Pudderdåsernes Alt i en Shampoo

Pudderdåsernes Alt i en Shampoo
08.02.21
Pudderdåsernes Alt i en Shampoo

Alt i en Shampoo

Efter lanceringen af PEELINGSHAMPOO blev det ret tydeligt, at der også skulle være en shampoo til dem, der ikke lige har træls hovedbund. Selvfølgelig skulle det være en ALT I EN SHAMPOO! En shampoo til hele familien, til alle hårtyper og ikke mindst hudtyper. ALT I EN SHAMPOO er en mildt skummende, beroligende og dybderensende shampoo. ALT I EN SHAMPOO er baseret på mildere vaskeaktiver end de traditionelle sulfater. Håret bliver rent uden at være tørt efter vask, samtidig er hovedbunden både ren og beroliget.

ALT I EN SHAMPOO indeholder
Lad dig ikke forskrække af navnene på de milde vaskeaktiver, vi har valgt. Deres kemiske navne lyder muligvis ikke så milde, som de i virkeligheden er.

  • Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide og Capryloyl/Caproyl Methyl Glucamide er milde vaskeaktiver, der danner et blødt skum, som vasker håret effektivt men skånsomt.
  • Piroctone olamine er et middel mod skæl og tør hovedbund. Det er et af de mest effektive og udbredte midler i skælshampoo på markedet i dag. Det er designet specielt til behandling af seboreisk dermatitis og tør hovedbund.
  • Defensscalp regulerer svamp, mens mikrobiomet i hovedbunden bliver bevaret. Både hår og hovedbund holdes fri for flager, talgproduktionen i hovedbunden reduceres, samtidig virker den beroligende på huden.
  • Hvedeprotein fugter, styrker og plejer beskadiget hår og får håret til at syne sundere.

ALT I EN SHAMPOO er fri for parfume som vores øvrige produkter.

Sådan bruger du ALT I EN SHAMPOO
Gør håret vådt og massér ALT I EN SHAMPOO ind i hovedbunden, skyl håret grundigt og gentag så mange gange som nødvendigt. Brug gerne ALT I EN BALSAMKUR eller anden pleje i badet eller PLEJENDE HÅRCREME eller anden pleje i håndklædetørt hår efterfølgende.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 179,95 kroner.

Du kan indtil videre købe ALT I EN SHAMPOO på Dåseshoppen.dk* og på Matas.dk*.

INCI
Aqua
Sodium Coco-Sulfate
Glycerin
Cocamidopropyl Betaine
Coco-Glucoside
Citric Acid
Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide
Capryloyl/Caproyl Methyl Glucamide
Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein
Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract
Piroctone Olamine
Sodium Benzoate
Phenoxyethanol

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Malene

Hvaf er forskellen på denne og alt i en sæbe?

Katja Moikjær

Godt spørgsmål 🙂 Der er nogle aktiver i denne til hovedbunden, for eksempel Piroctone Olamine. Derfor skal du ikke bruge denne til intimvask. Men på kroppen går det fint.

Katrine

Er jeres shampoo derved uden SLS?

Katja Moikjær

Ja

Louise

Hej Pudderdåserne
Jeg er vild med jeres produkter til ansigtet og står faktisk pt. i en mindre shampookrise – jeg vil derfor rigtig gerne prøve jeres, men vil gerne vide, om der er silikone i? Mit hår har det meget tydeligt bedst, når der ikke er silikone i 🙂

Katja Moikjær

Der er ingen silikone i Alt i en Shampoo, Vaskebalsam eller Alt i en Balsamkur.

Sofie

Hej,
Er det muligt at købe alt-i-en shampoo og balsam/kur i rejsestørrelse eller bare mindre end 500 ml? Jeg vil gerne prøve det, inden jeg køber så stor mængde.

Helene Randløv Hansson

Hej Sofie
Nej, det er det desværre ikke.

Kh. Helene

Kathrine

Hejsa
Jeg har nu brugt alt i én shampoo’en i et par måneder, og det undrer mig at jeg skal bruge så stor en mængde for at håret bliver rent. Jeg tager lidt ad gangen for at kunne fordele det bedst muligt, men det bliver alligevel til cirka en håndfuld.
Jeg har flere gange oplevet at mit hår var helt vildt fedtet på baghovedet efter vask. Derfor er jeg ekstra omhyggelig nu, med at få det fordelt ordentligt ud.
Det har jeg altså aldrig oplevet med nogen anden shampoo.

Helene Randløv Hansson

Hej Kathrine
Jeg har hørt det fra én anden, og det er ikke lykkedes mig at finde årsagen. Det er ikke noget nogen af os oplever, og vi og vores familier har været forsøgskaniner i et par år. Du er velkommen i indbakken på messenger eller i direct på Instagram, så vi kan prøve at gå det igennem trin for trin.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *