er der noget videnskabeligt at sige om det 🙂

Helene Randløv Hansson

Hej Line
Altså… Hyaluronsyre er jo et molekyle, der netop kan optage vand fra omgivelserne. Så har du det bedst med en mist, så fyr den i ansigtet <3

Kh. Helene

Therese

Hej,
Hvordan passer man brug af hyaluronsyreserum ind i éns daglige rutine, hvis man bruger jeres T-zone peeling, jeres Niacinamid og så en dag/aften creme?
Pft 🙂

Helene Randløv Hansson

Hej Therese
Når du har lyst, men altid efter T-Zone Peeling.
https://pudderdaaserne.dk/2020/04/07/tirsdagstip-saadan-oversaetter-du-hudplejeritualet-til-produkter/
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *