Fredagsfavorit: Clinique DDML+

Fredagsfavorit: Clinique DDML+
22.10.21
Fredagsfavorit: Clinique DDML+

Fredagsfavorit: Clinique DDML+

Det er ikke en kæmpe nyhed, at jeg er glad for Clinique DDML+. Hvis du synes, det er et mærkeligt navn, er det forkortelsen af Dramatically Different Moisture Lotion+. Det er et forholdsvis langt navn, derfor er DDML+ ret udbredt. Kender du ikke denne skønne lotion, så er du gået glip af noget virkelig rart. Den har en rigtig overkommelig pris, og efter reformuleringen for snart mange år siden, er den også hver en krone værd. Tilføjelsen af iD-koncentraterne løftede denne klassiker op til endnu nye højder.
Når jeg nu skriver om den igen, er det simpelthen fordi Støt Brysterne versionen er så fin! Estée Lauder Companies har altid været meget engagerede i Støt Brysterne, det er også der, den lyserøde sløjfe er født. Derfor er der næsten hvert år fine nye versioner af de bedst sælgende varianter fra Clinique, Estée Lauder, La Mer og Origins.

Oktober er lyserød
Lad os støtte hinandens, vores mødres, vores søstres, vores veninders og alle andre kvinders bryster! Desværre er der stadigvæk dagligt nogen, der bliver diagnosticeret med den rædselsfulde sygdom. Det er så vigtigt, at vi fanger knuderne i tide. Derfor skal vi sørge for at lære vores bryster at kende og undersøge dem regelmæssigt. På den måde er chancerne for at opdage cancer i tide og dermed opnå helbredelse langt større.
I starten af 2014 gik jeg selv til læge med en knude i brystet. Det viste sig heldigvis ikke at være brystcancer, alligevel blev jeg fulgt skarpt i et halvt års tid. Og forskrækkelsen var med til at øge min opmærksom på at komme ind i vanen med at undersøge regelmæssigt for knuder både i brysterne og under armene.

Clinique DDML+
Dette års Clinique DDML+ er en virkelig fin lyserød version med en nøglering på… Den store special størrelse på 200 ml. koster kun 485 kroner i Illum eller online i Cliniques egen webshop, så det er en ret så flot besparelse, samtidig med at Clinique donerer 100% af beløbet (ex. moms) til Støt Brysterne (Kræftens Bekæmpelse). I øvrigt donerer Estée Lauder Companies 25$ for hvert opslag (i dit feed/på din væg) på Instagram eller facebook, der deler både #TimeToEndBreastCancer og #ELCdonates (op til 150.000$).

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *