Brug din creme som fugtmaske

Fugtighedsmaske
30.08.21
Fugtighedsmaske

Fugtighedsmaske

Hvad er forskellen på en fugtmaske og en tyk creme? Navnet.

En fugtmaske består af præcis de samme ingredienser, som en creme. Fugtmasker er enten emulsioner eller geléer præcis som dem, du kan købe under andre navne.

Du kan derfor lige så godt bruge din creme som fugtmaske – eller bruge din fugtmaske som ansigtcreme, hvis du har lyst til det.

Der er selvfølgelig lette ansigtscremer, der er mindre velegnet til formålet, simpelthen fordi de forsvinder meget hurtigt fra huden igen. Men en tykkere creme kan præcis det samme som en fugtighedsmaske.

Brug din creme som natmaske
Vores egen Alt i en creme kan for eksempel fungere fint som fugtighedsmaske, som på billedet her. Den lidt rigere konsistens gør den særligt god til formålet. Smør et tykt lag på, lad den sidde til du ikke gider mere eller lad det hele trænge ind i huden. Du kan også bruge den i et tykt lag som en overnight mask – præcis som du selvfølgelig kan med enhver ansigtscreme uden SPF. Læs vores tirsdagstip her – du skal for eksempel huske at passe på sart sengetøj.

Og på den anden side virker de fleste fugtighedsmasker også fint som cremer, hvis du ikke har tid til at lade den sidde – bare smør den på som du ville gøre med en creme. Mange af dem er selvfølgelig særligt velegnede til os med ekstra tør hud.

 

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *