Tirsdagstip: Når mere faktisk ER bedre

Fredagsfavorit: The Body Shop Shea Butter
04.05.21
Fredagsfavorit: The Body Shop Shea Butter
Fredagsfavorit: The Body Shop Shea Butter
Foto: The Body Shop
Da jeg ledte efter et billede, gik det op for mig, at jeg faktisk har brugt tippet tidligere. For eksempel har jeg en svaghed for denne Shea Butter fra The Body Shop til formålet.

Her i de sene timer denne fine tirsdag er det åbenbart blevet tid til næsten ufortyndet ananas i egen juice. Det var ikke helt tilfældigt, at jeg havde valgt et billede af Alt i en Creme til sidste uges tip. Under billedet i Tirsdagstip: Få mere glæde af cremerne til natten, skrev jeg næsten denne uges tip. I et par uger har jeg varmet op til at afprøve min søde veninde Sallis gode råd. Hun var nemlig så sød at dele, hvordan hun bruger Alt i en Creme. Selv dåser har brug for et solidt spark i måsen engang i mellem. Så det har som nævnt krævet lidt tilløb… Nå… men Sallis tip er altså at bruge Alt i en Creme i et TYKT lag. På den måde fungerer den som en slags overnight mask. Og jeg skal love for at det virker.

Overnight mask
Nu er det jo ikke fordi, det kommer bag på mig, at den virker. Alt i en Creme og de fleste andre cremer kan bruges sådan… Det, der endte med at komme bag på mig, var effekten. Der er nærmest ingen grænser for, hvad jeg har købt og testet af overnight masks i tidens løb. Inderst inde ved jeg udmærket, at det er helt almindelige cremer med fine navne. Alligevel er det ikke faldet mig ind at smøre et tykt lag af en tilfældig creme i ansigtet… Jaja, jeg kan godt selv høre, hvor åndssvagt det lyder.
Her på bloggen har vi jo altid plæderet for, at natcremer og natmasker, uanset hvor smarte navne de har, bare er cremer med en tungere eller rigere konsistens. Selvfølgelig er der undtagelser. Men uanset hvad cremen hedder, er fravær af SPF ensbetydende med, at du kan bruge cremen om natten.

Når mere faktisk ER bedre
I virkeligheden er jeg nok den sidste, jeg havde forestillet mig hoppe på sådan et tip. Selvom de færreste nok vil tro mig, står et tykt lag creme VIRKELIG ikke på min hitliste, jeg synes, det er en rædselsfuld følelse på huden.  Altså lige med undtagelse af, når min hud er rigtig tør… Og det er den sjovt nok tit, fordi jeg er et fjols til at bruge den rette mængde. Det tror jeg måske nok, at Sallis fremragende tip har ændret på. Mine erfaringer med Alt i en Creme, har i hvert fald givet mig blod på tanden til at forsøge mig med andre cremer. Det næste stykke tid har jeg derfor tænkt mig at give den gas med creme om aftenen. Så hvis du synes huden trænger til en kærlig omgang, kan et tykkere lag creme måske være løsningen.

Vejledning og undtagelser
En egentlig vejledning er der ikke. Selv undgår jeg at smøre creme på næsen, fordi min hud der ikke behøver at få tilført fedt. Der nøjes jeg med de sera, jeg bruger under cremen. Brug hvad du har, der er ingen grund til et nyt ritual for at afprøve tippet. Kig i skabet, din bodylotion, eller hvad du har i gemmerne, kan garanteret også bruges.
Undgå alt for parfumerede produkter, hvis du ikke er vant til den slags i ansigtet. Der er ingen grund til at udfordre skæbnen. Det gælder i øvrigt også produkter med SPF, dem bør du selvfølgelig helt undgå. Tippet er ikke brugbart for dig, der bruger BIOEFFECT EGF Serum, det kan simpelthen ikke fordrage fedt. Vær også opmærksom på cremer, der kan farve senge- og nattøj. Det er en af mine yndlingscremer Kiehl’s Creme de Corps for eksempel kendt for.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *