Pudderdåsernes Alt i en Balsamkur

Pudderdåsernes Alt i en Balsamkur
08.02.21
Pudderdåsernes Alt i en Balsamkur

Pudderdåsernes Alt i en Balsamkur

Navnet ALT I EN BALSAMKUR dækker over balsam og hårkur i et produkt. En god balsameffekt får du, når du vasker ALT I EN BALSAMKUR ud med det samme, jo længere tid ALT I EN BALSAMKUR virker i håret des mere effekt.
ALT I EN BALSAMKUR er ret alsidig, hvorfor den blev føjet til ”ALT I EN”-serien. Brug den i vådt eller tørt hår som en leave-in i de slidte spidser. Eller som såkaldt pre-wash eller pre-pooing, altså pleje du bruger, inden du vasker håret. Formålet med denne behandling er at undgå udtørring af håret under vask, særligt behandlet hår og alle slags krøllet hår kan have gavn af denne behandling. Vil du forkæle håret, kan du lade ALT I EN BALSAMKUR sidde natten over og vaske hår, som du plejer om morgenen. Det er vigtigt at tilpasse mængden af ALT I EN BALSAMKUR til mængden af hår.

ALT I EN BALSAMKUR indeholder
Her i Dåseskjulet har vi naturligvis talt en del om hårtyper, og vi er helt enige om, at ligesom man kan have kombineret hud, kan man sagtens have kombineret hår. I praksis betyder det, at man for eksempel har fedtet hovedbund (måske fordi håret er fint?), mens længder og spidser er tørre og slidte.
Der er masser af fedt i ALT I EN BALSAMKUR af den simple grund, at det netop er fedt, håret har brug for.

  • Olier fra kamelia, kokos- og macadamianødder tilfører håret fugt, fedt og næring.
  • Defensscalp regulerer svamp, mens mikrobiomet i hovedbunden bliver bevaret. Både hår og hovedbund holdes fri for flager, talgproduktionen i hovedbunden reduceres, mens den virker beroligende på huden.
  • Hvedeprotein styrker og plejer beskadiget hår, og får håret til at syne sundere.
  • Panthenol binder fugt og giver håret glans.
  • Betaine beskytter håret mod udtørring og virker antistatisk.

Som vores øvrige produkter er ALT I EN BALSAMKUR fri for parfume.

Sådan bruger du ALT I EN BALSAMKUR
Vask håret med en god shampoo for eksempel PEELINGSHAMPOO, ALT I EN SHAMPOO eller VASKEBALSAM. Klem vand ud af håret og fordel en tilpas mængde af ALT I EN BALSAMKUR i længder og spidser. Skyl ALT I EN BALSAMKUR ud igen efter kort tid for balsameffekt og længere tid, hvis du ønsker at bruge den som hårkur.
Brug ALT I EN BALSAMKUR i vådt eller tørt hår som en leave-in i de slidte spidser eller som pleje til krøller. Prøv den også i tørt hår, så længe du orker eller har tid til før dit bad eller natten over, hvis du vasker hår om morgenen. Sådan undgår du yderligere udtørring af krøllet, behandlet og tørt hår.

Det er vigtigt at tilpasse mængden af ALT I EN BALSAMKUR til mængden af hår og brugen af produktet. Som leave-in skal der bruges meget mindre i et fint hår end i et kraftigt hår, ligesom mængden selvfølgelig også varierer afhængigt af brugen som balsam eller hårkur.
Bruger du varmestyling kan du med fordel bruge PLEJENDE HÅRCREME eller ALT I EN STYLINGCREME for at beskytte håret mod varmen.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner.

Du kan indtil videre købe ALT I EN BALSAMKUR på Dåseshoppen.dk* og på Matas.dk*.

INCI
Aqua
Cetearyl Alcohol
Behentrimonium Chloride
Camellia Japonica Seed Oil
Macadamia Ternifolia Seed Oil
Cocos Nucifera Oil
Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride
Panthenol
Glycerin
Tocopheryl Acetate
Betaine
Ethylhexylglycerin
Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract
Dipropylene Glycol
Hydroxyethylcellulose
Phenoxyethanol
Benzoic Acid
Dehydroacetic Acid
Citric Acid

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Emma

Jeg får altid at vide at jeg skal bruge balsam efter en hårkur for at “lukke” hårstrået. Er dette en løsning så dette kan undgåes?

Katja Moikjær

Ja. Der er de samme ingredienser i balsam og hårkur. Det er en skrøne.

Christina

Jeg er i tvivl om jeg skal købe balsamkur OG hår creme eller bare kan nøjedes med balsamkuren. Gør hår cremen noget specielt for tørt krøllet hår som ikke man ligesågodt kan bruge balsamkuren til, nu hvor den også kan anvendes som lave in?

Helene Randløv

Hej Christina
Plejende Hårcreme er lettere og virker bedre mod krus, samtidig med at den indeholder varmebeskyttelse. Desværre kan jeg ikke svare på, hvad der er bedst i dit hår.
Kh. Helene

Marie-Louise

Hejsa 😊 Glæder mig til at prøve jeres nye produkter. Jeg har tykt krøllet tørt hår. Jeg bruger Purely Professionals treatment 1. Hvilket produkt af jeres kan jeg skifte den ud med? Alt i en balsamkur eller plejende hårcreme? 😊

Helene Randløv

Hej Marie-Louise
Der er ikke rigtig nogen af vores produkter, der svarer til den… så jeg ville lade den blive i dit plejeritual. Ellers er det i Alt i en Balsamkur, du finder lignende kvaliteter. Der er silikone i Plejende Hårcreme, så hvis det er en ting du bekymrer dig om i forhold til krøllerne, skal du gå uden om den 🙂
Kh. Helene

Elisabeth

Hej : kan jeg lade balsamkuren blive i håret til næste hårvask – vil det gavne hovedbund og hår??
Bliver mere og mere tyndhåret – vil produkterne kunne stoppe mit hårtab?? Eller har du produkter som du vil anbefale til det formål??
Kh. Elisabeth

Helene Randløv

Hej Elisabeth
Den vil afgjort gavne håret men ikke hovedbunden. Vores produkter virker ikke på hårtab, der skal du have fat i Scandinavian Biolabs, dét virker!!

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *