Tirsdagstip: Få mere glæde af cremerne til natten

Pudderdåserne Alt i en Creme
27.04.21
Pudderdåserne Alt i en Creme
Pudderdåserne Alt i en Creme
En god creme i et tykt lag, kan gøre tør hud glad og så er det en god undskyldning for en god ansigtsmassage.

Da mine knægte var små, var jeg ret sej til at få klaret aftenritualet i god tid. Det foregik ofte lige efter aftensmaden og før højtlæsning og putning. Der var to grunde til, at jeg indførte det ritual. Først og fremmest var det ikke sjældent, jeg endte med at falde i søvn sammen med drengene. Ellers blev jeg så træt, at jeg ikke orkede at gå i seng. Og i hvert fald ikke at tage makeup af. Naturligvis kan jeg kun tale for mig selv… men jeg havde kronisk dårlig samvittighed over alt det, jeg ikke nåede. Som småbørnsmor er tiden til selvforkælelse og omsorg ofte temmelig begrænset. Det ændrer sig heldigvis, i takt med at ungerne bliver ældre. Det er bare svært at forestille sig, når man står midt i det. Og så kan man altså nå at grundlægge nogle ret dårlige vaner.

Værn om din tid
Ved at ændre vaner og tidspunkt for dit aftenritual, kan du snige lidt tid til dig selv ind i programmet. Det ikke bare fortjener du, det vil også gøre dig godt. Fortæl familien eller ungerne, at du lige tager ti minutter for dig selv. De skal nok lære at respektere det med tiden. Det er alt andet end egoistisk at forkæle sig selv lidt. Det sender et signal om, at du tager dig selv og dit velvære seriøst. Det er ikke den værste læring ungerne kan få med på vejen. Det kan sandsynligvis ikke lade sig gøre hver eneste dag, men sæt dig et mål og stræb mod at nå det. Det er en god investering både i dig og dit velvære. Egenomsorg breder sig som ringe i vandet, og selvom det er drønsvært i starten, så betaler det sig altså på sigt.

En ekstra fordel
Lægger du dit aftenritual tidligt på aftenen, er der faktisk flere fordele, der er værd at tage med:

  • Måske har du overskud til at fordele lidt hårkur i håret, så den kan pleje håret natten over inden morgenbadet.
  • Et ekstra tykt lag creme i ansigtet, hvis du døjer med lidt tørhed eller til en god omgang massage
  • Få bugt med genstridige hudorme en gang for alle, ved at smøre et tykt lag T-Zone Peeling på problemområdet.
  • Og husk, at ingredienserne bare har endnu længere tid til at virke.

Det er bare ganske få af mange muligheder, som du kan forkæle dig selv med. Hvis ti minutter virker uoverskueligt, så start med fem minutter… og trap op efterhånden.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Anne Kirstine

Godt indlæg 🙂
Gælder tippet med t-zone peeling på problemområde kun for dem der ikke bruger AHA-serum til daglig? Det gør jeg, men har nu stadig hudorme på næsen jeg gerne vil til livs.
Hilsen herfra

Helene Randløv

Hej Anne Kirstine
Yep, de to anbefaler vi ikke, at du kombinerer. AHA-Peeling hjælper ikke på hudorme, det er kun salicylsyre (T-Zone Peeling), der kan det.

Kh. Helene

martha

Min datter har en del hudorme, og da et trick der er værd at give videre. Skal t zone peelingen sidde natten over eller hvordan? Vi ELSKER begge jeres produkter, så tak for dem;-)
Vh. Martha

Katja Moikjær

Ja den skal

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *