Pudderdåsernes Plejende Hårcreme

Pudderdåsernes Plejende Hårcreme
08.02.21
Pudderdåsernes Plejende Hårcreme

Pudderdåsernes Plejende Hårcreme

PLEJENDE HÅRCREME giver håret al den pleje, det har behov for. PLEJENDE HÅRCREME kan anvendes i både vådt og tørt hår og skal ikke skylles ud. Kombinationen af olie, protein, varmebeskyttelse og blødgørende ingredienser giver en øjeblikkeligt synlig forbedring af håret og beskytter hårstrået på lang sigt.
Brug den i vådt hår, inden du reder det igennem, inden styling som varmebeskyttelse eller brug en begrænset mængde i tørt hår for at afhjælpe krus, lægge flyvsk hår ned og for at samle spidserne. Du kan også bruge PLEJENDE HÅRCREME som en hårkur før vask.

PLEJENDE HÅRCREME indeholder
Kombinationen af blødgørende ingredienser, olie, protein og varmebeskyttelse giver en synlig forbedring af håret her og nu, mens PLEJENDE HÅRCREME også på sigt beskytter hårstrået.
At både PLEJENDE HÅRCREME og ALT I EN STYLINGCREME indeholder varmebeskyttelse, er en selvfølge for os. Udover denne beskyttelse indeholder PLEJENDE HÅRCREME som navnet antyder god pleje:

  • Silikone virker varmebeskyttende og mindsker krus og uregerligt hår.
  • Olier fra kamelia, kokos- og macadamianødder tilfører håret fugt, fedt og næring.
  • Ærteprotein bidrager med fugt, der trænger ind i hårstrået.
  • Betaine beskytter håret mod udtørring og virker antistatisk.
  • Panthenol binder fugt og giver håret glans.

PLEJENDE HÅRCREME er som vores øvrige produkter fri for parfume.

Sådan bruger du PLEJENDE HÅRCREME
Om håret er vådt eller tørt, når du bruger PLEJENDE HÅRCREME spiller ikke den store rolle. I det våde hår bruger du PLEJENDE HÅRCREME, inden du reder det igennem og inden varmestyling som beskyttelse. I det tørre hår afhjælper PLEJENDE HÅRCREME krus, lægger flyvsk hår ned og samler spidserne.

Du kan med fordel bruge en lille smule PLEJENDE HÅRCREME i det nyvaskede hår og tilføje mere, i takt med at du kan mærke om håret har brug for det, mens du tørrer det, eller du kan kramme den i spidserne til sidst. Formålet med PLEJENDE HÅRCREME er både at beskytte og pleje håret. PLEJENDE HÅRCREME er altså en fin leave-in eller hurtig balsam, de dage du har travlt og ikke har tid til at vente på, at produkterne virker i håret, mens du bader. Eller du ikke har tid eller lyst til at føntørre og varmestyle håret.

PLEJENDE HÅRCREME fungerer også som en hårkur, pre-wash eller Pre-Pooing, der kan pleje og beskytte håret, før du vasker det.
Du kan bruge PLEJENDE HÅRCREME til at definere og fremhæve dine krøller, til at lægge flyvsk hår ned eller til at kontrollere og samle spidserne med, uanset hvilken type hår du har.

Tilpas mængden til dit hår
I forhold til hårprodukter generelt er det meget vigtigt at tilpasse mængden af produktet til håret. Et fint hår har brug for knap så meget som et kraftigt hår, som naturligt nok kan suge noget mere. Prøv dig frem – med lidt ad gangen. Du lærer hurtigt, hvornår det er for lidt, og hvornår det er for meget.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 149,95 kroner.

Du kan indtil videre købe PLEJENDE HÅRCREME på Dåseshoppen.dk* og på Matas.dk*.

INCI
Aqua
Cetearyl Alcohol
Coco-Caprylate/Caprate
Camellia Japonica Seed Oil
Behentrimonium Methosulfate
C10-40 Isoalkylamidopropylethyldimonium Ethosulfate
Betaine
Butyrospermum Parkii Butter
Glycerin
Cocos Nucifera Oil
Hydrolyzed Pea Protein
Panthenol
Polysilicone-29
Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract
Macadamia Ternifolia Seed Oil
Dipropylene Glycol
Phenoxyethanol
Piroctone Olamine
Potassium Sorbate
Citric Acid

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Anna

Kan man bruge denne med jeres alt i en stylingcreme? Og i hvilken rækkefølge ?

Katja Moikjær

Ja! Jeg bruger selv dem begge. Jeg bruger Plejende hårcreme i de tørre spidser og Stylingcremen i bunden. Men prøv dig frem

Tine

Hej,
Jeg er oprigtigt vild med flere af jeres produkter (t-zone, antiage, niacinamid, fodcreme, salve). Har lige købt peeling shampooen også og skal nu have fat i flere af jeres hårprodukter. Mit spørgsmål går dog specifikt på denne plejende hårcreme. Jeg bruger pt kerastase genesis fluid defense thermique der har kokosolie listet som nr 2 ingrediens, kender i den? Mit spørgsmål går egentlig på hvilken der er mest plejende, da jeg har behov for det efter graviditet, amning og lukkede saloner 🙂

Helene Randløv

Hej Tine
Jeg vil ikke ret gerne sammenligne dem, da jeg ikke har haft fingrene i det produkt, du taler om for nylig. Der er måske nok mere kokosolie i… men vi har flere olier i, der virker forskelligt på håret.
Kh. Helene

Sarah

Hej
Jeg overvejer at købe denne, da jeg er vild med jeres produkter til ansigtet.
Jeg er dog bekymret for om den bliver for tung, da den har silikone i. Mit hår er blevet ret tyndt og fint eftrrtet par graviditeter. Det er mest med hensigt på varmeveskyttelse.

Helene Randløv

Kære Sarah
Katja har virkelig fint hår og heller ikke ret meget af det. Og det er “hendes” produkt, altså den dur i Katjas hår, så jeg vil tro, at den også dur i dit. Det er oftest et spørgsmål om dosering, jeg synes godt, jeg kan give den rimelig meget gas med den, før det bliver skidt.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *